icon

Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️

luciasek1987
21. črc 2016

Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘

pet_8
12. srp 2016

@leymea Těhotenský test? Vždyť ten se nemusí dělat jen ráno, ne? Jen je prý ráno nejlepší. Ale ty s lepší citlivostí se mohou dělat kdykoli během dne, alespoň mi to tvrdili 🙂

leymea
12. srp 2016

@pet_8 ale to nesmim nejak moc pit ne? 🙂 nebo jak to je? 😀

maximaty
12. srp 2016

Do ms je prokazatelnejsi z prvni ranni ale po uz je to jedno... Teoreticky by melo byt hcg vysoke tak aby to normalni test zachytil i gehen dne ☺

brunhylda
12. srp 2016

@valeri10 to jsi mě teda dost vyděsila, že ty anovulační cykly bývají tak často. Kdyby aspoň platilo, že když už se člověk strefí tak to výjde 🙂

leymea
12. srp 2016

@maximaty uvidim. Pokud jeste nedorazi tak mozna otestuju dneska 🙂

nikinelinaty
12. srp 2016

@brunhylda mně bylo v Brně tak hrozně smutno, že mi v buse ukápla slza mně to tak moc sere, že malý musel umřít. Muž je šílený odjezd jakovždy od nevidím pracovat, tak jsem u řekla, aby se nahodou neupracoval!
No jo prý musí pracovat nadpracovávat až prý budu těhotná blabla.
To už tu bylo z Natálkou. To pořád já už nemohla 2 děti těžký s Nelinkou kolem 2 a pul let a pořád, že musí pracovat až jsem porodila tak čuměl.
Za pulku určitě může on :(

Achjo tak mně to sere :(

Ale dobrý an neurologii je Nelinka uplně v pořádku, logopedka tvrdila, že má trošičku motorický moc dětský ručičky či co. Ale prý at si toho všímá za rok že na věk 5 let je uplně v pořádku. kromě plochých nohou to si obvodní snad ráno ani nevšimla???Ráno v 8 nebyly plochý ted jsou ploché?
Ale dobroš udělají ji eeg ještě pro sichr.
Když měla 1 rok dostala febrilní křeče. A musely jsme ji dat daizepamam do zadečku. Už jsem jej měla doma, takže sme udělali vše na pokyn pohotovosti.

Dcera je měla těsně před 1 rokem taky a to jsme nevěděli co se děje byla bez vědomí zapadával ji jazyk. Já byla na odovz a to jsem si před tím než se to stalo zlomila nohu. Pak mně operovali až dceru daly do kupy.

Achjo tak mám klid a půjdu plakat :(

ted bílej jako sníh MS nikde takže ovu asi tím pádem v pátek nebyla. Tak jsme to zase dělali špatně, ale já měla naprostý sucho v sobotu tak já už fakt nevím.
Já rozhodně koupím ten gel, ale mně se do toho tak moc nechce, že když to dělat nebudem tak nemám důvod plakat :(

A mám klid 🙂)

Dočtu Vás moc jste toho nenapovídali.

Já jsem ráda, že mám vše za s sebou mám kontryhle na uklidnění.
Ještě jem si měla pořídit nějakej čajík na nervy 🙂)
K tomu bezlepkový zákusek.

Obvodní mi hlásí:A jak Vám zjistili alergii na lepek. No co jsem ji měla vykládat, že mám po 2 potratech. Já je u té nové obvodní nenahlásila jen u staré a to jen natálku.
TAkže jsem ji řekla, že kvůi dutinám mně poslali na alergologii a tam mně udělala dobrovolně test a už to jelo - leden poztivní ještě můžu jíst všechno, březen pozitivní květen pozitivní ale ne že trpím celiakii. Asi mám napul alergii hdonoty nemám příliš vysoké, ale vzhldem k miminku tak co jsem bábě měla říct. Vzhledem k miminku mi nastolila dietu a jestli klesnu tak se pak domluvíme po porodu do budoucna.
Jestli to mají holky tak je to jasné, že tam něco k celiakii bude.

