Reklamy v soukromých zprávách

jezz1e
9. lis 2017

Ahoj,
vim, ze tyhle stranky jsou primarne spojene s materstvim a detmi, ale je tu i dost obsahla sekce venovana problemum s pocetim. Myslim, ze vetsina holek nejakou dobu po revizi / neuspesnem IVF hur nese vse spojene s miminky - mne treba rozbrecela reklama na plenky v TV. Tenhle problem uvadi casto v diskuzich i ostatni. Proto bych se chtela zeptat, zda by adminstratorky nezvazily zasilani reklam na detske zbozi treba jen tem uzivatelkam, ktere maji v profilu uvedene deti?(bezesporu jsou i sofistikovanejsi zpusoby zacileni reklam, ale tohle mi prijde jednoduche) Je mi jasne, ze reklama je zdroj prijmu, ale obcas i ta zranuje. Treba by to uvitaly i ostatni uzivatelky.

jitka_cv
10. lis 2017

Chápu tě, ale z reklam koník vydělává na provoz a tak pochybuji,že by je posílali jen někomu.Jednodušší je poslat reklamu všem registrovaným.

marcielm
10. lis 2017

Nedá mi to, abych nezareagovala. Myslím, že není od věci chtít znát pohled administrátorů. Z marketingového hlediska dává větší smysl cílit jen na ty uživatele, pro který dává produkt smysl (=cílovou skupinu), ne na všechny uživatele bez rozmyslu. Těm ostatním totiž nejenom neprodáte, ale dokonce je můžete od značky dlouhodobě odradit - což v tomhle případě, kdy je pro ně téma velmi citlivé, je víc než pravděpodobné, některé uživatelky mohou z fóra i odejít.
Z technického hlediska by to problém taky být neměl, když o uživatelkách mají dostatek informací, mohou filtrovat rozeslání Ono i ta zadávající firma je přece radši, když se reklama zacílí než když se jen tak vystřelí do prázdna. Důležitá je efektivita reklamy, nikoliv nafouknuté číslo počtu uživatelů, na které se reklama rozešle.
Hezký víkend 😉