Pozná doktor na holteru orgasmus?
Takovy trosku trapny dotaz😄ale strasne by me to zajimalo 😁
Nebylo by lepší si to nechat na jiný den? ☺
Souhlas s klokanka31, ale zalezi jakeho mas kardiologa, muj je v pohode starsi chlapik, tak kdyz by byla chut, proste bych si uzila a napsala, ze byl sex, ono nejde jen o orgasmus, uz pri styku samotnem bude nejake vychyleni, at fyzickou aktivitou nebo vzrusenim🙂
Muž měl rovnou znacit sex, coz je jaksi orgasmzs vzdycky
Když máš sex, jsi vzrušená, tak ti rychleji bije srdce. Pokud budeš mít sex a napíšeš mu tam, že jsi se dívala na pohádku, tak to bude naznačovat, že s tvým srdcem není něco ok, protože, bys měla být v pohodě a ne mít zrychlenou srdeční akci. Takže bych si nechala sex na jindy nebo to tam napsala. Na sexu není nic špatného a doktor by s tím fakt neměl mít problém.
holter měří jen každou hodinu a trvá to pár vteřin, to by byla fakt náhoda, že byste se trefili přesně s orgasmem 😉
🤭😂
Mně hlavně nejde do hlavy jak s holtrem někdo může mít chuť na sex... 🤔 já ho jednou nebo dvakrát měla, a nebyla nálada ani na čtení... ☺
@kocila Tak u někoho může být sex i na hodinu... Moji sousedé jsou toho důkazem 😁
@klokanka31 paní se ptala jen orgasmus, ale pokud sousedi mají hodinu orgasmus, tak jim ho snad i závidím 😂
@kocila No tak srdce je divoké během celého sexu, ne jen u orgasmu 😊 teda pokud člověk není jako prkno a u sexu nemyslí na to co uvařit k večeři.
Já jsem měla dvakrát tlakový holter a ten měřil každou čtvrt hodinu. Měla jsem strach, že budu mít vysoký tlak už jenom z toho, jak mě to celý den s*alo.😀
Jsem sestra z kardiologie a pokud by byl sex,tak určitě zapsat. Nebudeš první ani poslední, která to zapíše. U nás v práci nad tím ani nikdo nepřemýšlel, že by to bylo něco trapného apod.🙂
A pokud máš ekg holtr,tak to poznat určitě půjde, protože křivky budou roztřepané a určitě vyšší srdeční frekvence.
Ano, pozná 😀 manžel odevzdával holter a pobavil doktora i sestru 😀 i když to snímá každou hodinu, jednou mám to tak prostě vyšlo 😊
@adel2507 přesně tak👍
@klokanka31 taky tak, celou dobu jsem se těšila, až ten krám sundám
ale jako první mě napadlo, jestli to zas není nějaký troll....
@leilinka1234 a co je na tom pobavilo? Oni nesouloži?

Tak výkyv tam asi bude, ale pokud nenapisete o jakou činnost se jedná, tak to asi nepozná 😂🤔