Přebalovací pult/komoda

magdanaty
8. zář 2016

Ahoj holky,
potrebovala bych radu ohledne prebalovaci komody. Prebalovat budu v loznici, kde mame jen maly prostor a vzhledem k tomu, ze do nasich vestavenych skrini se oblecky a dalsi veci na mimco uz nevejdou, chtela bych poridit prebalovaci komodu, do ktere budu davat veci pro mimco a vse budu mit po ruce na prebalovani. Co jsem se tak divala, tak to jsou same obrazkove, coz uplne neuprednostnuji, ale nevadi..otazka zni, zda si myslite, ze je vhodne koukat i po obyc komodach s tim, ze si na ni nahoru dam plastovy prebalovak? Nebude to s ditetem klouzat? Nebo je vhodnejsi a bezpecnejsi koupit klasickou prebalovaci komodu s tim drevenym nastavcem...

Dekuji za nazory 🙂

nikolrose
8. zář 2016

@magdanaty V ikei mají hezké přebalovací komody. My jsme ale kopili obyč šuplíkovou komodu. Vidím ted kolem, že to tak dělá skoro každý. Lépe se to potom využije až nebudeš dítě přebalovat. Takže za mě nějakou obyčejnou komodu a nahoru buď jen tu nastavbu na přebalování, nebo jen tu podušku.

saphire
8. zář 2016

Pořídila jsem na netu samostatný ten dřevěný přebalovací nástavec za pár stovek a šikovný manžel ho připevnil k obyčejné komodě z aska, kterou jsme měli doma. Do toho klasickou přebalovací podložku. Jsem s tim moc spokojená - funkční, za půl darma a žádné infantilní obrázky... samotná podložka by mi přišla nebezpečná.

maudd
8. zář 2016

Mám komodu a na ní prebalovaci podložku, která je pevná a ma zvýšené okraje. A jsem spokojená 🙂

olga_
8. zář 2016

My měli dřevěný přebalovací nástavec kupovaný na inzerát asi 500. Na tom přebalovací podložku. Vše bylo postaveno na stávající skříňku/komodu.