icon

S humorom ide všetko lepšie. Pridajte sa

frisbee
13. črc 2009

Tak sme tu všetky,ktoré máme pocit,že nástrahy a problémy života sa musia zvládať s humorom a optimizmom,že čo nás nezabije,to nás posilní,a že depresia je zabiják 🙂 .Píšte všetky,ktoré musíte v živote bojovať,ale robíte to s úsmevom a nadhĺadom 😉 ,život máme iba jeden a mám pocit,že z neho živí nevyviazneme 😀 😀 😀

nikinka008
30. led 2010

bambi ten calgel na zubky mame ale neviem ci jej to zabera teraz som jej ich potrela nim zatial je v pohode pospala si hodinu mozno aj preto ale zase vecer nebude chciet ist spat 😖 a ten nurofen myslis sirup?a pomaha?

nikinka008
30. led 2010

vladka no potesia take veci co 😠

bambi09
30. led 2010

niki,Nurofen som sirup myslela,len naša to vypľúva-to je vždy boj do nej dostať 😒 😒 aj tie čípky sme oplakali obe,ale to fakt zabralo 😝
Vladka,nerozčuľuj sa-chápem ťa,ale škodí ti to-je to svinstvo 😠 😠 my sme raz platili "pokutu" z Visa karty muž poslal o pár halierov menej ako mal-splátku a oni to brali ako nedoplatok!!! 😠 😠 😠 a to sme dlhoroční "dobrí" klienti TB 😠 😠 😠 čo k tomu dodať?? 😖 😖

nikinka008
30. led 2010

bambi maju ho aj tu v lekarni nejaky jahodovy ze vraj tak by to nemalo byt az take nechutne,ci? 😕 uz sa mala pekne hraje dufam ze to nezakriknem 😀 😀 🙄

frisbee
autor
30. led 2010

čaute,nejde mi sa sem dostať,zase celé poobedie nejde ani posunúť stránka,teraz sa mi podarilo reštartovať,ale zase spomaľuje 😠

bambi09
30. led 2010

my máme pomarančový,ale naša všeobecne lieky neznáša-ATB nám vyvracala,jedine Vigantol berie bez problémov a železo-to jej kvapnem do vody a vypije 😅 😅

nikinka008
30. led 2010

baby mala pojde asi do tanecnej 😀 mi tu tancuje 😀

bambi09
30. led 2010

fris a ja že ťa dnes nebavíme 😕 😕 tak teda to nie je bohviečo 😒 😒 nebude to tou kopou snehu?? 😕 😕
alebo Oko hrá karty?? 😀 😀

bambi09
30. led 2010

niki,tak ich dáme spolu-naša je tiež tanečnica preveliká-povie-ubu,ubu-to máme CD s pesničkami z rozprávok,zoberie plyšového macka a vykrúca ho 😀 😀 😀

frisbee
autor
30. led 2010

hraje karty 😀 😀 😀 😀 ja tu bojujem 😀

vladkaz1
30. led 2010

baby som total nachcipana od malej bolia ma usi ,mam sople teplotu nemam ale mozem coldrex?????

bambi09
30. led 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bambi09
30. led 2010

Vladka,ach jaj moje ☹ ☹ ☹ tie smajlíky boli na príspevok fris 🤐

vladkaz1
30. led 2010

nemozem a jeden som si supla no neporazi ma? 😔

bambi09
30. led 2010

a ten Coldrex-to je dosť silné podľa mňa,ale pozri príbalový leták,malo by tam byť,či je vhodný pre tehuľky-aby si neuškodila Mackovi Pú ☹ ☹

vladkaz1
30. led 2010

no nieje vhodny nic co obsahuje paracetamol a jeden som si uz dala

frisbee
autor
30. led 2010

vladi,pi,nech to dostaneš rýchlo z tela von.

vladkaz1
30. led 2010

no dala som si aj mlieko nehc to nema ucinok ...

nikinka008
30. led 2010

juj vladka chudatko a mala bola chora ci je? 😕 asi neni moc dobre brat lieky 😕

simona55
30. led 2010

Vladi coldex nesmie brat tehulka!!!!! a paralen sa nesmie iba do10tt a potom moze, to nam povedala lekarka na pohotovosti vladi aj ja mam zamrazene pausali, ale uz na vyplatu si ich vyplatim,Baby prosim si komentááár 🙂 😉 a co je z Veronkou?

simona55
30. led 2010

a ozaj dobru noc vsetkym, volaju ma manzelske povinosti, 😀 😀 😀 ze vraj zanedbavam a ze uz to nem dopadne dobre 😀 😀 😀 😀 😀 tak zachranim co mozem 🙂 🙂 🙂 🙂 ale uz ozaj idem lebo mm mi taha lavu ruku a syn Davidko nohavice. 😀 😀 😀 😀 😀

vladkaz1
30. led 2010

Simi ja som ale ten pausal zaplatila ,len manipulacny poplatok som tam zabudla zaplatit ... ten som poslala dnes ani ma nenapadlo ze preto vypnu pausal 😕
Niki mala nebola chora len taka soplava ,za to mna boli uz hrdlo jak hovado ... 😝

nikinka008
30. led 2010

simi tak bez k rodinke 😀

nikinka008
30. led 2010

juuj vladka tak len si davaj pozor neni dobre keby si bola teraz velmi chora 😢 na hrdlo vela tekutiny pit,caj s medom a citronom to je najlepsie 😉

vladkaz1
30. led 2010

no je pravda ze ja som na tie caje neni ... mne to nechuti ale nalievam sa teraz s horucim a pojdem sa potit 😝

nikinka008
30. led 2010

taaak mala spinka uz asi 20 min dufam ze mi ju ty sprosty susedia nezobudia 😠 neznaaaaaaasam tych anglickych hlupakov 🙄 ked cez den nevrtaju a nebuchaju do stien tak vecer vrieskaju ako zmyslov zbaveny,uz som im aj zabuchala na stenu,au az ma ruka boli ale cen ten hluk to asi tazko poculi 😖 ale uz stichli tak snad 😀 😀
sa cudujem ze mala mi zaspala lebo dnes spala 2 krat cez den a naposledy do 4 hodinku som ju nechala tolko sa naplakala a chudatko aspon ju neboleli zubky ked spinkala ☹ ten gel jej asi zabral lebo uz bola dobra do 8 sme sa bavili ale uz mi lahala na ruky hlavicku si opierala tak som si myslela ze hadam uz aj pojdeme spinkat 🙂
teraz pozeram silvester na markize ale take o nicom to je 😖
a kde ste zase hm?

frisbee
autor
30. led 2010

tu som,vladi,teplé ponožky do postele a pekne sa vypoť,kurnik,nechcem,aby si bola chorá 😕
niki,vy ste v byte,alebo v domčeku?

nikinka008
30. led 2010

vladka ja tiez caje nemusim ale ked som chora tak ich tiez do seba lejem,len sa vypot dobre moja 😉
fris je to dom ale radova stavba takze dom na dome 😖 neskutocne tenke steny este pocut ked si niekto aj pr... 😀 😀 😀

frisbee
autor
30. led 2010

no to je fakt na nervy,oni sú hluční a nepomožeš si 😒

nikinka008
30. led 2010

fris no veru nie 😖 a na to ze by sme sa prestahovali nemame peniaze 😔 tento novy rok sa zacal velmi zle vsetko nam ide dole vodou ☹ vidim na mm ako sa trapi len rozmysla stale co robit dalej 😖

Strana