Poslední cyklus a pak už naše vytoužené // ❤️
Snažilky... Poslední cyklus před námi - pojďme tomu věřit jako nikdy!! 😘
Ahoj holky muj graf s pomoci @pet_8 zatim takto,tak uvidim co z toho bude 🙂
@lenulinka10
@pet_8 holky muj graf 🙂
@dreana noo,taky vypada pekne 🙂 pak se tu sejdeme vsechny az budeme testovat 😀
ahoj holky, já budu testovat v pátek 19.8. , to budu 11 DPO..v sobotu máme svícu, tak kdyby náhodou 🙂
Máte některá cysty?myslíte,že se dá otěhotnět s cystou?
@lusili1 ja budu taky v patek 11.DPO ;) A pokud nedojde ms, tak taky otestuji ;)
@kristynabayer 🙂 super, já to mám dostat v pondělí 22.8., tak budu držet pěsti!
@dreana Já měla čtvrtý den taky pokles teploty 😀 A dnes jí mám zase výš, pátý den 🙂
@lenulinka10 Taky si říkám, že když jsme hned u sebe, tak budeme testovat všechny cca stejně 🙂 Jsem zvědavá která to prubne první 😀
@pet_8 no to ja jsem take zvedava 😀 ktera to vydrzi dyl 😀 myslim,ze budu prvni kteta to nevydrzi 😀 znam se
@lusili1 Já mám mít ms 18.8., ale vzhledem k tomu, že ovulace byla 19.-20.DC, tak by luteální fáze byla krátká, takže doufám, že přijde později, ideálně vůbec ne ;) Dnes jsem 27.DC 🙂
Taky se k vám přidávám. Cykly mám dlouhé, MS očekávám ve čtvrtek. Tak jsem zvědavá, ale sex byl 3-4 dny před ovulkou, poté 3 dny po ovulaci, tak kdo ví. V době ovulace na sex nebyl čas....holky, držím vám pěsti, ať se zadaří. A prosím o přidání do soukromé skupinky @dreana. Děkuji. Veřejně se mi taky moc psát nechce:-/ I když vás sleduji už déle... 🙂
@luska__ Nene, nedělala, protože jsem ho nedočkavě dělala už několik měsíců zpětně a nic. A tenhle cyklus k tomu nebyl sex úplně ideálně v době ovulace, takže si radši počkám. Člověk je pak akorát zklamaný a přesto doufá a dělá další a další....zkusím vydržet do Čt/Pá. Jak dlouho se snažíte?

Holky mám dneska hroznou depresi 😡🙄 a radeji jdu spat , a doufat , ze rano bude vše pryč