icon

S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa

frisbee
13. črc 2009

Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀

frisbee
autor
8. led 2010

veď sa na to kukám 😕

frisbee
autor
8. led 2010

že by mi to zmazali?

frisbee
autor
8. led 2010

no fakt

bambi09
8. led 2010

fris,asi máme dobrých špiónov-informátorov 😠 😠 😠 tie pravidlá albumov sú fakt trápne 😖 😖 asi sa dám k tebe na FB 😀 😀 😀 😀 pošli mailom 😉

simona55
8. led 2010

aj ja chcem vydet kde to je fris? bambi, oni mi daju ziadost?alebo sama si mam napisat?

vanja
8. led 2010

simi ja tam idem v pondelok, zase so mnou vydžubali, len za jeden mesiac dostanem 😀 😀 😀 😀

frisbee
autor
8. led 2010

idem vám to poslať 😝

vanja
8. led 2010

už som žhavá na ten sneh, nech aspoň na fotke vidím 😀

frisbee
autor
8. led 2010

už som vám poslala 🙂 ,a ešte správy,čo sa u nás deje 😝

http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek...

bambi09
8. led 2010

vanja,tak tomu sa hovorí pech 😀 😀 😀 ale kašľať na to,koľko to bude trvať,nenecháme im to,nie?? 😉
simonka,stačí na PC na písať,alebo aj rukou,ak nemáš tlačiareň,že žiadaš o zvýšený RP,dáš tam hore adresu vášho ÚPSVAR,normálne,ako sa píše úradný list,vzor bude niekde na nete,hore dáš svoje údaje-meno,priezvisko,bydlisko,a dopíš pod žiadosť,že čestne vyhlasuješ,že počas poberania zvýšeného RP sa budeš o dieťa vzorne starať a nebudeš vykonávať žiadnu zárobkovú činnosť,ani brigádnicky,to je všetko,muž mi to tam dopísal,aby sme nemuseli behať hore- dole 🙂
vanja,ja ti môžem jedine tak dážď poslať 😒 😒 😒 tu leje a leje a leje,zajtra bude klzisko zadarmo 😠 😠

bambi09
8. led 2010

fris,mám,ty brďo,nádhera,taká perina a vy máte na dvore aj cvičák?? 😀 😅 a ten dom oproti,to sú susedia??za cestou,či to len tak vyzerá??to vyzerá ako spoločný dvor alebo cesta,to,čo vás oddeľuje 😕
idem mrk ten link

vanja
8. led 2010

fris jak máte krásne nasnežené :- 😀 😀 😀
to je nebe a dudy tvoje fotky a moja, akokeby som bola na jar fotila 😀 😀 😀
bambi aj u nás už začína poprchávať

frisbee
autor
8. led 2010

bambuľa,veď vieš,že skáčem s dogami na dvore 😀 😀 😀 ..no to na fotke je zasypaná cesta a susedné domy..a to bolo ráno,teraz je to horšie 😠

vanja
8. led 2010

mne sa veľmi páčia také nízke dome, jeden vedľa druhého

frisbee
autor
8. led 2010

no tu nie je pravá dedinská architektúra,toto je pohraničie a také domky zlepené z nepálenýcgh tehál,to ja som bola celá hotová v Beskydoch,aké tam boli nádherné chalúpky 😉

vanja
8. led 2010

tam som nebola
ale u nás už začalo dosť liať

vanja
8. led 2010

idem, lebo muž je pri deťoch a asi už má dosť 😀 😀 😀

frisbee
autor
8. led 2010

pá,vedúca 😀 😀 😀

bambi09
8. led 2010

tak vanji,to fakt vyzerá,ako z iných ročných období 😀 😀 😀 a tu leje už hodiny 😒 😒 😒
fris,bola si na expedici Ydykseb?? 😀 😀 😀

