Práce z domova (manuální), Plzeň a okolí

benesovm
21. kvě 2018

Ahoj maminky, nenašla by se mezi Vámi taková, která při rodičovské dělala jakoukoliv manuální práci z domova a dokázala si tak nějak rozumně v rámci možností přivydělat? Nemyslím tím takové ty práce někomu něco nabízet, telefonicky otravovat, také nemyslím pyramidové systémy ani nic, za co člověk musí nejdříve zaplatit vstupní poplatek, aby záhy zjistil, že vyhodil peníze z okna. Prostě nějakou solidní kompletační ruční práci z domova v okolí Plzně nebo Klatov? Za každou radu budu velice vděčná.

Děkuji Martina
PS: Užívejte si krásné chvíle s vašimi ratolestmi

usvitka
21. kvě 2018

není to sice manuální, ale není to podvod a funguje (vyplácení od 500kč).. https://www.copywriting.cz

veg
21. kvě 2018

@usvitka moc diky za tip😘

janaelia
21. kvě 2018

@benesovm Ja se rada pripojim k dotazu, protoze by se mi taky neco takoveho hodilo, ale zatim jsem narazila jen na to co jsi uvedla uz na zacatku a zatim samy podvod ☹.

ivac80
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
malinkaelinka
25. črc 2018

Dotazů na podobné téma už tu bylo dost, a většinou se tam nikdo ničeho nedohledal. Ono je to logické, proč by někdo kdo něco vyrábí tu věc posílal někam pryč na dodelani? Ale abyc taky něco poradila, já pracuju v potravinářské fabrice a mimo jiné vyrábíme i malé sáčky cukrů,n kypricich prášku apod. A ty se skládají do kartonku. Bere si to občas i někdo domů, a spíš manželky chlapů z dílny apod. Je potřeba si pro to dojet a ty peníze za to jsou spíš směšné... tak se zkusit poptat ve fabrikach ve tvém okolí... ale i u nás tohle brzo odpadne, protože se bude kupovat mechanická kartonovacka.

miguela88
23. zář 2018

Holky, mate s tím zkušenosti https://www.plneni-obalek.cz?? Jedna se těž podvod?? Děkuji