icon

S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa

frisbee
13. črc 2009

Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀

vanja
27. říj 2009

kristinka gragutlujem a držím place
simi maródujeme, to svinksé počasie, minulý týždeň chladno a teraz babie leto 😝

veronkaj
27. říj 2009

darinka a hlavne to všetci asi viete či má alebo nemá prádlo, mňa to akosi ešte nenapadlo pozerať šéfovi na zadok čo má pod gaťami, 😀

vanja určite sa páči a zdôvodňuješ to tým, že slon s chobotom hore nosí šťastie????

to je fajn že je tu sranda,

a práca, mám možnosť niečo robiť nové ale nie som v tom si istá čo sa týka zákonov a poznám dotyčného tak sa do toho nehrniem dala som si čas na rozmyslenie. 😅

vanja správne poriadok musí byť a aj v oblečení, 😀 😀 a zase niektoré veci bez toho jednoducho nejdú 😀

bambi09
27. říj 2009

kristinka,tak gratulujem a držím palce do ďalšieho boja,uf 😒
darinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
veronka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
vanja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
fris 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
čo ste dnes vtipnú kašu jedli?? 😀 ale oki,takto sa mi to páči 😉

darina60
27. říj 2009

Vanja, to je mi lúto, že aj vy ste chorí 😉 A s tou kozou si ma pobavila, nápodobne aj ja
Mi sme boli pred 2 týždnami ☹ ☹
Kristi som rada, že už máš za tým najhorším 😉 😉

vanja
27. říj 2009

nžiadna kaša, polku tabletky sme len vzali..... 😀 😀 😀
nie veronkaj, jal en že keď stojí tak to je dobre, 😀 😀 😀

frisbee
autor
27. říj 2009

no teda simonka....sa spýtaj báb,že furt hovorím,kde si,ty jedna...bývala si tu viacej 🙂 🙂 🙂 🙂 ...ty si tu hlavná postava,a my na teba furt čakáme 😀 😀 😀 😀 ,moja.
vanja a veronka...a už sme zase u sexu 😀 😀 😀 😀 ...ste sa nám tu pokazili,o verči som si myslela dlhú dobu,že je malé dievčatko,taký mala nežný tón 😀 😀 😀 😀 ....v psíkoch 😀 😀 😀
dari...veď nato nás máš,aby sme ťa rozveseľovali 😉

bambi09
27. říj 2009

Simonka,tak stručne nemoooožem 😀 😀 ja tangáče eee,som staromódna,v lete normálne,v zime boxerky dámske 😉 naostro som ešte neskúšala,ale ktovie,možno v lete skúsim 😀 😀 😀 čím som staršia,tým som skazenejšia 😀
ale bez podprdy nikdy,nezapla by som gate,čo by mi cecíky zavadzali 😀 😀 😀

frisbee
autor
27. říj 2009

pardón,kristi,aj ja gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂

frisbee
autor
27. říj 2009

bambuľa...ja to isté 😀 😀 😀 😀 cecík je všade 😀 😀 😀 😀

bambi09
27. říj 2009

fris,pri nás sa skazí každý,bacha na niki,ešte je mladá 😀
Simonka,čestné pionierske,že fris je smutná,keď dlho nepíšeš,furt Ťa spomíname 😉 veď si naše Slniečko 😵 😵
Julka,dík za mailíky,aj vanja-dobrééééééé 😀 😀 😀
vanja,v BA v MHD by si tak nehovorila 😀 😀 😀

darina60
27. říj 2009

Veronka, nie že by sme pozerali na prádlo ale to sa nedá nevidieť, ked má obtiahnuté veci, alebo priesvitné. Jednoducho vidíš že tam nič nie je. A kolega sa opýta: M... ty si naostro???? A ja že čo sa pýtaš šak vidíš, nnie 😀 😀 No ale predsa do práce, ešte keby sa tak doma producírovala 😀 😀

bambi09
27. říj 2009

fris 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šak sme oné,néééé,dvojičky,či dojičky???? 😀 😀 😀

frisbee
autor
27. říj 2009

bambuľa...myslím,že hovorila...odkedy ju lepšie poznám,tak viem,čo v nej je......vedúca,ja ťa milujem 😀 😀 😀

