Proč živíte trolly?
Pokud nechcete, aby se zde objevovaly stupidní dotazy od puberťaček, neodpovídejte na ně. Kde není odpověď, není zábava.
@tulikiss Hehe, to je dobry 😀
Sebekriticky musím přiznat, že kor v prvním těhotenství mi taky občas hrabalo z takovejch blbostí, že se sama sobě teď jen směju. Tehdy jsem z pochybností o tom, jestli lze sníst chlebíček z lahůdkářství pomalu nespala😀 Hormony a touha udělat všechno správně někdy sníží soudný uvažování proklatě nízko. No když už si tím člověk pak prochází po několikátý, už je daleko snadnější být nad věcí a mít situaci na háku. Nicméně odsaď podsaď... Základní slušnost bych řekla je na místě i u sebeblbějších dotazů, upozornit na ujetost otázky (nebo trolla) se dá asertivně i bez vulgarit. Ale myslím že takovýto "prober se, tohle už je mimo" je někdy nejlepší, co se dá napsat. I to může tazatelce otevřít oči. A označit blbej dotaz za trolla je taky zpětná vazba🙂
@tulikiss mno, hele, jenže ona perliva voda tělu zrovna neprospiva, kdo ma trable s zaludkem, mohl by vyprávět. Poulicni lampy ale taky škodí, stejne jako ty doma, resp. Záleží na barevnosti světla. Je to dokonce prokazane, k dohledani na webu. A do krve ty látky přechází, proto se taky chodí na lacno.
@sahrazad1 😃 na webu najdes i to, ze je zeme placata 🙂 Opravdu pises blbiny, nezlob se na me. Poulicni lampy skodi tak maximalne tim, ze ti sviti do oken a ty nemuzes spat, pripadne svetlo narusuje kvalitu spanku. Perliva voda muze tak maximalne nadymat, pripadne lehce drazdit zaludek (pali zaha), ale neskodi. A do krve prechazi molekuly, nikoliv kusy jidla. Jezis, mysli trochu.
@sudylichozrout ja se radsi nevyjadrovala, protoze dnesek uz sem se vytocila dvakrat a to pro cloveka po 3 operacich srdce je az az 😀 😀
A pisu přece, ze do krve přechází latky z jidla! Čti! Ovlivnuji mmj hladinu cukru, cholesterolu.
@tulikiss zjevně se nechapeme, ty nerozumis me, ja zase tobe. V zajmu zachovani zdraví obou tohle ukoncime bez hádek. Svetelny , stejne jako elektro smog je skodlivy, stejne jako minerálka taky neni hitparáda, a na krev se az na vyjimky chodi na lacno. Na tom se doufam shodneme.
@sahrazad1 neshodneme. Na mineralce opravdu, ale opravdu nic skodliveho neni. Elektrosmog dejme tomu, byt zatim nejsou zadne prokazatelne vysledky studii...
Souhlasim v tom, ze dale to opravdu nema smysl rozebirat.
@sahrazad1 já na krev chodím zásadně najedená, odebírá mě vždy můj muž a ví, že nalačno se mnou není domluva. A protože mě zajímá jen štítnice a jaterky, je úplně fuk, jestli jsem měla ráno minerálku, tatarák nebo smetanovej dort. A minerálka neškodí ničemu, ale chápu, že může někoho nadýmat anebo dělat reflux.
@tulikiss
a nerekla mu to s tim jidlem treba mamka kdyz byl maly a nevedel proc nesmi pred odberem jist?

@sudylichozrout hele ale oni bohuzel i takove blbe zenske jsou. ono jde o to ze si treba nekde precte jak bublinkova voda skodi a uz to jede. kdyz clovek nema prehled tak se snadno necha zmanipulovat kravinou. par takovych vidim v okoli a vzdy si rikam to jako fakt mysli vazne. jedna "znama" ze zakladky nedavno rikala kdyz jsme se potkaly ze uz musi letet protoze uz bude tma a budou sviti lampy a ona cetla ze zareni ze svetla skodi. ono proste ne kazdemu bylo dano neco do hlavy. ale ja radsi nenapisu nic nez ze je blba jak bedna kytu.
jen pro pobaveni bracha si jeste v 16 myslel, ze nemuze pred odberek krve jist, protoze by pak ty kusy jidla tekly tou krvi ven. on jinak blbej neni, ale proste obcas to cloveku fakt nezapne. 😀