S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa
Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀
srdiečka,dnešný deň ma položil,neudržím oko,pá a teším sa na zajtra,ste super...a dari,ty píš častejšie 😉
my sme pozerali Čokoládu,som tu slintala 😀 😀 😝 a teraz pozeráme nové zúfalky,sa rehlím 😀 😀 😀
no baby idem vás pozdraviť, lebo manžel predchvíľou vstal od počítača, lebo pracoval, tak som si súštila krížovky. Ale už idem spať. No ste to tu dnes večer dajako žili? A ja nikde.
Tak sa majte a dobrú noc.
páááááááááááá 😎
dobré ránko, tak dnes si ma predbehla, opať 😀 😀 Bambi asi vyspáva, nad ránom buntošila, vieme že 😉 Ja už dnes dobrú náladu mám, slniečko vychádza, doma včera fajn 😉 😉 😀
No vidis, Dari, cary-mary som ti to pricarovala!! 😀 😀 😀
A ten modry kkonik fakt sikovny, vie, ze dnes slavime doma narodky. 😀 😀 😀
Citam, ze dievcata vcera zehlili, asi bola nejaka celonarodna akcia, lebo aj ja som konecne v tomto smere zabrala 🙄 . Lenze nove sa susi na susiaku...pracka je uz plna bieleho a dnes pricestuje MM s plnym batohom dalsieho....toto je tzv. neverending story... 😒 😒 😒 Vecer som si este bola zahrat na hodinku volejbal, protahla som si svoje kancelarske telo 😀 😀 😀 😀
Veru, žehlila som ako divá, ale pri telke, to vždy, aby som zabudla, aká nepríjemná činnosť to je 😀 😀 Jalao si zázračná čarodejníčka, ked bude zas zle, tak budeš znovu musieť čarovať. 😀 😀
Vidis, to bude tym, ze ta moja presne 11 rocna, ( o jednej popoludni sa narodi 😝 ) pozerava na Jetixe o nejakych carodejnikoch serial a sedi pri nom s blockom a niekedy si zapise to kuzlo...nejake to dexenpo-supoplex!!! 😀 😀
Zehlila som pri ordinacii a potom po volejbale pri Zufalych manzelkach, tak ma to menej bolelo.. 😅 😅
ahojte ženy,dari cmuk cmuk,som rada za teba 🙂 🙂 🙂 ,bambuľa,krásne,vladi,na prime sú manželky,jalao,všetko najlepšie maličkej slečne 🙂
Jalao, aj ja blahoželám dcérke k narodkám . Moja je o 9 mesiacov staršia. 😀 😀 Fris dakujem, bodaj by to vydržalo.
ahoj Fris, dakujem, tesim sa s nou tiez. 🙂 To je ta moja zlata panna. Ako ty hovoris, panna ma svoj system, ale ja tomu jej systemu nie a nie porozumiet ☹ ☹, ale snazim sa zo vsetkych sil, ver mi. Mimochodom, dnes ma narozeniny aj sam velky FICO!!!! 😲 Rozmyslam nad tou podobnostou medzi nou a Ficom 😀 😀 😀 brrrrrrr.... Ty si ma ale zaplavila mailikmi 😀 😀 Niektore som uz dostala, chces dakedy aj ty odo mna nejake blbinky? Inak, tie vacsie MByty mi nejde na centrume otvorit ☹ , takze ku tym sa ani nedostanem.
Baby nebolí Vás hlava, mna dnes hrozne, aj som si dala tabletku a nič. 😀 Jalao, moja dcéra je strelec ja rak, a sme povahou úplne rovnaké, ja v jej veku som sa chovala a robila to isté čo ona teraz , tak si skvele rozumieme. 😉
Dari, ved to bud rada. Ja u nej vidim vela spolocnych crt so mnou, ale chyba tam ta energia, ta snaha a vsetko jej musim 5x opakovat a nahanat ju, motivovat, to moja mama fakt nemusela 😠 😠 😠 Ona by si rozumela skor z takou mamou, v style zi a nechaj zit....ale ja taka neviem ani nechcem byt 😉 😉 😉 Nechcem, aby z nej vyrastla znudena knedla bez zaujmu o svet... 😖 😖 Ona ked uz sa potom rozbehne, tak uz je spokojna, ale stale ju treba pohanat...stoji ma to casto dost energie...a to mam este dalsie 2 decka 🙂 🙂
Dari, neboli ma kecka, ale mam hroznu spankovu krizu, omdlievam...esteze sa preberiem, ked pisem do fora sem-tam 🙂 🙂
Ostatne bambule, kde ste??
No dnes si tu budeme písať asi len mi dve, ešte fris možno, a ešteže si pripomenula šulína, to tu už dávno nebolo 😉
Jalao, moja dcéra ani nema kedy vysedávať ako knedla, každý den okrem stredy má tréning, v nedelu ešte súkromnú angličtinu a chodila šesť rokov na výtvarku, to bola v tú stredu, ked nemala tréning takže jej vyplname dni aby nemyslela na sprostosti.
Dari - moja rec! nasa ma 2x volejbal, 2x tanecny, ked moze, ide plavat a to este je prihlasena na skaut, ale neviem, kedy ho budu mavat, to bude az tak podvecer, takze to po treningu este stiha!! 😀 😀 😀 😀 Keby toto nemala, sedi len pred tym blbym jetixom a este na PC stale stavaju tie domy...ako sa to vola...SIMS! 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale to je este pomerne kreativna hra... A tiez som spokojna, ze ma takyto plny tyzden, neuskodi to nikomu.
