Mohu být těhotná?

pajinek123
28. lis 2020

Dobrý den, asi se ptám na stupidní dotaz ale potřebuji to vědět pro svoji jistotu. Přítel vedle mě masturboval a po ejakulaci utřel sperma do kapesníku a následně si utřel ruce ovšem neumyl si je poté jsme vedle sebe jen leželi. Asi za hodinu a půl možná dvou hodinách mě začal prstit . (Nikdy jsme pohlavní styk neměli) Moje otázka tedy zní takto je možné že mu na prstech nějaké sperma zůstalo a mohu tím pádem být těhotná? Asi to zní stupidně ale ptám se proto protože v poslední době mám bolestí v podbříšku a zvýšenou teplotu občas i pocity na zvracení a změny nálad. Předem děkuji za vaši odpověď

hasara33
28. lis 2020

@pajinek123 ahoj, vzhledem k tomu, že spermie při kontaktu se vzduchem po chvíli umírají tak je to vysoce, ale opravdu vysoce nepravděpodobné. Nejspíš na tebe leze jen nějaká chřipka nebo jsi nachlazená. Pro klid duše si samozřejmě můžeš udělat těhotenský test.

teruteru
28. lis 2020

Nemuzes. Viz odpoved doktora. „Poté, co ejakulát opustí tělo, schne velmi rychle. A jakmile uschne, všechno sperma odumírá. Co se týče pokožky na ruce, semeno uschne a odumře velmi rychle, během několika minut."

amazonkajanik
28. lis 2020

@pajinek123 promiň,asi se zařadim mezi ty,které spíš prudí,než radí,ale tohle je věc,kterou lze vygooglit,to za prvé a za druhé,když už chci začínat experimentovat po sexuální stránce,tak bych si předem měla zjistit určitá rizika. K oplodnění dojít nemusí,ale k přenosu chorob ano...takže sorry,ale tohle mi přijde jako trolli dotaz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru