Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@dzejnydzii nesmutni, hlavně že MS ti nedává tak zabrat. Ted to výjde všem začíná Brunhylda a my t dokončíme zdarně do konce měsíce a sraz v květnu 🙂) v porodnici 🙂)
@nikinelinaty My jsme v Praze kvůli práci. Hlavně manžel jako cizinec by si těžko hledal práci v menším městě. Jinak jsem to Prahy nikdy nechtěla, ale stejně jsem tu skončila. Co už. Ale už jsem si celkem zvykla a není to tak hrozné jak jsem si myslela 🙂 ale ta zahrádka by se hodila. Do vánoc to dáme všechny, to je jasná věc, budou se nadělova fotky z ultrazvuku. Už se těším.
@kolmenka no co vím tak babička mi vždy říkala, že MS se může zpozdit i změnou dovolená a tak dále. No uvidíš zda bude ztíra či pozítří bílý já moc optimista nejsem já moc nevěřím. Mně nebolelo břicho do poslední chvilky ted jsem teda jako fakt věřila ale začlo mně bolet v pátek tak jak kdyby pálilo jo to neumím vysvětlit jak kdyby už probíhala MS a nebyla a bolí mně snad i pochva jak to teče ale přesto nic neteče a to už mi bylo ajsné.
Ale aspon jsem vůbec tento měsíc netrpěla
žádný kreče v břiše prostě nádhera!
Tak jak poznat těhu předem tak už nevím křeče špatně nic není špatný
mně se zdá, že já ani nemusím testovat mně to chodí přesně a takto by mně to možná streslo vidět čárku dopředu
já nevím promyslím to na příští měsíc tento měsíc yl výjmečný v testování kvůli nabitému pátku.
Jinak bych netestovala to bylo peněz oknem.
Stačí si fatk počkat stejně to neovlivní přůběh těhotenství.
Někdo má čárku a v 10tt je na revizi.
Takže ono do 12týdne je to tak nejisté, že já si fakt asi ted počkám a nebudu se tim trápit hlavně musím vypnout nad sledování počtu dnů v cyklu.
Já jsem pak jak chodící kalkulačka.
Držím moc palečky bylo by to boží.
@brunhylda oh to je krásně já bych mohla nadělit fotku z ULZ asi jen holkám nebot manžel jede se mnou. Na každou kontrolu jedeme spolu. Já bych se cestovat budem už ted bála. Ale velká to už zná hlavička ručičky, takže bude v sedmém nebi je to krásný dárek.
Tak snad to výjde budu věřit.
Prahu též nemusím yla jsem tam 1x a už nikdy víc 🙂))
Ale ono asi každé velké město je to to stejné.
Já chtěla hrozně do klidu a konečně se nám podařilo koupit bydlíme tu 1 rok. 🙂)
@nikinelinaty Taky bych potřebovala nesledovat den cyklu ale bohužel musím k dr 4DC pak zas 12DC pak brát léky od tehdy do tehdy tak to se těžko nesleduje a nemyslí no
@nikinelinaty já už to vzdávám :(
@nikinelinaty jo je to hrozne 🙂 budem cekat spolu 😉
@dzejnydzii ja mam taky sto chuti se na to vyprdnout, ale neda mi to. Miminko chceme a holt se budem trapit do te doby nez se zadari. :-/
Holky me celkem vadi ze je to tu verejny... Nevite jak to udelat soukrome?
@leymea snažíme se rok a půl. Za to třikrát mimoděložně, jedno micro... O všechny jsem přišla. Beru kyselinu listovou a vitamíny a stejně zas nic :(
@dreana mně to vadí hrozně :( foto co jsem tu poslala ted vidím celý google :(
já nechápu jak to tu někteří lepí s celou rodinou.
Tak asi tak nějak se tam dá soukromá diskuze atam se jednotlivé členy naklikaj.
@dzejnydzii nevzdávej to prosím tě včera jsem toho mýho seřvala jak špatně trhá plevel :(
Pak jsem se rozčilovala, že to budem dělat věčnost.
Já už i spěchám na trhání plevele
Ale můj je anděl ten mně přišel uklidit, že ji trhá prý zcela rychle stejně kvalitně jako já, a že dáme závod chceš a vezme oba 1 políčko.
Pak mně to přišlo dost šíleně uhozený, že se hádáme kvůli rychlosti plevele )))
Ale to fakt jako sem pak se musela smát.
Já to ženu rychle nebot já před ovu už nato prdím a budu zas se věnoat uklidu a ne motykovat.
Achjo já jsem už fakt zešílela s časem.
Prosím tě nezvdávej to Nikolka to slyšela, že se nato už můžu vyprdnout mít miminko, že se stejně nedočkám s mým štěstím a tak tu celý večer a ráno žvatlala mami nezvádáme to že ne?Budeš ho mít.
Ještě výrobu neví jak funguje )))
Prostě čeká až se tam dostane jak se dostává ven neví pan doktor v pravý čas ho vytáhne
Já vím, je to něco šíleného :(
rok a pul a hlavně 3x bylo a houby z toho :(
ted pojedem ještě s leymea předzvěst tu pojede pohodová klidná brunhylda, která nás trochu zkrotí at nestresujem.
to musí jít
Já bych řekla, že skoro všechny ženy mají děti?