frisbee
autor
8. led 2010

no hej,keď sme si išli kupovať psiska,tak oni bývajú až na samom vrchole oproti Radhošťu...nááááááádhera 🙂 🙂 🙂

bambi09
8. led 2010

aha,jasné,tam by som šla mrknúť 🙂 😉
a vanja už je pá?? ja som z toho počasia rozčarovaná,ani sa mi nikde nechcelo do obchoďákov,ale zajtra asi zbehneme,ak nebude poľadovica,od pondelka už normálny kolotoč,tak treba využiť ešte víkend a v nedeľu muž nechce ísť nikam,dnes obehal,čo sa dalo,lekára,tržnicu,trojmesačník kúpil synovi,mne na úrade bol,tak relaxuje,že je unavený,ako keby záhradu rýľoval 😅 😅 😅 ale chápem ho,mne stačí,že obehnem nejaký hypermarket a mám dosť 😝 😝 😝

nikinka008
8. led 2010

bambi...tak stymi chlapmi to mas pravdu 😀 ale uz sa zacal tulit zase 😀 😀 ale isiel do prace..vonku je kopa snehu ze vraj uz nielko rokov tu taka zima nebola vsetci tu jazdia na letnych gumach,my mame tiez lebo zimne tu nemas sancu zohnat 🙄 clovek ma strach ist na cesty....mm isiel do prace...z domu isiel o pol 6 a do prace prisiel nieco po 7 a to mu zvycajne trva cesta len 10 min....vravel ze su neskutocne kolony auta sa skoro vobec nehybu lebo sa smyka a jasne ze na tych letnych gumach sa boja takze to bola hroza 😖 1.5.siel do prace 😅 ...
fris pekny sniezik mate neviem ci tu nemame viac 😀 😀 ja zajtra skusim pofotit a vam poslem
mala zaspala uz o 8 lebo dnes spala iba raz cez den.... a idem sa pochvalit....mala uz zacina trosku sama stat dnes bol rekord 15 sek taka zlatucka bola v jednej ruke chrumka a stoji si 😀 😀 ....

bambi09
8. led 2010

niki,tak tie letné gumy,ty brďo 😕 😕 😕 😕 to je dobrý adrenalín 😅 😅
a malá skúša stáť??super,ďalší pokrok 😵 😵
my sme dnes mali prvé hovienko do nočníka,tak sme našej hééérečke tlieskali 😀 😀 😀 😀 😀 musím zapísať do análov rodinnej kroniky 😀 😀 😀 😀
ale nevyzerá,že by to už bolo pravidlom,len som videla,že začína tlačiť,tak šup na nočník a podarilo sa,až dva produkty naraz 😀 😀 😀

vanja
8. led 2010

poslala som vám nejaké fotečky do mailu, teda na koho mail mám

vanja
8. led 2010

nika to nie je sranda, že naletných gumách a malá super, aj moja začala skoro chodiť, už bez držania a opory na 11 mesiacov
bambi nádhera, to si musíte odložiť na pamiatku 😀 😀 😀
ale nie gratulujem, my sme dneska boli len s plienkou, osm nemala nejak náladu po včerajšku znova tepovať gauč. 😀

frisbee
autor
8. led 2010

tu som...vanji,pekné fotky...no ty si ako tyčinka teda,neviem,kde máš to mäso 😀

cinkxa
Odpověď byla odstraněná
vanja
8. led 2010

na riti fris, na riti

bambi09
8. led 2010

vanja,fakt,ako tyčinka 😀 😀 😀 a deti máš vysoké,malá-veľká pekne stála na lyžiach,palice nemala?
a malá-malá je zlatá,vie robiť dobré pózy 😀 😀 😀 pekné fotečky,dík 🙂 😉

bambi09
8. led 2010

a teda produkty som vyfotila 😀 😀 😀 😀 ale na pamiatku sušiť nebudeme 😀 😀 😀 😀 fúúúúj 😀 😀 😀

Strana