icon

Proč se nemá s rýmou na sluníčko?

zutinka
8. zář 2018

Zdravím,proč dítka s rymou nemůžou na sluníčko?Dost lidí mi to říká a rikalo.

leniczka23
8. zář 2018

@zutinka nevim a v zivote jsem to neslysela, me naopak Dr. rika ze pokud je bez teplity sup ven.

travnulee
8. zář 2018

@zutinka nevim proc, ale vzdycky to slunicko zhorsi, i ldyz na me neco leze nebo kdyz mam rymu, ven ano, ale do stinu, tzn. Neslunit se. Manzel mi to taky nechtel v lete verit, byl cely den na slunku, ze pry mu to pomuze a druhy den mel horecku.

irena1111
8. zář 2018

@zutinka já naopak na sluníčko při rýmě chodí a stejně tak beru i děti, samozřejmě pokud nemají teplotu, to pak na sluničko nechodíme

gruyerre
8. zář 2018

Já jsem nic takového neslyšela a mně sluníčko od rýmy spíš pomáha... a děti bych klidně s rýmou na sluníčko vzala...

hanasedla
8. zář 2018

@zutinka To jsem sice neslysela, ale mohlo by to byt mozna kvuli suchemu vzduchu. Ja jsem spise slysela, ze s rymou jit na vlhky vzduch, aby se lepe dychalo nez na tom suchem, tak asi proto bych rekla.

odula
8. zář 2018

asi proto že rýma je prostě normální zánět nosní sliznice a PRY sluníčko zánětu moc neprospívá. já tedy osobne když báb rýbu tak se sluníčku vyhýbám instinktivně pac je mi to ukrutně nepříjemný (když mě bolí z rýmy hlava a slzi oči a do toho ještě šajni slunko.... děkuju pěkne. ) děcko bych určo brala normálně ven, ale na přímý prudký slunce bych ho nebrala. 🙂 ale ne proto že se to říká, ale protože to sama nesnáším a je jistá šance že decku to bude vadit též. jinak uvidíš- když bude spokojený, tak proč ne.