Achj bylo mi smutno nad pečivem co jsem jedla 33 let za 4 kč než chodit co 2dny pro rohlík za 15 kč a ještě pořád manžela nutit mně něco dovést. Achjo kdyby to tak bylo dostupné aspon všude.
Už i ta dieta mně leze krkem a to ji držm 3 a pul měsíce.

TAk já jdu vybalit byla jsem na rinku ovoce ze zahrady nějak dochází.

Frčím nato.

brunhylda
12. srp 2016

@dzejnydzii tak jsem si upekla aspoň štrůdl. Na kynuté buchty si netroufám.

brunhylda
12. srp 2016

@nikinelinaty nemáš to lehké, všechno čím sis musela projít by vydalo na 3dílný román. Ale jak jsem pochopila tak ty nemáš zas takový problém otěhotnět, ale pak to miminko donosit. Takže věřím že brzy na testu 2 čárky najdeš. Já taky nevím přesný den, kdy byla ovulace a i kdyby, myslím že ta šance je stejná i den - dva před ovulací. Takže si nemyslím že jsi ji propásla. jenže těch faktorů, aby to vyšlo je tolik že jen strefit se bohužel nestačí.

valeri10
12. srp 2016

@brunhylda Taky mě to překvapilo když jsem po tom pátrala. Asi je to proto, aby to bylo ještě napínavější 😀

nikinelinaty
12. srp 2016

@brunhylda no ten červen jsem ho nechala asi na ovu spát, já sem ještě čekala co ten výsledek z genetiky vyleze do toho panickej strach, že se to stane znova. Tak mně uklidnuje, že ted to výjde.
Dcera je tak smutná, že mi šla uklízet pokoj a prý mi miminko daruje hned jak ho porodí :(

Achjo je to tak těžký potrat v 12týdnu beru ale proč mám potraty týden přes 3 trimestrem :(

Achjo mně nedělá dobře jezdit do Brna já zato nemůžu. Tam mně to bolí víc než tady v klidu na vesnici.
Já už tam nejedu :(

A krev dojde určitě jsem smutná achjo a ještě jestli nedojde zítra tak už ji zastřelím každej den k dobru.
Achjo a Nela mi pofrčí do školky a já už tam tak nechci chodit do té školky mezi 10kočárků :(
No asi si ji tak 1x týdne budu nechávat pravidelně doma at ji budu vzdělávat.

Obvodní říkala, ona je takovej drobeček drobnej určitě ji dejde o 1 rok později když je srpnová to je skoro září.
A Natálka měla být v září a pana to muselo být zlatíčko, co by asi pořád jen uklízel :(

Achjo je to tak těžký mně to nejvíc právě se vrací v Brně já tam fakt jezdit nemůžu :(

Do toho nás očekává tchýně v neděli se nahlásila či v pondělí či v pátek či na další víkend už bude nervozní. A mně se nějak nechce.
Zdá se mi, že víc času tráví v práci a pak máme travit někde mimo domov a příjdu doslova mrtvá domů.
Nevím já potřebuju klid Niikolka ta je hrozný zlatíčko.
Achjo té to asi už za ty 3 roky došlo uplně co se stalo. Ale pochopí to asi až v 18 ti letech jak mohli mít sestřičku a bratříčka.
Já frčím nebudu tu nikoho strašit já to taky nechápu co se nám stalo.
Ale ještě co se stalo to poprvé tak mně maá bouchla do břicha a pak jsem do 2 dnu porodila. Ale prý tím to nesouviselo. Achjo, že já jsem ji k sobě zavolalala ona se na mně tak vrhla já to nečekala :(
Ale třeba to tím nebylo pak jsem byla doma považována za blázdna že udu rodit a kdyby mi nenapsala kamarádka jet tak rodíme asi doma :(

Je moc pracovní tak sjem mu to hezky řekla no jo už jsem na něj byla protivná, aby se neupracoval že víc řeší práci než rodinu.

