icon

Prosím pomožte Matějovi

mystique
27. srp 2010

Dnes odpoledne mi došla od našeho kamaráda, kterého jsem neviděla delší dobu sms s odkazem na stránky co postihlo jejich Matěje. Hluboce se mě to dotklo a kdo alespon trošku můžete, tak prosím pomozte třeba jen zasláním DMS. Věřím, že se nikoho tímto tématem nedotknu a na chvilku nás to donutí se zamyslet jaké je štěstí, že máme zdravé děti.
www.promateje.cz

lalial
1. zář 2010

@mystique Přemýšlím o jedné věci... jak pomoci přímo jim jako páru, jako dvěma lidem, kteří tohle musí nést, vydržet pro Matěje a zároveň zůstat partnery se vším všudy. Oni totiž nesmí zapomínat ani na sebe, na budování svého vztahu i nadále, jinak se to celé rozsype jako domeček z karet...

dadka2
1. zář 2010

@mystique Já jsem jen do Pampersu napsala spíše jen upozornění na Matějův případ, než bych je já za Matějovi rodiče žádala, to vůbec ne. Na tom jsem se domluvila s Matějovým tatinkem. Odkazovala jsem je na Matějovi stránky. Nechci, aby se to tu tak rozpatlávalo, prostě nedali a hotovo, to je svobodná volba každého. Stejně jako vy jste se rozhodli, že přispějete taky dobrovolně, oni se rozhodli, že ne.

mystique
autor
1. zář 2010

@dadka2 no jasně. Je super, že tolik lidi projevilo solidaritu.
@lalial podle mě do tohoto se nám nepřísluší plést. My mužem pomoci finančně eventuelně s nějakými pomůckami atd.
Já myslím, že tohle za sebe musi vybojovat oni a maximálně jim pomůže rada psychologa nebo někoho podobného.

aleachim
1. zář 2010

holky, nečetla jsem všechny příspěvky, ale moc nesouhlasím s názorem, že když někdo (v tomto případě pampers) nepřispěje, tak je hajzl. Sama jsem přispěla celkem vysokou částku, ale není to nikoho povinnost. Oni přispívají na různé projekty a agument, co by jim to udělalo? No, kdyby si zažádali všichni potřební a všem poslali několik balíků plen tak by asi dost rychle v černých číslech nebyli. Prostě pro firmu je nejdůležitější obchod. Já taky nedám peníze všem, kteří by si o ně řekli, ale jen těm, kteří mě nějak osloví. No, a je to zrovna neoslovilo.

Snad se najdou lidé, které případ Matěje osloví spoustu lidí a budou chtít pomoci.

lalial
1. zář 2010

@mystique Já jsem měla na mysli třeba poukaz na nějaký společný zážitek nebo tak... 😉

mystique
autor
1. zář 2010

@lalial to si myslím, že je ted blbost. Mají uplně jiné starosti a ted na to čas není. Ted jsou podle mě každým momentem u Matěje. Až budou všichni doma a budou mít pomoc s Matějem, tak si vyrazí třeba na večeři nebo něco podobného.

dadka2
1. zář 2010

pls. Pampers už neřešte. díky

lalial
1. zář 2010

@mystique Nj, byl to jen nápad, už mlčím. 🙂

lalial
1. zář 2010
dadka2
1. zář 2010
dadka2
1. zář 2010

Na FB je dnes zase o tisíc lidí víc, tak doufám, že každý poslal alespoň jednu DMS už by to bylo 200.000,-

lojzina
1. zář 2010

DMS MATEJ 87777

vlastovka385
1. zář 2010

Až na 3. stránce? tak to teda ne 😉

butanek
1. zář 2010

lalial,s tím zážitkem nebo večeří jsi zlatá,jak o tom přemýšlíš,moc hezké od tebe,teď je určitě lepší,když budou rodiče co nejvíce blízko u(a pro)Matěje,ale moc mile jsi mě(nás)tady překvapila,máš srdíčko na svém místě,stejně jako spousty a spousty lidiček,co přispěli 😉
www.promateje.cz

dadka2
1. zář 2010

HOPLA zase nahoru.

butanek
1. zář 2010

hop nahoru pro Matýska

lojzina
1. zář 2010
butanek
1. zář 2010

a zase nahoru......

butanek
1. zář 2010

a ještě nahoru pro Matýska
www.promateje.cz

misicka455
2. zář 2010

hop

misicka455
2. zář 2010

DMS MATEJ 87777

butanek
2. zář 2010
butanek
2. zář 2010

pomozte Matýskovi a jeho rodičům:DMS MATEJ 87777
více na stránkách:www.promateje.cz

butanek
2. zář 2010

hop nahoru

lalial
2. zář 2010

@butanek Copak tě (vás) na to překvapilo? 🙂

A jinak www.promateje.cz

lojzina
2. zář 2010

pomozte Matyskovi

butanek
2. zář 2010

lalial,jen,že to bylo moc milé,že myslíš i na rodiče,je pravda,že je to pro ně těžké období a potřebují moc moc síly,určitě je to potěší,že na ně takhle pěkně lidi myslí 😉

lalial
2. zář 2010

@butanek Jo tak... ale ono to tak bývá, že v takové přetěžké situaci se všechna pozornost obrátí na dítě a vztah jako takový pomalu odchází, bohužel.

butanek
2. zář 2010

musíme jim všem držet palce,věřit a každý svým způsobem pomáhat 😉

Strana