Příteli se zdálo o mé babičce

mariopetra
30. pro 2020

Ahoj lidi .
Dnes večer mě můj přítel probudil s velkým strachem, že se mu zdálo o mé mrtvé babičce, že stálá na de mnou a dětmi a snažil se mně ve snu probudit. Prý první zazvonila a děti ji šly otevřít, ale první si myslel, že je to moje máma a pak má teta a když už stála u postele tak věděl, že je to má babička . Neviděl ji do tváře, ale věděl, že je to ona a snažil se mě ve snu probudit a vtom se se strachem probral. Když přicházela a myslel si, že je to má máma tak něco říkala, ale už neví co.

hanka_12345
30. pro 2020
mariopetra
autor
30. pro 2020

@hanka_12345 zajímalo by mě co to znamená. Četla jsem tu podobné výklady snů

keksik002
30. pro 2020

Vzdyt je to jen sen.. 🤦‍♀️

tinaprofi
30. pro 2020

ve výkladu snů to znamená, že ti hrozí velké nebezpečí, protože mrtví ve snu nesmí mluvit, pokud mluví je to prostě průser 🙂 tolik k tvé otázce ...no a buď tomu uvěříš nebo ne

stastnamatka07
30. pro 2020

Tady jsou zase samý odbornice.
Vždycky to něco znamená ikdyž to je sen, jinak souhlasím s @tinaprofi ;)
Pokud ve snu mluví, znamená to nebezpečí.

martt
30. pro 2020

@mariopetra Mrtví varují. Mrtví ve snu nemusí nutně znamenat smrt. Může to znamenat cokoli. Sny se vykládají komplexně ne jen podle jednoho znaku.

verusak87
30. pro 2020

Dneska se mi zdálo, že mě bolí bradavka a stříká mi z ní hrozně moc mlíka, vůbec jsem to nechápala, že takhle samo😲 a když jsem se vzbudila, zjistila jsem, že kojím 😀 takže já věřím, že sny jsou pravdivé 😉 ale zobrazuje se v nich minulost, přání, současné pocity, ale věštbu budoucnosti bych z toho nedělala 😏

levandule_k
30. pro 2020

Já bych z toho velké závěry nedělala, v noci mozek zpracovává zážitky a pocity. Pokud je to sen prorockého charakteru, tak ani tak bych se neděsila toho, že ve snáři to znamená špatné věci. Snář psali určití lidé s určitými zážitky a zkušenostmi, ty máš jiné zážitky a zkušenosti. Tvoje symbolika snů bude individuální. Pro klid duše bych zapálila babičce na hřbitově svíčku.

17mia17
31. pro 2020

@mariopetra neboj sa mne sa už s touto témou snívalo o dosť vela horšie a žijem. Tiež som sa vtedy dosť bála.

nazka
31. pro 2020

@mariopetra no já to tedy nechci zlehcovat, ale v tom snu se vlastně stalo jen to, že za vámi přišla tvá mrtvá babička. Nejdřív to přítel popletl a pak zjistil, kdo je to. Mně, když se zdá o me mrtvé babičce, jsem strašně ráda. Mám zase pocit, že jsem chvilku byla s ní. Rozhodně mě nenapadlo být z toho někdy vystrasena..

krupka3
31. pro 2020
zdenda9
3. led 2021

@mariopetra když se mi zdá o zemřelém člověku tak se za něj modlím.