Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
@luciasek1987 ouu a ani pred ovulaci tu nebude? Ze by vydrzeli? My bychom to ted meli mit v pohode. Doufam teda, ze bude doma 😀
@leymea jo pred ovu jo.. Ale buh vi kdy ovu mam. Treba se trefime..
@luciasek1987 ja uz chci taky 😒
@maximaty radeji chtej // ne?
@luciasek1987 tak to jsme skoro zase spolu 2 DC jsem. Uvidíš třeba to i tak výjde, nějaké snažení rpoběhne.
Kdyby se mrcha nespozdila si na tom s dny líp?
leymea :udajně udržuje těhotenství a dítěti prospívá a udržuje hormonálně sliznici.
Já dnes večer rozmyslím mailmam pro ni napsaný v koncepech, zda ji to teda odprásknu nebo ne. J8 pořád nevím, aby mně spíš to vnitřně nestresoval ten doktor, než bez doktora.
Hlavně že se vám nic nestalo. Vždy zato můžou ti druzí kam spěchaj vůbec nevím!
asi do rakve!
@nikinelinaty jojo kdyby se neopozdila tak je to v cajku ale tak nevadi nu
@kolmenka tu větu mám doma furt vždyt se dočkáš je to jen otázka kdy achjo neuspěchanej chlap aspon v něčem jnak mně hrozně honí ))
Zítra jedem an nákup to chci vidět, to zas bude maraton.
Nakoupeno 4 minuty v obchodě.
Mají v Penny dětské výživy za 5,9 no nekup to ))
@luciasek1987 jasně to zrovna fakt nasr. Achjo ale tak v nejhorším za další měsíc já vím i tak smutníš a mrzí tě to :( Ale hlavně, že budem jednou vychovávat a vozit.
Ježiš muž měl doma sekačku já viděla jen to zaco se to chytá a měl dělat 1 boudu venku, kde mám kočárek a už jsem se usmála, že třeba ho fakt jednou vytáhnu.
Mám Janne a nedám na něj dopustit. Pořízen až po druhým dítěti.
Hlavně holky kupte něco co se fakt dá dobře řídit ne podle ceny. J8 pak musela změnit kočárek nebot neměl zatáčecí kola a dcera chtěla držet za ruku a jáb yla uplně strhana. Takže jak se narodila nela sem se v 1 roce dočkala nového kočárku.
Já bych to už neuvozila držet Nikolku vozit kočár přecházet přes křižovatku
Byla to hruza.
Tak já běžím a pak honem holky vykoupat a už chodí zase brzy spát ))))
Maminka si musí odpočnout a nabrat sílu na den D )
Ne zítra vstává v 6 30 a jede do toho kroužku.
A pak začne škola
Holky soukromá skupina založena .. poslala sem Vám pozvánky 🙂
Pokud na někoho zapomenu tak napiště :D
Holky a kdyby jste chtěli založila sem skupinu, veřejnou, "Zdravý životní styl".. tak kdo by měl zájem 🙂
taky máte pocit,že všude potkáváte maminy s bříškama?
@dreana mohla bych take pozadat pozvanki? ;)
@jitulka23 uplně všude kam se hnu 🙂)
Holky vcera sem mela krasne pozitivni ovu test a dnes nic. Znamena to ze ovulace uz probehla a dnes už je po ní??? Díky 🙂
@luciasek1987 tak to mě mrzí. Ale zase víš na čem a brzy je tu nová ovulace. Pokud není přítel pryč celý měsíc, tak se zadařit může. Teď tě ten cyklus taky pěkně vypekl, takže i ten přístí může přinést překvápko, ale tentokrát už pozitivní.
@brunhylda jojo vypeklo me to 🙂 tak jsem sla do fitka... 🙂) a uz mam zase naladu v pohode 🙂
@luciasek1987 to znám. Než jsem měla první dcreu, tak jsem taky takto chodila si zacvičit abych přišla na jiné myšlenky ať už byl důvod jakýkoliv. Musím znovu začít.
@dreana mohla bych prosim take poprosit o pozvanku ? 😉 dekuji
@brunhylda Snad jo🙂 no ale moc doufat nebudu, protoze minuly měsíc jsem tak doufala, až jsem z toho měla snad všechny možné těhotenské příznaky, že jsem si byla téměř jistá, že jsem v tom a samozřejmě to byla jen pseudogravidita 😀 😀 takže raději si teď budu říkat, že těhotná nejsem a třeba to zabere🙂

@leymea nas dalsi snazeni ceka az v rijnu... Protoze v srpnu o moji ovulaci pritel je pryc a v zari asi taky... Takze ja mam ted utrum 😄