Prosím pomožte Matějovi
Dnes odpoledne mi došla od našeho kamaráda, kterého jsem neviděla delší dobu sms s odkazem na stránky co postihlo jejich Matěje. Hluboce se mě to dotklo a kdo alespon trošku můžete, tak prosím pomozte třeba jen zasláním DMS. Věřím, že se nikoho tímto tématem nedotknu a na chvilku nás to donutí se zamyslet jaké je štěstí, že máme zdravé děti.
www.promateje.cz
@kuchy ja teda nedokažu posoudit jak vypada odděleni ORL ale třeba jedna maminka ktera snama byla dlouhodobě na 46 tak je pak přeložili jinam,malej měl jít na operaci a pak je po par dnech vratili stim že ma rymu přitom to nebyla pravda..tak ta maminka mě řikala že tam nemaji vubec standartní odsavaní do nosanku a hlenu..přitom když ma někdo tracheo do krku tak je jasny že se musí odsavat....
se sestrama jsme mluvila nesčekněkrat..jak ktera ma pochopení ,porozumění..je to fakt těžka prace a hlavně odpovědnost a stat se to mě tak mám šilene vyčitky do konce života...být tou sestrou
I já bych mohla hodně vyprávět o sestřičkách a doktorech v tom jakém špitálu, ale teď jsme ještě víc utvrděnejší si prosadit svoje a nenechat se jen tak odbýt.
Matěj se postaví a vynadá doktorům věřím tomu jelikož zázraky se dějou jeden mi spinká doma v postýlce 😉
To je moc dobře,že tato nadace existuje a je možné touto cestou pomoci.Také tím,že to dnes bylo v tv se to dozví víc lidí,kteří rádi pomohou alespoň nějakou částkou..
Matýsku moc a moc držím palce aby si se co nejvíc uzdravil a ukázal doktorům že se sakra spletli..
rodičům moc a moc sil na bojování
dms od nás letí 🙂
Dobrý večer,dnes jsem si u zpráv poplakala 😢 Hodně mě vytočil lékař,který v telce mluvil.
@misicka455 ,také o ledasčem vím co se tam stalo co zanedbali!
DMSky budu posílat průběžně.
rodičům Matýska,je mě to moc líto co se stalo.Držte se!
@staninka77 Já myslím, že diskuzi na toto téma může otevřít každý. Stačí tam dát základní informace o Matějovi a kam posílat penízky a snad se to chytne jako tady na Konikovi. Jak jsem pochopila od Matějových rodičů, tak toho mají moc a nestíhali by to. Tak pokud jsi tam zaregistrovaná, tak zkus zalošit diskuzi sama.
Posláno a na Facebook vyvěšeno, aby se chytli kamarádi 🙂
Rodičům a Matějovi držíme doma palce.
dobré ráno,kdopak ještě neposlal DMS MATEJ na číslo 87777,tak prosím pošlete a kdo ještě nejuknul na stránky www.promateje.cz,tak jukněte,pomůžeme Matýskovi a rodičům 😉
na tn.cz je u článku o Matýskovi diskuse,kde nějaký pán označil ředitele za tuneláře atd.,neznám pana ředitele ani poměry,ale něco na tom bude.....
Kdo ještě může a pomůže Matýskovi 😉 DMS MATEJ na číslo 87777 nebo více info na stránkách www.promateje.cz 😉

Jen jsem vám chtěla napsát zda to nechce ještě poslat na tyhle stránky aby holky mohly posílat DMS pro Matěje určitě to moc pomuže.
Je to tyhle stánky.
www.emimino.cz
www.baby-café.cz u missiorky nevím zda to píšu dobře to její jméno.
Ale tam taky určitě zašlou moc SMS.
Rodiče malého matíska moc vás obdivuji a držím moc velké palečky a stále tu brečím a není mně vubec do smíchu.
Stále na to celej den myslím.
Budu zítra ještě posílat DMS.