Rondo soutěže. Máte zkušenost?
Ahojky, znate rondo.cz?
Vcera jsem nakupovala neco na netu a dostala se ke mne tato nabidka, body za nakup do souteze o ceny. Zkusila jsem a nic.
Mam dotaz. Uz jste to nektera zkousela a vyhrala? Nebo je to zase nejaky podvod?
Zasilam odkaz zde:
https://www.rondo.cz/vyhraj/share|2mz1he6kb
Nikdy jsem nic nevyhrala, tak me zajima jestli to mam zkouset, nebo se na to vybodnout 🙂
Diky za Vase komentare.
Ty quizy před tím byly lepší. Sice se na nich dalo vyhrát cca 2,- :D ale za to každý druhý den. Tenhle typ quizu je pro mě méně efektivní a musel by u toho člověk sedět pořád, aby něco vyhrál. Proto mě to omrzelo. Ale zase mi přišlo škoda to jen tak pustit, tak jsem ho zkusil nabídnout. Bohužel zatím nikdo nebyl ochoten mi za to dát ani flašku :D :D
Mají přinejmenším zvláštní praktiky. Malá výhry a slevy ano větší výhry a peníze Vám neumožní dokončit- vyhrát. Když se ozvete a stěžujete si tak Vám zablokují přístup jsou to chytráci.
No po mých krátkodobých zkušenostech si myslím, že je to zase perfektně vymyšlený podvod☹ jsem ve svém věku naivní blbka, která uvěřila tomu, že si bez práce pomůže k novému notebooku nebo k penězům. Tak jak vidno...ani náhodou!!! Hrála jsem nejdříve o 20.000, ale jakmile jsem dosáhla počtu 21 dílků...stop !! Tak jsem se rozhodla zakoupit 2 některý ze "slevněných"produktů, které avizovaly připsání dílky k očekávané finanční částce v dobré víře, že se mi připíšou poslední 4 zbývající dílky. Jenže sotva jsem zaplatila první produkt tak u druhého se mi avizované dílky už přehodily na jinou výhru, čili dva dílky mi připsány byly ke 20-ti tisícům ale poslední dva dílky by se mi připsaly už k nějaké herní konzole. Tak jsem si řekla že to obelstím a otevřela jsem si dva okna najedou a obě objednávky jsem vypisovala současně. Ale ani to nepomohlo, prostě tento můj "chytrý" tah nevyšel. Až bylo oznámeno, že 20.000 vyhrál "údajně" někdo jiný. Tak jsem to zkoušela znovu ve hře o 125 000. Rychlosti blesku jsem nasbírala 23 dílků a pak mi přišla nabídka, že když si nainstaluji a spustím nějakou bojovou hru obdržím dílky do hry o 125.000. Tak já idiot rychle stahovala naprosto debilní hru a spustila( to spuštění mi teda dalo dost zabrat), ale povedlo se. Vzápětí jsem obdržela 2 dílky, ale jeden do hry o 100 Kč a druhý do hry o 200 Kč. a navíc mi přišlo upozornění, že mi připsali 1 dílek do hry o 125.000, ae ani ten jeden dílek jsem připsán neměla. To už mně solidně vytočilo tak jsem psala mail na podporu. odpověděli mi toto: "
děkujeme za zprávu. "Dovolte nám odpovědět na Vaše dotazy. U dílků za vyzkoušené hry není nikdy předem uvedeno, k jakým hlavním cenám budou připsány, vždy se jedná o zcela náhodné dílky. Nicméně rozumíme tomu, že Vás zřejmě zmátlo to, že jste tuto výhru získala ve hře o 125 000 Kč. "
Nevím teda co mě mělo zmást, když tam jasně bylo napsáno hra o 125000 Kč. Takže jsem usoudila, že vyhrát tady cokoliv a zvlášť větší sumu peněz je naprosto nemožné. Jde jen o to nalákat důvěřivé lidi aby zde nakupovali údajné slevy. I ty jsem si ověřila, koupila jsem si od nich manikúru za 650 Kč a pak jsem mrkla na e-shop a měli tam tu samou za 125 Kč. Takže bacha na slevy...ty prostě neexistují. Žádné se tam nevyplatí. A jak psal jeden klučina na FB, údajní výherci větší sumy peněz nebo dražších produktů jsou pouze fiktivní. Jediné plus je, že v rondo kvízu si prohlubujete znalosti, cvičíte mozek takže možná nedostanete Alzheimera 😀
Zkoušel jsem rondo ale hra mě 4 dny držela od výhry 100 000 & to mě chyběl jenom jeden dílek

@klokanka31 Jo to bych si ho asi nechal :D