icon

Pozná doktor na holteru orgasmus?

11. led 2021

Takovy trosku trapny dotaz😄ale strasne by me to zajimalo 😁

palja
11. led 2021

Tak výkyv tam asi bude, ale pokud nenapisete o jakou činnost se jedná, tak to asi nepozná 😂🤔

klokanka31
11. led 2021

Nebylo by lepší si to nechat na jiný den? ☺

lobella
11. led 2021

Souhlas s klokanka31, ale zalezi jakeho mas kardiologa, muj je v pohode starsi chlapik, tak kdyz by byla chut, proste bych si uzila a napsala, ze byl sex, ono nejde jen o orgasmus, uz pri styku samotnem bude nejake vychyleni, at fyzickou aktivitou nebo vzrusenim🙂

lv
11. led 2021

Muž měl rovnou znacit sex, coz je jaksi orgasmzs vzdycky

levandule_k
11. led 2021

Když máš sex, jsi vzrušená, tak ti rychleji bije srdce. Pokud budeš mít sex a napíšeš mu tam, že jsi se dívala na pohádku, tak to bude naznačovat, že s tvým srdcem není něco ok, protože, bys měla být v pohodě a ne mít zrychlenou srdeční akci. Takže bych si nechala sex na jindy nebo to tam napsala. Na sexu není nic špatného a doktor by s tím fakt neměl mít problém.

kocila
11. led 2021

holter měří jen každou hodinu a trvá to pár vteřin, to by byla fakt náhoda, že byste se trefili přesně s orgasmem 😉

martiniquest
11. led 2021

🤭😂

klokanka31
11. led 2021

Mně hlavně nejde do hlavy jak s holtrem někdo může mít chuť na sex... 🤔 já ho jednou nebo dvakrát měla, a nebyla nálada ani na čtení... ☺

klokanka31
11. led 2021

@kocila Tak u někoho může být sex i na hodinu... Moji sousedé jsou toho důkazem 😁

kocila
11. led 2021

@klokanka31 paní se ptala jen orgasmus, ale pokud sousedi mají hodinu orgasmus, tak jim ho snad i závidím 😂

viridie
11. led 2021

@kocila klasický holter méří kontinuálně, po hodině měří jen tlakový holter 😊

klokanka31
11. led 2021

@kocila No tak srdce je divoké během celého sexu, ne jen u orgasmu 😊 teda pokud člověk není jako prkno a u sexu nemyslí na to co uvařit k večeři.

hezz17
11. led 2021

@kocila ale nene. Záleží co ma za problem, co budou sledovat. Jestli je to holtr na krevni tlak, na pulzy, na arytmie.

adel2507
11. led 2021

Já jsem měla dvakrát tlakový holter a ten měřil každou čtvrt hodinu. Měla jsem strach, že budu mít vysoký tlak už jenom z toho, jak mě to celý den s*alo.😀

kolzd
11. led 2021

Jsem sestra z kardiologie a pokud by byl sex,tak určitě zapsat. Nebudeš první ani poslední, která to zapíše. U nás v práci nad tím ani nikdo nepřemýšlel, že by to bylo něco trapného apod.🙂

kolzd
11. led 2021

A pokud máš ekg holtr,tak to poznat určitě půjde, protože křivky budou roztřepané a určitě vyšší srdeční frekvence.

leilinka1234
11. led 2021

Ano, pozná 😀 manžel odevzdával holter a pobavil doktora i sestru 😀 i když to snímá každou hodinu, jednou mám to tak prostě vyšlo 😊

kocila
11. led 2021

@hezz17 znam pouze tedy tlakovy,ktery meri kazdou hodinu..

victress
11. led 2021

@adel2507 přesně tak👍
@klokanka31 taky tak, celou dobu jsem se těšila, až ten krám sundám

victress
11. led 2021

ale jako první mě napadlo, jestli to zas není nějaký troll....

martaskaaa
11. led 2021

@leilinka1234 a co je na tom pobavilo? Oni nesouloži?