S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa
Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀
vieš,čo je fór,ja som mala na starosti všetkých brnenských hercov,čo hrali v Kua hoši 😀 😀 😀 😀 ,ku mne si chodili pre výplatu za dabing 😀
aj mňa už rok a pol dobre platia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
môj manžel mi povedal, že už ma nezoberie zo sebou na výpomoc, lebo keď berie študenta, tak mu dá pár eurá a keď idem s ním ja tak mi musí odovzdať všetko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som sa vás ešte nikdy nepýtala,ako je to s eurom,či ste dopadli ako v Taliansku,kde sa vtedy strašne zvýšili ceny 😕
vieš čo že ani neviem, určite išlo troška hore, ale žeby to bolo nejako nehorázne neviem. Resp. už je to 9 mesiac čo máme eurá, takže už sme si zvykli. Teda daktorí. A zvyšovalo sa aj keď boli koruny.
no Taloši mali šok,vypočítali,že pizza šla hore o 400%..počítali to podľa tej základnej Margerity atď.
baby,dobre som sa pobavila,čo vás čítam 😀
vanja,ale ja mám pocit,že kúpiš menej a platíš viac,neviem,ale napr.mlieko tak lacné predtým nebolo 😝 😝
a ja som si teda na euro nezvykla,tie smeti,čo sa mi sypú z peňaženky mi vadia 😒 😒
stará dobrá koruna ☹ ☹
a fris,Paliho teda poznáš osobne?? 😅 😅 😉
hééééééééj??? a Zelenoočko o tom vie?? 😀 😀 😀 sa teším na nové Zúfalky od budúceho týždňa,Primu máme na digitáli 🙂 😉
a som ešte furt vytočená z tej súťaže 😠 😒
zelené rentgenové oko vie všetko 😀 nebuď vytočená,ty si všetko berieš,ja ťa musím vychovať,kopu vecí musíš jedným uchom dnu a druhým von,nezdržuj sa myšlienkami,by si sa utrápila 😎
P.S. a vieš,koľko mravčekov si zašliapla za celý svoj život na prechádzkach? 😎 nech brouka žííííííííííít
😕 😕 😕 tak to netuším 😀 😀 😀
tak toto neviem jedným okom dnu a druhým von,tam kričala nespravodlivosť a to ma vie naserkať 😖
mňa požičali z mojej firmy,kde som robila produkčnú do tejto firmy na natáčanie,klapkala som mu pred nosom,lebo som to jediná ovládala 😀 .teraz mi písal spolužiak,že vám dovezie v decembri skupinu Pet shop boys 🙂 na Slovensko.
ja sa nemám čím tajiť,a stejne poviem iba to,čo chcem,špióni možu ísť do toho...
no ale čo všetko si ja môžem teraz domyslieť, aj iné......pet shop boys nemusím, majú pesničky všetko na jedno kopyto.
u nás letí teraz lady gaga 😀 😀 😀 😀 najmenšioa keď ju vidí v telke tak rýchlo uteká pre bábiku, sadne si s ňou do kresla kým pesnička neskončí sedí a pozerá jak neprítomná 😀 😀 😀 😀
volá ju, že: e gaga papasejs / poker face/ 😀 😀 😀 😀
Enrico i. s chiarou sú: pajeje
a ešte black eyed peas, tá nová neviam ako sa volá, čo sa tam ožierajú.
ináč v tých klipoch samý sex, no nechaj pozerať deti. Už ani nepamútám, kedy som videla dajaký kliep, kde nebolo sexu, alebo min. žena v plavkách.
fris, vieš ako ukážeš hluchonemému, že si si zobrala renault na leasing???????????? 😀 😀 😀 😀

som nevedela, že mám takú slávnu kamarátku 😉