icon

Říkali jste sousedům, že budete mít dítě?

karlajasmine
7. říj 2015

Přemýšlím, jestli je potřeba varovat sousedy, že je za krátkou dobu začne budit noční křik, nebo jestli je to zbytečné? Sousedy ze dvou stran trošku známe, ale spíš že si v případě největší nouze pomůžem,ale jinak se nevídame a ani skoro nepotkavame. Sousedy ze třetí strany jsem nikdy neviděla, pouze slyším když vysavaji. Obecně je barák hrozně klidnej a prijemnej..lidi buď nemají ještě děti, nebo už jsou odrostlé. Kdybych sousedy potkala, tak by viděli břicho, ale za posl,3 měsíce jsem je nepotkala (slyším ve dveřích zámek když já zrovna nikam nejdu, atd). Mam jim to aktivně říct dopředu nebo to řeším zbytečně?

Strana
z2
socialm
7. říj 2015

V Italii maji moc hezky zvyk pri narozeni ditete vyvesit na dvere ruzovou nebo modrou masli. Tak se treba nech inspirovat 😎

eldrag
7. říj 2015

nechali jsme sousedum u dveri darkovy koš s cedulkou (sorry za dětský pláč) a oni donesli plyšáka a trs banánů :D

koordinatorka_odboje
7. říj 2015

@karlajasmine myslím, že sousedům dojde, že nechováte doma páva 😀

koordinatorka_odboje
7. říj 2015

@socialm skvělá nápověda pro pedofily a únosce dětí 😎 😀

socialm
7. říj 2015

@koordinatorka_odboje tem staci zajit na vitani obcanku kde je maji vsechny pohromade a nemusi obchazet bytovky vyhlizet masle 😎

naomi6
7. říj 2015

@karlajasmine Ahoj, my jsme to žádným sousedům neříkali. Myslím si, že to není potřeba. Závidím, že máte tak ohleduplné sousedy. U nás si děla každý co chce a klidně začnou vrtat v osm večer, když jdou děti spát, takže asi tak.

Strana
z2