Sama bez přátel. Jak překonat osamělost?
Je tu také někdo, kdo je úplně sám? Myšleno tak, že je bez přátel? Chodím do práce, po příchodu se věnuji mladší dceři, starám se o domácnost, ale kromě rodiny nikoho nemám. Nemám jedinou kamarádku, prostě nikoho. Nevím, zřejmě lidi odpuzuji, nejsem žádná krasavice, tudíž i proto o mě asi nikdo nestojí. Někdy mám pocit, že kdybych najednou zmizela, vlastně by si toho ani nikdo nevšiml. Trápí mě to a proto jsem zapšklá a nepřející... stydím se za to. Můj život nestojí za nic.
Praha 4
@andelicka on problém s tím začleněním může spočívat v nulovém hlídání. Já jsem s dcerou od jejího narození sama 24/7, hlídání nemám. Všude musí se mnou. Dřív jsem s kámoškama měla partu, co jsme se potkavaly na golfu a už víc jak 3 roky nejsou schopny pochopit, že jít na hřiště fakt nemůžu....
Ahoj holky, nechcete utvořit skupinku? Moc se nehrnu do moderování, mám málo času. Ale mohly bychom se tam potkávat a pořešit ty kamarádky a příbuzné.
@pincola Co třeba tady? https://www.modrykonik.cz/group/8958/
@garfa4 tak to by mohlo být kousek
Ahoj,nejsi sama mám to samé. Co bych dala za jednu kamarádku, klidně i Tebe.Odkud jsi?

Ahoj,já to beru normálně jako realitu,že jsem sama bez přátel, jsem samoživitelka 11 let a takové máme asi všechny problém se začlenit nebo se mílím?😔