Prvních 100 km s kočárkem 🙂
Ahoj, jsme dnes doma 5. den z porodnice a já už začínám přemýšlet, jak smysluplně naložit s časem, dostat se do kondice a zkrátka si udělat trošku radost. První pohyb jsou asi procházky s kočárkem a mě nebaví jen tak bezcílně bloumat ulicemi a nemůžu dvakrát denně někoho přemluvat ať jde se mnou na procházku. A tak sem si řekla, že by bylo dobré dát si cíl. Ten první jsem si vymyslela 100km s kočárkem (časem bych přidala in-line, plavání a tak). Hledám nějaké maminky, které by měly chuť se přidat, ve více se to přeci jen lépe táhne. Přidat se můžete jak na dálku - můžeme porovnávat, jak nám km přibývají a nebo ještě lépe ve skutečnosti, jsem z Prahy 5, ale případně mohu i někam kousek po Praze dojet. Zatím přemýšlím, za jakou dobu se dá těch 100km ujít. Budu to muset vyzkoušet, kolik dělá taková normální procházka, ale to asi až příští týden, zatím jsem ráda, když udělám takový meší okruh kolem domu - Praha 5 je trochu kopcovitý terén 🙂 Tak kdo se přidá?
Ahoj,tak jsem vám poslala kontakty.Těším se zítra!
Holky, mrzí mě, že jsem to nestihla ☹, snad jste si to užily i beze mne, já si to s malou užila, ale dorazila jsem tam nakonec až v půl páté, trochu jsem podcenila cestu- trvala mi skoro hodinu a čas. Ušla jsem něco přes 11 km, pak jsem šla na Polikliniku Barrandov. Holt nemám to vedle jako vy.
@mates133 já měla 100km za devět dní. Jinde děti nespali než v jedoucím kočáře 😀 tak jestli bude tvé mimčo z podobného těsta, budeš si muset stanovit vyšší cíl..
Super nápad, škoda, že býváme v Brne :( Nejaká brnenská maminka, čo by sa pridala?
Ale je škoda, že moji už jsou na procházky velcí, že tahle diskuse nevznikla před rokem. Přidala bych se. Ať se krásně prochazkuje !
Ahoj Markves, škoda, že to nevyšlo, procházka byla fajn, byla taková testovací, ušly jsme necelých 5km, protože jsem musela nakonec jet domů dřív, ale shodly jsme se, že příště dáme klidně 2x tolik, takže si myslím, že cíl na září by mohl být klidně 200km, to se za měsíc asi určitě dá, aby to byla také trošku výzva. 100km by bylo asi úplně v pohodě. Tak se můžeš přidat příště, jestli se ti bude chtít. 😉
Jinak pokud by se chtěl přidat ještě někdo další, budeme rády 🙂 Ať v tom nejsme samy 🙂
@mates133 No já právě v Prokopáku i krmila, i když ne hned, ale výlet se mi moc líbil, také jsem zjistila, že pro mě je asi lepší jít do Prokopáku z toho Barrandova, jednak to mám blíž a jednak mi to přišlo i rychlejší. Druhá možnost je jít po silnici z Hlubočep, ale to příště už asi nebudu riskovat, to radši počkám na ten bus. Vlastně jsem tam byla poprvé sama. Ale zvládla jsem to v pohodě.
Není tu nějaká maminka, která by se chtěla procházet v Modřanech, případně Kunratický les? Ten mám taky kousek.
Ahoj, termín porodu mam az v lednu, cekam své první dítě, je mi 24 a moc ráda poznám nějakou fajn maminku na procházky po sídlišti Barrandov, Prokopském údolí, cukrárnu, ... 🙂

Ahoj, já sice po císaři nejsem, ale ještě tedy taky nejsem úplně ok a představa, že spadnu na zadek zatím nic moc 🙂 Ale už se to lepší, s bruslema také počítám, mám v plánu přicvaknout na podvozek autosedačku, právě aby byl malý připoutaný..
Jinak v pátek jsem si dala takovou testovací procházku, první delší a měla 3,5km a celkem to nebylo zase tak moc, akorát bylo na malého horko, tak jsem to zkrátila. Takže si myslím, že těch 100km půjde rychleji než jsem si myslela 🙂)