S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa
Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😃 😃 😃

•
30. led 2010bambi ten calgel na zubky mame ale neviem ci jej to zabera teraz som jej ich potrela nim zatial je v pohode pospala si hodinu mozno aj preto ale zase vecer nebude chciet ist spat :-S a ten nurofen myslis sirup?a pomaha?
0
niki,Nurofen som sirup myslela,len naša to vypľúva-to je vždy boj do nej dostať :-| :-| aj tie čípky sme oplakali obe,ale to fakt zabralo :-p
Vladka,nerozčuľuj sa-chápem ťa,ale škodí ti to-je to svinstvo ]-( ]-( my sme raz platili "pokutu" z Visa karty muž poslal o pár halierov menej ako mal-splátku a oni to brali ako nedoplatok!!! ]-( ]-( ]-( a to sme dlhoroční "dobrí" klienti TB ]-( ]-( ]-( čo k tomu dodať?? :-S :-S
Vladka,nerozčuľuj sa-chápem ťa,ale škodí ti to-je to svinstvo ]-( ]-( my sme raz platili "pokutu" z Visa karty muž poslal o pár halierov menej ako mal-splátku a oni to brali ako nedoplatok!!! ]-( ]-( ]-( a to sme dlhoroční "dobrí" klienti TB ]-( ]-( ]-( čo k tomu dodať?? :-S :-S
bambi maju ho aj tu v lekarni nejaky jahodovy ze vraj tak by to nemalo byt az take nechutne,ci? =-) uz sa mala pekne hraje dufam ze to nezakriknem 😃 😃 8-(
juj vladka chudatko a mala bola chora ci je? =-) asi neni moc dobre brat lieky =-)
juuj vladka tak len si davaj pozor neni dobre keby si bola teraz velmi chora 😢 na hrdlo vela tekutiny pit,caj s medom a citronom to je najlepsie 😉
taaak mala spinka uz asi 20 min dufam ze mi ju ty sprosty susedia nezobudia ]-( neznaaaaaaasam tych anglickych hlupakov 8-( ked cez den nevrtaju a nebuchaju do stien tak vecer vrieskaju ako zmyslov zbaveny,uz som im aj zabuchala na stenu,au az ma ruka boli ale cen ten hluk to asi tazko poculi :-S ale uz stichli tak snad 😃 😃
sa cudujem ze mala mi zaspala lebo dnes spala 2 krat cez den a naposledy do 4 hodinku som ju nechala tolko sa naplakala a chudatko aspon ju neboleli zubky ked spinkala 😞 ten gel jej asi zabral lebo uz bola dobra do 8 sme sa bavili ale uz mi lahala na ruky hlavicku si opierala tak som si myslela ze hadam uz aj pojdeme spinkat 🙂
teraz pozeram silvester na markize ale take o nicom to je :-S
a kde ste zase hm?
sa cudujem ze mala mi zaspala lebo dnes spala 2 krat cez den a naposledy do 4 hodinku som ju nechala tolko sa naplakala a chudatko aspon ju neboleli zubky ked spinkala 😞 ten gel jej asi zabral lebo uz bola dobra do 8 sme sa bavili ale uz mi lahala na ruky hlavicku si opierala tak som si myslela ze hadam uz aj pojdeme spinkat 🙂
teraz pozeram silvester na markize ale take o nicom to je :-S
a kde ste zase hm?
vladka ja tiez caje nemusim ale ked som chora tak ich tiez do seba lejem,len sa vypot dobre moja 😉
fris je to dom ale radova stavba takze dom na dome :-S neskutocne tenke steny este pocut ked si niekto aj pr... 😃 😃 😃
fris je to dom ale radova stavba takze dom na dome :-S neskutocne tenke steny este pocut ked si niekto aj pr... 😃 😃 😃
fris no veru nie :-S a na to ze by sme sa prestahovali nemame peniaze |-| tento novy rok sa zacal velmi zle vsetko nam ide dole vodou 😞 vidim na mm ako sa trapi len rozmysla stale co robit dalej :-S
Začni psát odpověď...

Odešli