icon

Sada na modeláž gelových nehtů od Quelle

vacice72
29. říj 2009

ahoj nemáte prosím někdo zkušenost se sadou na modeláž gelových nehtů kterou nabízí QUELLE? díky

berenika39
•
29. říj 2009

nene, to nemám, ale obecně - mamča objednává, quelle je čína se vším všudy a ty věci z katalogu koupíš o něco později třeba ale o polovinu levněji všude. Je mi jasný, že to má plno spokojených zákazníků, ale pro mě totální výprodej.

Gelovky nosím pět let, za 400,- po pěti týdnech, takže sama neodborně .....neeee

soanpe
•
29. říj 2009

sama bych si gelovky NIKDY nedělala. jako levou bych možná zmákla ale kdo mi udělá prvačku 😀 😝
hlavně ty gely bych chtěla vidět,hlavně kvalitu 😅

veronika.m
•
29. říj 2009

Tak rozhodně to nezkoušej, jsem manikérka a už to dělám dost dlouho a viděla jsem opravdu hodně zmršených nehtů třeba i s trvalými následky. Neříkám že tato sada je nějaká blbá, ale rozhodně nedoporučuju si dělat nehty neodborně sama. Je hodně lidí co to dělá ale jen málo z nich to dělá tak aby to nejen vypadalo dobře ale aby to i těm nehtům nevadilo. Jak píše berenika je už spousta nehtařek na každém rohu takže raději obětovat třeba 500 jednou za měsíc než něco zkazit. A hlavně dělání nehtů není až zase taková legrace (sama sobě) jak to vypadá ve skutečnosti. Mnohdy to dá zabrat i profesionálkám. 😉

berenika39
•
29. říj 2009

...no a když se ti to nepovede, co pak s tím? tyhle katalogový prodeje jsou neštěstí. asi si jde objednat vánoční výzdobu na barák, ale nehty bych nedala 😉 😉