bambi09
27. říj 2009

dari,odvážna vedúúúca,aj keď je kočka,hmmmmmm 😀 😀

frisbee
autor
27. říj 2009

bambuľa...aj dojičky 😀 😀 😀 😀
dari 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bambi09
27. říj 2009

fris,už zas??? 😀 😀 😀 😀 lesbiche 🙄 🙄

darina60
27. říj 2009

Ale sa to tu rozbehlo o tomto čase.To je tuším prvý krát, čo ste tu skoro všetky v pracovnom čase 🙂 🙂 Zvačša len mi s Julkou a najnovšie sa pridáva Veronka, 🙂 🙂 To je fajn,lebo ja doma počítač málokedy zapínam a dnes bude na nom muž, ked mal dva dni absťák 🙂

bambi09
27. říj 2009

dari,no,raz za čas sa zadarí,mne sa dnes nič nechce,keď je tu tak veselo 😀 😀 😀
ale budem musieť,len ešte nieeeee 😅

frisbee
autor
27. říj 2009

dari...muž bude ležať zviazaný na posteli ako ten sloník,žiadny počítač 😀 😀 😀 😀
baby,ja som tiež rada,málokedy sa takto stretneme...ale, kua, už musím vyzliecť to pyžamo 😀 😀 😀 😀

bambi09
27. říj 2009

a som chcela dopísať,že vedúca je kočka,skoro ako Ty,myslím Tvoja v práci,veď vieš,že som Ti ju za ségru pasovala,ako sa podobáte a druhú za mamu 😀 😀 😀 ale fakt sa podobáte,kľudne môžete byť rodina 😅 😅 😅

jalao
27. říj 2009

baby....ja nielen naostro na kozu, niekedy aj na kona... 😝 😝 😝 😝 😝
preboha...admin tu nesliedi?? 😀 😀

frisbee
autor
27. říj 2009

admin som ja 😀 😀 😀 😀 ..veď sa bavíme o spodnom prádle a ani značku nemenujeme 😀 😀 😀

frisbee
autor
27. říj 2009

P.S. ešte furt som v pyžame 😀 😀 😀 😀

darina60
27. říj 2009

Babi mna z vás porazí 😀 😀 Ja síce idem po tretej pre malého ale tiež sa mi odtialto nechce odísť, ked je tu tak veselo 😉 😉
Julka 😀 😀 😀 na čo v práci nemyslíš 😀
fris, no uvidíme či nebude z cesty moc unavený, ale aspon mu poškrabkám chrbátik, to má rad 😀 😀
A ako vieš, že mám počítač položený na posteli? 😀

darina60
27. říj 2009

A zabudla som fris a načo ty si dobrá, že v pyžame 😀 😀 😀 A oplatí sa Ti prezliekať, však za chvílu pôjdeš do práce, počasie naprd si písala, zbytočne hádzať na seba handry na tú chvílu 😝 😝 A oko nie je doma??

frisbee
autor
27. říj 2009

dari... 😀 😀 😀 tak zapni skype,nech vidíme,ako škrabkáš 😀 😀 😀 😀

darina60
27. říj 2009

Však to, že nemám skype 🙂 🙂

jalao
27. říj 2009

no...ked Vanju napadla koza...tak mna z fleku kon... 😀 😀 😀

bambi09
27. říj 2009

Julka,čiže skôr,ako otvoríš stránku MK si dáš dole tangá??? 😀 😀 😀 😀 dobréééééé 😀 😀 😀
fris,choď rovno do práce v pyžame a potom sa nemusíš prezliekať, len zaparkuješ a spíš 😀 😀 😀
dari,my Ťa nechceme mať na svedomííííí,nech Ťa neporazí 😀 😀 😀 a poškrabkať by si mohla aj mňa prísť, to aj ja milujem, môj hovorí, že pri tom pradiem, ako mačka 😀 😀 😀 mňáááááuuuuuu 😀
a škoda, že nemáš skype, to by si čúrala do gatiek z nás, všák baby??? 😀 😀 😝

frisbee
autor
27. říj 2009

tak tak...bambuľa má pravdu 😀 😀 😀 😀

Strana