icon

Řešení zrušení smlouvy se společností Vodafone. Máte zkušenosti?

dyechampion
6. zář 2023

Ahoj holky, resily jste nekdo ukonceni vodafonu? Ja jsem rusila internet 25.7. pres telefon, pak mi prislo emailem potvrzeni, ze sluzbu zrusi k 24.8.2023. Internet nam vypli 21.8. - to jsem i resila, proc mi to o 3 dny driv zrusili, ale svadeli to na chybu zamestnance a system. Pak jsem vratila zarizeni, No a ted mi prisla zase faktura splatna k 22.9. (nechapu proc)
Budu jim volat az otevrou call centra, ale zajimalo me jestli jste je nekdo resil.

lencaa11
6. zář 2023

@dyechampion je možné že chtějí zaplatit část 8 měsíce k datumu ukončení

dashyyy
6. zář 2023

záleží, kdy máte zúčtovací období, podle toho, co píšeš, tak 25. v měsíci, tudíž musíš ještě zaplatit srpnovou službu 😉

mimi1004
6. zář 2023

Vždy se platí paušál zpětně, nikdy ne dopředu. Takže teď budeš ještě platit ten srpen.

dyechampion
autor
6. zář 2023

@lencaa11 jenze vyse je normalne plna...

dyechampion
autor
6. zář 2023

@dashyyy jo to by davalo smysl 🙂 ..jeste to asi overim na infolince, dekuju

dyechampion
autor
6. zář 2023

@mimi1004 Dekuju, nedoslo mi to 🙂

dashyyy
6. zář 2023

@dyechampion poměrná část se účtuje v případě, že bys přecházela k nim během měsíce, pokud ale končíš, účtují celou částku.. řešila jsem to nedávno u svých čísel, tak jsem se podívala na vyúčtování a bylo to tak.. jedno číslo přecházelo v půli měsíce, tmobile naúčtoval celou jako původní operátor a VF poměrnou - nový operátor

ovin
6. zář 2023

Přecházela jsem teď z Vodafonu k jinému operátorovi, poslední vyúčtování mi přišlo za celý měsíc i když mi měli účtovat jen poměrnou část cca 10 dní. Zavolala jsem na infolinku a peníze mi bez problémů vrátili.

miryp
6. zář 2023

A neplatí se to vyúčtování zpětně, tj. náklady za srpen splatné až v září? Já od nich mám internet a platím zpětně.