Jednou to příjde ale je to na houby proč to tak musí trvat roky běží a chceme dítě mít ted :(
Jdu chystat svačinu a jdu kopat další záhon.
@dzejnydzii to me mrzi, my se snazime rok a ani jednou nic, ani jsem o nic neprisla, nevim jestli jsme plodny, nevim na cem jsme, ale jak rikam, v zari uz pujdu k doktorce, aspon budu o neco chytrejsi a vedet jak na tom jsme 🙂 snad k tomu bude mit dobry pristup a ne ze se na nas jeste vyprdne. Nechame se prekvapit, ale ja bych nejradsi kdyby to vyslo tento cyklus.
chtělo by to stihnout k rajčatům 🙂))
Achjo já ženu už fakt všechno 🙂))
Jdu ještě něco dodělat. TY jahody potřebuju rozmnožit na bok zahrady z kelímu. Ale pak nato prdím.
Tak to zas zaroste jako blázen.
Achjo červen červenec srpen anto prdím a stejně co z toho těhotní nejsme ale mám 3 měsíce k dobru. Ale mohal jsem si užít kopání.
Ale co už ted no
@nikinelinaty Máš to pěkné klid. Moje zahrádka je daleko horší.
@leymea já právě přemýšlím zda si nechat ten duphaston napsat či ji psát, abych nebyla jako střelená, že tak spěchám, ale mně už to tak nebaví čekat :(
čekám skro 2 roky nato abysme vůbec mohli začít znova.
Já to ještě do večera promyslím, manžel by yl pro at nám to předepíše ja pokaždý z něj otěhotním nebo se asi spíš uklidním že mi drží sliznice.
No já to ještě zkusím ale právě nevím když počkám dítě jde do školky donese bacily, a když nepočkám tak třeba to ted výjde bez kontaktu DR je to těžký
popřemýšlím teda co dělat ale nechala jsem Neli napsat i rybomunil aby vydržela tím pdáem bude štastná i máma.
A ušetříme za léky a pořád kurýrování.
Achjo zase podzim no snad bude mín smutnění.
Jdu nato musím to ještě něco kopnout.
@nikinelinaty prave, to je dnesni doba, vsechno chceme hned, vsechno si muzeme hned poridit, koupit atd. Ale bohuzel u miminka je to neco jineho. Jako jo, nektere zeny si reknou, ze chtej dite a sup prvni mesic otehotni, maji stesti. My si holt musime pockat, pro me uz ten rok je vecnost 😀 ale kdo si pocka ten se docka 🙂 takze vsichni se jednou dockame. Snad to bude co nejdriv 🙂 jo a jinak, dneska jsme bourali s manzelem. Nejaka pani nam nedala prednost a bylo to. Nove udelany plechy, nastrikany auto a muzem znova 😀 nikomu se nic nestalo.
@kolmenka až bude hhotovo pošlu loni jsem ji měla krásnou letos chci mít miminko :( takže já makám v krvi do 10dne max a 19dnů nekopat je fakt znát.
To je zabitý potom
A ted končím dáme tam něco a ono to nezaroste plevelí.
To asi nemá smysl nechali jsme tam petržel a brambory a okurky.
Jdu dat holkám sváču a jdu kopat.
co musím říct KOPÁNÍ UKLIDNUJE!
@nikinelinaty a to je dobry na co? Nemam s tim zkusenosti tak vubec nevim 🙂 duphaston jsem uz nekolikrat cetla, ale nevim 🙂
Tak holky hlasim se 1 dc... 😂
@luciasek1987 skoda :-/ ale nechapu to zpozdeni. Tak dalsi cyklus pred nami a aspon nemusis na vyvolavacku 🙂

@brunhylda věřím, prosím tě tady u nás v Brně by se zahrada nedala koupit, máme dům za Brnem ale dá se to v centru Brna si za 25minut a hlavně malá je tu tak štastná. Můžu ji pustit bydlíme na klidné ulici, kde projede 1 auto tak za 20 mintu a jen auta co jezdí k domům. Já ani nevím máme jen hernu a kuchyn do ulice z bytek domu máme do dvora a máme božší klid.
Máme pulku muž to bude jistě fotit tak případě pošlu.
Ale už bych těhotněla, ale můj takový vnitřní pocit, že by nato byl sám by mi přišlo sprostý. Dívat se na něj jak leží a já se držu at tu zahradu zryju. Tak já to ted co nejvíc chci udělat do neděle a pak 10den končím a jde se nato.
A dáme tam něco z čeho neroste plevel a pak se to prý jen poseká a zaryje
Kdybych ji neměla já nevím co bych tu dělala.
Hokly jdou za ty 3 týdny si po svým no tak jim budu vyvařovat a uklízet a čekat na ten můj slavný den testu.
Ale já zatím budu dobalovat ty dárky
At vše to co pak nastane v prosinci mám hotové kdy ksme řekli že letos všichni dá vánoc jsou těhotní!!!!!