icon

Dřívější Ms/krvácení. Co myslíte?

piskutka58
25. říj 2020

Dobry den,
Je mi 18 let a menstruaci jsem mela dostat 30.11. ale dostala jsem ji uz ted, to je pet dni predem. Pohlavni styk jsem v posledni dobe nemela. Jenom me pritel delal rukou. Je mozne ze kdyby mel na ruce sperma muzu otehotnet? Nikdy se mi to takhle nestalo. Vzdycky treba 1-2 dny pred a max 5 dni po. A ani ted neumim odhadnout jestli je to ms nebo krvaceni..Diky moc za vsechny odpovedi, jsem tu nova, jeste moc nevim jak to tu chodi.

piskutka58
autor
•
25. říj 2020

@piskutka58 prosim o odpovedi🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

brambora28
•
25. říj 2020

Pokud jsi dostala menstruaci, tak je těhotenství nepravděpodobné (ne nemožné).. Termín MS může oivnit spoustu faktorů 😉 Navíc styk z toho, že tě dělal rukou, to by byl asi zázrak.. V 18 letech bys měla vědět, jak se dělají děti..

piskutka58
autor
•
25. říj 2020

@brambora28 tak jasne ze vim jak se delaji deti. A mela jsem na mysli jestli je mozne ze kdyz mel na ruce sperma a zavedl to do me jestli je mozne tehotenstvi timhle zpusobem

palja
•
25. říj 2020

Já myslím, že jsi troll už podle data založení profilu.

piskutka58
autor
•
25. říj 2020

@palja ano jsem tu nova, zalozila jsem si ucet chvili predtim nez jsem psala

brambora28
•
25. říj 2020

@piskutka58 tak asi bys i měla vědět, co je to ovulace, pokud víš, jak se dělají děti 😉 a že v době ovulace je možné otěhotnět. Takže pokud do tebe strkal prsty nebo cokoli od spermatu, ano, těhotná být můžeš, jen nechápu, proč to vůbec řešíš, když jsi dostala MS 🤦‍♀️

pepickovapavlinka
•
25. říj 2020

Ono tělo není robot to že Ms příjde i dřív je úplně normální.A z toho že tě přítel to ... rukouninkdyž na ní měl sperma být těhotná určitě nemůžeš