icon

Přijde něco? Padají nám věci ze skříní a stěn

jodiddraselny
19. kvě 2018

Zdravíčko, poslední dva dny se kolem naší rodiny dějí divné věci. Manželova babrle (84) je v LDN se slomenou pánví a prý k tomu chytla čtyřicítky. Můj brácha měl před 4 dny první epileptický záchvat v životě a je v nemocnici. Včera a dnes nám zničeho nic doma začaly padat různé věci ze skříní a ze stěn. Nechci být pověrčivá, ale nemůže to být nějaká škaredá předzvěst? Máte někdo podobnou zkušenost? Zkrátka něco mezi nebem a zemí?

babanci
21. kvě 2018

Před lety mě bolel žaludek. Pořád, skoro tři roky. Pořád bolesti a na nic se nepřišlo. Já tvrdím, že to byla předzvěst, varování. .Aniž bychom to věděli, naše dcera byla vážně nemocná. Právě tak dlouho dobu. Bohužel jsme jí ztratili. Žaludek přestal bolet ze dne na den.

odula
21. kvě 2018

muzu se zeptat kde bydlite?

nikoulinka
21. kvě 2018

Doporucuji se s timto.dotazem obratit na facebookovou skupinku - pranormalni jevy 777 ... jejiz členem je i.pan Jaroslav Drabek. Lide tam denne pokladaji dotazy tohoto typu a vzdy jim.je odpovezeno. Samozřejmě realne. Nejsou to nejaci fanatici, co za vsim.vidi "nadprirozeno".

janaelia
21. kvě 2018

@jodiddraselny Asi hodne zalezi jestli jsi poverciva nebo ne, ale nechci te strasit, protoze mi mamaka rikala ze kdyz spadnou hodiny ze zdi, tak nekdo umre. Ale nevim.