icon

Sama bez přátel. Jak překonat osamělost?

17. dub 2022

Je tu také někdo, kdo je úplně sám? Myšleno tak, že je bez přátel? Chodím do práce, po příchodu se věnuji mladší dceři, starám se o domácnost, ale kromě rodiny nikoho nemám. Nemám jedinou kamarádku, prostě nikoho. Nevím, zřejmě lidi odpuzuji, nejsem žádná krasavice, tudíž i proto o mě asi nikdo nestojí. Někdy mám pocit, že kdybych najednou zmizela, vlastně by si toho ani nikdo nevšiml. Trápí mě to a proto jsem zapšklá a nepřející... stydím se za to. Můj život nestojí za nic.

Strana
z3
andelicka
21. dub 2022

Ahoj,já to beru normálně jako realitu,že jsem sama bez přátel, jsem samoživitelka 11 let a takové máme asi všechny problém se začlenit nebo se mílím?😔

garfa4
Autor odpověď smazal
garfa4
21. dub 2022

Praha 4

garfa4
21. dub 2022

@andelicka on problém s tím začleněním může spočívat v nulovém hlídání. Já jsem s dcerou od jejího narození sama 24/7, hlídání nemám. Všude musí se mnou. Dřív jsem s kámoškama měla partu, co jsme se potkavaly na golfu a už víc jak 3 roky nejsou schopny pochopit, že jít na hřiště fakt nemůžu....

pincola
22. dub 2022

Ahoj holky, nechcete utvořit skupinku? Moc se nehrnu do moderování, mám málo času. Ale mohly bychom se tam potkávat a pořešit ty kamarádky a příbuzné.

autor
22. dub 2022

@garfa4 tak to by mohlo být kousek

pincola
25. dub 2022

@emillyhk super🙂

monndie
13. led 2024

Ahoj,nejsi sama mám to samé. Co bych dala za jednu kamarádku, klidně i Tebe.Odkud jsi?

Strana
z3