Problémy se zámkem u Škoda Fabia. Jak řešit?
Dobrý den , chtěl bych se zeptat , opravoval jsem el. stahovačku a vypadlo mi při opravování stahovacky táhlo zámku pokusil jsem ho dát na zpět na své místo ale při pokusu dát táhlo zpět se ulomilo ,takže jsem dal vše zpátky kromě toho táhla zámku takže když strčím klíč do zámku chci zamknout auto tak se mi zamknou jen dveře u řidiče ostatní dveře se nezamknou a to samé i když chci auto odemknout tak se odemknou jen řidiče dveře , nevíte prosím jestli je to tím táhlem zámku jak tam není a nebo může být problém v drátech Děkuji.
Sežeň táhlo zámku na vrakaci … určitě to tam nějaký význam mělo a viditelně to nefunguje bez něj 🤣🤣 jinak super nápad zeptat se na opravy aut na tomhle serveru… plno holek ma doma tuhle fabii a bavi se kdyz deti spi, ze je rozebírají a skládají 🥳a zaujalo mě, že se za to stydíš a je to tak citlivé že anonym 😎
Hele, jestli potrebujes byt na delani miminka zamceny, tak pouzij ten čudlík uvnitř... A jestli abys mel zas auto v poradku, tak ho dej do servisu, protože na domaci opravu evidentně nemas schopnosti. A ano, to tahlo tam melo svou funkci.
Podle popisu to velmi pravděpodobně souvisí s tím ulomeným táhlem zámku. Zkontrolujte funkci centrálního zamykání dálkovým ovládáním, pokud funguje přes dálku, ale ne klíčem, je to téměř jistě táhlem.
centrální zamykání a dálkové není úplně totež, starší jedničková fabka měla dálkové za příplatek a pokud urve propojení jednoho zámku s ostatními tak asi zamykat nebude

Nechceš to zkusit spíš v servisu než na stránce pro maminky, těhulky a ženy všeho druhu? Je možné, že se tu najde někdo, kdo poradí, ale stránku jsi nevybral úplně top... no. držím palce.