icon

Příběhy prvních polibků: Jak proběhl váš první polibek?

6. led 2025
konidana
7. led 2025

Od kluka, co mne balil na mym maturaku. Kdyz mne pak pozval do kina, tak mi chtel mi dat pusu na rozloucenou, ale moc mu to neslo. Proroze byl o hlavu mensi😂. Potom ublizene odesel do metra a uz se neozval🤣

cilkat
7. led 2025

Vlastně vůbec nevím. Ale asi až od kluka, který je momentálně mým manželem a který si dodnes dělá srandu, že mě sbalil na lahev vody (bylo to na puťáku v létě a vypekly nás dvě studánky za sebou... chlap s vodou v ruce byl v tu chvíli snem každé z nás O🙂 ).

magdaveselkova
7. led 2025

Mám okno, takže tomu předcházel asi nějaký chlast 😂😂😂

magdaveselkova
7. led 2025

@cilkat bože to je krásný 🥰

ester_ka
7. led 2025

Od kluka z tanečních, potkali jsme se na náměstí při slavení nového roku....

izz76
7. led 2025

To už je hodně dávno,bylo mi skoro 15,klukovi 17,dali jsme se dohromady na natáčení filmu,kde jsme byli jako komparz.. pak za mnou přijel na chatu,vzal mě projížďku na motorce a na paloučku u lesa hluboce políbil. Do teď si pamatuju motýly v břiše 😍

kamino
7. led 2025

Úplně první pusa byla od Vaška v první třídě, ale taková ta poradna asi ve 14, prázdniny, vesnicka venkovní diskotéka v roce 90, kdy sem začala proudit "západní muzika" hrálo se ještě z kazet 🤣 slušný pravěk 🤣🤣 Jinak ještě jsem se na pár zábavách s tím klukem viděla (chatař), pak skončily prázdniny a bylo po lásce.. pár dopisu proběhlo a pak to vyšumelo...