Fris....ano Fico ho ma. 😉 Ale smejem sa mladej, ze moja, ty mozno este ako masmedialna hviezda skoncis, ani sa nenazdame a budes TAM!! 😀 😀 😀 uuuuu
cafte kocky moje 😀 , varim tak len nakukam dnes mam uz vsetko porobene dovarim a hura von s malu .. 😵 😵 😵 😵 😵 chcem jej vymysliet nejaky pekny program
ahojte niki, vladi, dnes ma byt este skaredo, ale vikend bude pekny, zatra ideme cele druzstvo varit gulas v kotliku, tesim sa!! Zresetujeme si po tyzdni hlavu. 😀 😀
baby,varím..ježiš,to je nezvyk,keď on je doma 😀 😀 😀 😀 poobede budem mať viacej času 😉
ahojte 🙄
my sme mali najblbejšiu noc za posledné obdobie,malá sa mi narevala,jak jeden tur,som neschopná samostatného myslenia dnes 😝 😝 🙄
ale prečítala som vás a hneď je svet krajší 🙂 🙂 🙂 😉
darinka naša,supeeer,klop,klop,klop,nezakríknuť,však poznáme chlapov,nie?? 😀 😀 😀
Julka naša nespiiii,za chvíľu rodíííííš,tak veľa síl 😀 😀 a malej slečne všetko naj,naj,naj ešte raz 🙂 🙂 🙂 páčia sa mi Tvoje názory,my sme ešte z tej inej generácie,náš mladý,keby ho stále nenaháňam,tak úlohy si robí až pred spaním,tiež je pohltený Simsami,Westom a neviem,čím ešte,skypovaním s kamošmi,ale má toho teraz v škole dosť,lezecký krúžok a ešte chce chodiť na školský časopis,tak som rada 🙂 🙂
ja mám tie rezne nakrájané,len vyklepať a vysmažiť,keď mladý dorazí,aby to bolo fajné,čerstvé 😵
fris,čo kuchtíš??a Zelenoočko už je doma nafurt?? 😉si zvykaj na chlapa vedľa seba 😀 😀 😀 havinovia žiarlia??
nikinka ahoj 🙂
a Snehuľa nás zanedbávaaaaaaaaaa 😨
vladenka,Ty si super šikovná babenka 😵 😵 😵
malá stále kýcha a soplí,tak sme dnes len doma ☹ ☹ ☹
Veru bambi, mi skoro rovesníčky aj s julkou, máme podobné výchovné názory, ešte aj deti v podobnom veku. Ja našu mladú stále ako príde zo školy telefonom kontrolujem, už sa mi v robote smejú, že idem zadávať úlohy na dnešný deň.
Bambi, veru klop, klop, drž palce, ide víkend, to budeme viac spolu, aby sa zas dačo nepos....
Jaj a rezen by som si dala aj ja mnam... a fris ty čo dobré varíš pre zelenočko, len pozor aby ti neprihorelo 😉 Bambi, moj malý stále vymýšla, včera že ho bolí hrdlo, na to sme mu neskočili, dnes ráno, že ho bolí jazyk. No a došli sme nato, že jemu len chutia, tie cmúlacie tabletky na hrdlo, tak si vymýšla aby ich dostal 😀 😀 😀
kočky,ja som urobila závitky z bravčového mäsa s ryžou..ako vtáčky.ešte mám nejakú prácu tak na hodinku,potom dorazím s kávičkou 🙂
Dievcata, diky, ze vam prisli moje "metody" ako primerane a vhodne, lebo som potom na to hladela, ked som to odoslala, ze ci tu nebudem posobit ako nemoderna a nedemokraticka mama ☹ ☹ ☹ .
Bambi, dakujem za fotky, este prezrad, co bolo v tom sude obrovskom??? 😀 😀 😀
Ja chcem dnes navarit segedin a ukoncit sud s kyslou kapustou...to bude doma zase smradu.. 😀 😀
julka,nič,bol prázdny 😀 😀 😀 ale táááky velikánsky,ešte vám musím tie z Múzea hračiek poslať,to bude orgazmus 😀 😀 😀 ja som teda ochkala a to som tam bola už druhý krát 😅 😅
a nerobte už chute,slintám,segedín milujem,aj vtákov na rôzny spôsob 😀 😀 😀 ono vlastne okrem držiek niet ničoho,čo by mne nechutilo 😀 😀 😀 ja diéty držať nedokážem,ale dnes zas nabehnem na orbitreka 😀 😀 nech to lenivé telo rozhýbem 😝 😝 😝
a ja budem radšej nemoderná a nedemokratická mama,než by mi deti skákali po hlave,kamoška s nimi som,ale odtiaľ potiaľ 🙂 😉 občas kričím,ale aj si s mladým sadnem a poviem mu,prečo to a to nie
jasné,že pretáča panenky,ale raz to hádam docení 🙂 😉
darinka,neboj,raz sa mu muselo rozsvietiť,len nech už nezhasína 😉 som fakt rada a ďakujem za mailíky,noc na houby,tak som to aspoň využila 😅
a váš malý je teda číslo,s ním si ešte užijete "srandy" 😀 😀 😀 a dcérka je Strelená ako ja??no tak ďakujem pekne 😅 😅 😅
ja už som to tu písala,najprv som bola prísna mama,potom som postupne povolˇovala a v 15 mi mladá odišla na školu ako samostatný a slobodný človek,myslím,že mantinely v detstve majú svoj význam,na nás je,aby sme vedeli,kedy prestrihnúť pupočnú šňúru 😉

to je vidieť,že ste mladé,ja myslím už iba na to,aby som sa dobre vykakala a aby mi nebola zima na nohy 😀 😀 😀