Ahoj,
jsou tady nějaké maminky, které "venčí" svoje miminka někde v okolí Jiřího z Poděbrad, Riegrových sadů apod.? Ráda bych se k připojila. 🙂 Mám dvouměsíční mimi.
Ahoj, na Jiraku jsem 2 roky zila, ale uz bydlime jinde. Ale jak pise Ema, podnikame vylety do ruznych parku, tak vyraz s nami. 🙂
Fakt tady není někdo z Vinohrad? Takových maminek na ulici a na koníka nikdo nechodí? ☹
jaaaaaaa. Ale ja uz nemam mimino, nybrz zlobice....
Ahoj, já jsem hraničář Vinohrad/Žižkova, ale moje batole už taky miminko moc nepřipomíná... ale na Jiřák to máme kousek rovnou za nosem 😉
Ahojky, já jsem ze Strašnic, což je kousek..
Mám dva prcky (Jakub 3r a Matyáš 3m)
já jsem taky kousek od jiřáku,ale mám 2 leté dítko tak leda na hřištátko s náma to by jsme braly 😀
My bydlime u veze, takze za rohem🙂 😉
Ahoj...já chodím pes Jiřák skoro každý den...bydlím u Flóry a nemám tu nikoho na courání s kočárem.Mám 3 měsíční princeznu. Mohly bychm někdy vyrazit spolu.
dobře, to by šlo, mohla bych středa nebo pátek příští týden. Mám tam nějakého dr ., plavání a tak 🙂
my taky byli plavat dneska ve Vydrýskovi na floře 🙂
vyrážíme každý den kolem poledne, to je její doba na spaní 🙂 , slo by to?
@mummy1 - jiřák je v pohodě 🙂 před kostelem nejlépe 🙂
akorát pak ještě potvrdím jestli dorazíme, ale snad jo. V noci Alice dostala horčku, takže uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Byli jsme u dr a čekáme na výsledky z laboratoře jeslti to není zánět ledvin nebo tak něco 😒
Případně prý možná 6 nemoc.
Tak uvidíme co se z toho vyvine.....
@mummy1 - tak máme zánět močového měchýře 😒 večer jsme byli dokonce v nemocnici, protože začala zvracet a málem si nás tam nechali. Naštěstí výsledky krve dopadli docela dobře, takže jsme se domluvili, že když tak dorazíme ihned kdyby se něco dělo. Pořád teda horečky, ale už bez blinkání, takže atb zůstali v bříšku ,což je super 🙂
Uvidím, jak to s námi bude, kdy budeme moc na vycházky a písnu.
@mummy1 - díky 🙂 Tak naštěstí to zvládáme doma.
středu bohužel musím zrušit, protože zatím až do pátku nesmíme ven. Aja bere pořád atb.
V pátek se zase dozvím více.
Předběžně bychom se teda mohli domluvit na příští středu nebo čtvrtek?
Omlouvám se za komplikace. Rodič míní, dítě mění 🙂
ahoj, my jsme sice zarijovky, ale kazdy tyden vyjizdime s kocarama do nejakeho parku..tak se klidne pridej..mame tady ve srazech "svou" diskuzi🙂