icon

Příteli se zdálo o mé babičce

mariopetra
30. pro 2020

Ahoj lidi .
Dnes večer mě můj přítel probudil s velkým strachem, že se mu zdálo o mé mrtvé babičce, že stálá na de mnou a dětmi a snažil se mně ve snu probudit. Prý první zazvonila a děti ji šly otevřít, ale první si myslel, že je to moje máma a pak má teta a když už stála u postele tak věděl, že je to má babička . Neviděl ji do tváře, ale věděl, že je to ona a snažil se mě ve snu probudit a vtom se se strachem probral. Když přicházela a myslel si, že je to má máma tak něco říkala, ale už neví co.

hanka_12345
•
30. pro 2020
mariopetra
autor
•
30. pro 2020

@hanka_12345 zajímalo by mě co to znamená. Četla jsem tu podobné výklady snů

keksik002
•
30. pro 2020

Vzdyt je to jen sen.. 🤦‍♀️

tinaprofi
•
30. pro 2020

ve výkladu snů to znamená, že ti hrozí velké nebezpečí, protože mrtví ve snu nesmí mluvit, pokud mluví je to prostě průser 🙂 tolik k tvé otázce ...no a buď tomu uvěříš nebo ne

stastnamatka07
•
30. pro 2020

Tady jsou zase samý odbornice.
Vždycky to něco znamená ikdyž to je sen, jinak souhlasím s @tinaprofi ;)
Pokud ve snu mluví, znamená to nebezpečí.

martt
•
30. pro 2020

@mariopetra Mrtví varují. Mrtví ve snu nemusí nutně znamenat smrt. Může to znamenat cokoli. Sny se vykládají komplexně ne jen podle jednoho znaku.

verusak87
•
30. pro 2020

Dneska se mi zdálo, že mě bolí bradavka a stříká mi z ní hrozně moc mlíka, vůbec jsem to nechápala, že takhle samo😲 a když jsem se vzbudila, zjistila jsem, že kojím 😀 takže já věřím, že sny jsou pravdivé 😉 ale zobrazuje se v nich minulost, přání, současné pocity, ale věštbu budoucnosti bych z toho nedělala 😏

levandule_k
•
30. pro 2020

Já bych z toho velké závěry nedělala, v noci mozek zpracovává zážitky a pocity. Pokud je to sen prorockého charakteru, tak ani tak bych se neděsila toho, že ve snáři to znamená špatné věci. Snář psali určití lidé s určitými zážitky a zkušenostmi, ty máš jiné zážitky a zkušenosti. Tvoje symbolika snů bude individuální. Pro klid duše bych zapálila babičce na hřbitově svíčku.

17mia17
•
31. pro 2020

@mariopetra neboj sa mne sa už s touto témou snívalo o dosť vela horšie a žijem. Tiež som sa vtedy dosť bála.

nazka
•
31. pro 2020

@mariopetra no já to tedy nechci zlehcovat, ale v tom snu se vlastně stalo jen to, že za vámi přišla tvá mrtvá babička. Nejdřív to přítel popletl a pak zjistil, kdo je to. Mně, když se zdá o me mrtvé babičce, jsem strašně ráda. Mám zase pocit, že jsem chvilku byla s ní. Rozhodně mě nenapadlo být z toho někdy vystrasena..

krupka3
•
31. pro 2020
zdenda9
•
3. led 2021

@mariopetra když se mi zdá o zemřelém člověku tak se za něj modlím.