Praha - jak naplánovat výlet a neztratit se?

kessien
22. srp 2018

Holky je tu někdo kdo vyletí v Praze?Jedeme na tři dny bez dětí do Prahy a trochu váháme abychom se nezrratili.Nejaka super navigace v telefonu? Jinak jak se tam pohybujete vy?Podle ceduli,navigace?

eldrag
22. srp 2018

spis si zjisti kam chcete jit a na skoro na kazdem uzlu metra mate mapicky s celou prazskou MHD to je celkem dobry orientacni system.

kessien
autor
22. srp 2018

@eldrag děkuji!

bayt
22. srp 2018

@kessien no já mám google mapy - a pak idos na zjištění spojení

neomenia
24. srp 2018

Stáhni si appku mapy. Cz, je super, víš, kde jsi, jsem rodila prazanda, ale používám hodně na výlety do přírody i v zahraničí.

kristyn.g
24. srp 2018

taky bych šla podle mapy.cz naplanovat si trasu ... ztratit se v praze nedá, tedy v okrajových částích asi jo, tam bych se ztratila i když jsem od Prahy :D jinak vždy narazíš na nějakou zastávku autobusu, tramvaje, metra... pak stačí zadat do idos název zastávky a zastávku kam potřebuješ a je to.
Jinak jestli bude hezky doporučuji výlet přes petřín pěšky na pražský hrad a z pražského hradu k zastávce malostranská. Je to pěkná procházka s výhledy. Vystoupí se na zastávce újezd (to je pod petřínem) tam se koupí zmrzlina v Angelato - tam prodávají spoustu druhu zmrzliny a jde se pěšky nebo lanovkou na petřín - dá se dojet lanovkou do pulky a pak jít pěšky. Projít po petříně pak pěšky se dá projít až k pražskému hradu - doporučuji trasu naplánovat přes mapy.cz právě, projde se Pražský hrad a pak dolu z hradu k malostranské. Je to moje oblíbená trasa :D