Ale dobrý vezmu holky na zahrádku a nějak to doma přežijem

Já pak ještě poctivě dočtu.

dzejnydzii
12. srp 2016

@brunhylda pošlu ti recept jestli chceš, není to těžké ani nějak složité

jitulka23
12. srp 2016

@nikinelinaty neteř má celiakii a nemyslím si,že by byla špatná dostupnost potravin.ale těžký to je.

hanulkaha
12. srp 2016

@dzejnydzii jééé, já bych poprosila o recept 🙂 Těm kuchařkovým moc nedůvěřuju a raději zkusím podle osvědčeného receptíku 😀

brunhylda
12. srp 2016

@dzejnydzii budu ráda, pošli. Díky

dzejnydzii
12. srp 2016

@ hanulkaha @brunhylda pošlu vám recept 🙂 můj muž se po nich může utlouct 🙂

nikinelinaty
12. srp 2016

@hanulkaha to si hezký napsalaneco starého končí.ja mám pocif,ze po poslední akci ziu jak nivy život novy dum starý dům tedy 🙂) novy lidí nová školky školy a vše zly je pryč s snad přijde teď to pozitivní a za 2 roky prohlasim melo se to stat

nikinelinaty
12. srp 2016

@brunhylda budu se snazit na kveten mne pobavilo smutneni mam za s sebou 🙂))

hanulkaha
12. srp 2016

@dzejnydzii děkujííí moc 😀

nikinelinaty
12. srp 2016

@kolmenka mam se ti podivat na manzelum spermiogram mam 2;)) hlavni je ze sance je ten cykus sw ti ted 4 mesice dari?
3 roky chces mimco a jsu bez cyklu?

nikinelinaty
12. srp 2016

@leymea drzimalcky mne nic neboli ma dojit zitra test negativmi

leymea
12. srp 2016

@nikinelinaty test negativni a MS jeste nedosla 🙂

leymea
12. srp 2016
kolmenka
12. srp 2016

@nikinelinaty Jojo podívej se mi prosím

kolmenka
12. srp 2016

@nikinelinaty A ano 3 roky chci miminko ale dr. se nedařilo navodit ms a ani ovulaci až teď ms a poprvé jsem měla i ovuaci

nikinelinaty
12. srp 2016

@leymea mně ted udělala radost kamarádka došla a zda ji budu zalívat kvítka. Achjo taková blbot mně potěšila a přinesla mně tofee to je bezlepkové ))

Achjo to ji chci pak poprosit až se dočkám, zda mně donese párkrát v týdnu Nelu ze školky achjo ale je v pohodě bydlí o 1 dům vedle nás.

Tak já jdu vyčkávat MS dál test já už mám halucinace všude prosím tě určitě kdybych ho měla v ruce otáčím a otáčím. No jestli ta MS nedojde později jsme otěhtonět určitě nemohli pak jsme skoro dávaly pust.
Takže mně se to ted teda pěkně fláká.
Teda zítra by měla dojít asi mám svoje tělo mít načasované.

nikinelinaty
12. srp 2016

@kolmenka mrknu na to jak to najdu mám z Helliosu v roce 2014 a ted z 2016

nikinelinaty
12. srp 2016

ju tak z Helliosu bych ti to musela nafotit tomu absolutně nerozumm :(
závěr normozospermie
kolik ale má to jsou tak divný čísla a měl jen 2dny abstinence a vzali ho. On se přiznal, že byl na nervy tak to nevěděl, že jde na vyšetření tak rychle. Bylo to pro mně dárek k vánocům a za 2 týdny jsme čekali.
J8 už se odběrů nedočkala.
Mrknu na ten druhý papír ten nevím ka jsem teda založila

já teda nevidím to slovo milionů jak máš ty spermi.

objem:2,1 kocentrace x10(6 --147,50 mil/ml a celkový počet sp x 10 /6 309,75
já tomu fakt prd rozumím ))))

kolmenka
12. srp 2016

@nikinelinaty a nevíš co znamená na spermiogramu Patologie95%?

kolmenka
12. srp 2016

@nikinelinaty tak podle toho co piseš bych měla otěhotnět jakmile se trefím do správného dne

leymea
12. srp 2016

Dneska je hnusne pocasi, nam zacina pout a prsi. Jinak, bricho uz neboli, MS stale nikde, test negativni. :-/ tak si v klidu pockam na tu mrchu a kdyby nahodou do zejtra nedorazila tak rano zkusim jeste test 🙂 tak drzte palce holky 🙂

Strana