Přejete si někdy být zpět bezdětné?
Ahoj. Mám 2 kluky, 4 a 2 roky, plánovaně čekám třetí. Jenže poslední dobou jsem tak unavená tím stereotypem vaření, spaní, pravidelnýho jídla, strojení a rozsuzování sporů, že tak strašně závidím bezdětným kamarádkám tu volnost a občas si říkám, jestli bych bez dětí nebyla šťastnější. Nejsem žádná mladá koza, je mi 32, ale přepadají mě až moc často myšlenky na to, co bych dělala, kdybych se před pár lety rozhodla jinak. Asi je to jen unavené období, ale jak z toho ven? Hlídání od léta absolutní nula, možnost chůvy nebo dovozu obědů není. Bydlíme na samotě, manžel má teď pořád služby a 80 hodin přesčasů není žadný problém:(Znáte to? Co Vám pomohlo?
@jakreb ne, tvuj projev se nam opravdu nelibi. A jsem si jista, ze nepisu jen za sebe. O prinosu bych radeji pomlcela. Tohle neni o respektovani jineho nazoru, ale o tom, ze absolutne neumis komunikovat.
Mozna to je zpusobeno rozdilnou naturou. Nebylo by ti na mk.sk lip? Tam by tve cenne rady jiste vsichni ocenili.
@journals Vies čo ešte raz-staraj sa sama o seba. Urobíš lepšie. Ty tu tvrdis co nie je pravda. Beriem ze sa ti moje vyjadrovanie nepáči. Ok. Skus sa povzniesť a netvrdit kraviny. Ak ti lezim v žalúdku to ma mrzí-ale tvoj problém. Ešteže moj zivot je inde ako riešiť jesitne zenske na MK. Ty ho musis mat nudný ze ta baví riešit sprostosti. Naozaj kašli na to. Schodneme se na tom že se neschodnem. 😉 Pekny vecer.
@jakreb Mne se tve vyjadrovani take nelibi. Mas chovani reznickeho psa.
@sudylichozrout No to ste 2. A nie 20. Btw.zatial len vy dve ma prenasledujete skoro v každej diskusii a kde sa vam moj prejav nepaci tak riešite. Ale som rada ze vam aspon nejak vyplnam kultúrne vyžitie.
A ako som napísala ja neriešim chovanie ale diskutujem. A dalsich 18 islo asi na pivo.😀😀😀 Ale uprimne nech ich je akože aj 100.Ano teraz som arogantna
Nakolko našťastie moj zivot je inde a názory premotivovanych matiek na MK co ich naserie aj sebemensi prd je mi vies kde. Aj tebe zelam pekny vecer.
@jakreb No na to, ze jsi tu dva mesice, jsi celkem voprskla. Ale budiz no, treba ti to casem dojde.
@jakreb pronasleduju te v kazde diskuzi? Tak do vsech nepis 😄 je to porad dokolecka 🤦🏻♀️Nudny zivot musis mit ty. Ale chapu, ze frustrace zeny s detmi bez manzela je blba vec a nejak upustit paru musis. Jen to delas blbym zpusobem.
A temi 20 jsem myslela treba i lidi v jinych diskuzich, nebo treba ty, kteri (podle liku) souhlasi s mym prispevkem, ze tve vyjadrovani neni ok.
Jinak se dal v diskuzich muzes divit proc ti nikdo nerozumi 😂
@journals Tak👍
@jakreb Uz jsem si take vsimla tvych komentaru...pred chvili napr. v otazce casteho moceni na zacatku tehotenstvi. Byl opet "chytry" a posmesny. Musim te zklamat, ale to, ze si to nezazila ty neznamena, ze to neni mozne.
Chtela jsem ti to napsat tam, ale koukam, ze se tu pocita, kolik lidi tu stves, tak se pridavam a verim, ze nas ve finale bude vice nez 20.
@sudylichozrout Tebe mi malo dôjsť uz konečne ze len pisem názor. Nič viac. A ci mam 20 odporkyn ci nie mi je ozaj u prdele
@monika3456 som rada ze som necitala diskusiu o neockovani, pani je totozto dokonala vo vsetkych diskusiach😁 jej deti spali, jedli uplne super.. vsade len utoci na zeny ktore maju nejake problemy, vacsinou s kojenim. Skoda sa rozculovat
@jakreb Lol, kapla jsi na to, jsme tu vsechny znudene panicky, co jsme uplne hloupe a nemame nic jineho na praci. Gratuluji ti k bezvadne dedukci, vyhrala jsi prvni cenu v soutezi "Vestba roku", vyhravas sosku Zlate kloaky klicenku a pisnicku na radiu Jerevan. Trumfla jsi i Jolandu.
@vladienka Ta diskuze byla vyzivna 😆😆
Kde se ta legrace najde?
@jakreb Asi úplně nechápeš význam tohoto fóra...Chodí sem ženské, které hledají porozumění, pozitivní podporu a hlavně přínosné rady. Ideálně podané tak, aby se necítily jako nejhorší neschopné matky na světě. Že všechny řeší podobné problémy a je normální, když je toho na ně moc...Z tebe jde cítit spíš moralizování a rýpání.
Všude píšeš jak je to o porozumění tomu co píšeš...Asi jsem všechny úplně hloupé a negramotné, protože jak vidím tak tvůj styl komunikace tady v pozitivním nechápeme skoro nikdo.
@sudylichozrout asi to radsej ani nechcem vidiet, takito ludia mi nerobia dobre 😄
@sudylichozrout Ty jo, já ji asi taky promeškala, hodíš link? Ale paní Prudičku Dokonalou jsem měla tu čest poznat v jiných diskuzích. Přemýšlela jsem, proč to dělá, a přišla jsem na to, že se buď hodně nudí, nebo je hrozně nešťastná a nebo za to může zanedbaný sex 😀
@michaela666 No tak bohužiaľ nechápete co som chcela napísat a napísala. Niektore áno. Ospravedlňujem sa ze píšem nezrozumiteľne
@sudylichozrout Jeeej poserem sa. Ďakujem
@jakreb Tak na to mam bezva fintu, jak si utrit prdel listkem z prazske MHD. Vezmi listek, preloz ho na ctvrtiny a odstrihni pravy roh. Odstrizek uschovej. Listek rozloz, navlekni si jej dirou na prst. Utri zadek, listek sundej a vyhod do WC. Uschovany ustrizek vyndej a vycisti si jim zbytky howen za nehty. Voila!
@sudylichozrout A musí to byt lístok s pražskej MHD?
@jakreb Urcite, ten ma nejlepsi pomer tuhost papiru/rozmery.

@journals Iste. Ja som sprosta a ty a tých 20ludi ste lietadlo. 😀😀🤔👍 Este kde si našla tych 20ludi.