Samolepící album. Jaké máte zkušenosti?

avodobols
31. říj 2020

Dobrý den 🙂
Zatím jsem používala klasická alba, kam se fotky zašupují, ale mám chuť zkusit něco nového. Máte někdo zkušenosti s těmi samolepícími? Jste spokojeni s nějakou konkrétní značkou?
Díky, Eliška

kachna_b
31. říj 2020

Ja môžem doporučiť všemi 10 https://www.fler.cz/hakybaky ja som si kupovala od nej album na svadobné fotky. Je krásny, precízne urobený, originálny. Také tie šupacie klasiky sa môžu zahrabať 😅 mám dokonca medzi fotkami vložené aj sušené kvety.

hanyzka11
31. říj 2020

Ahoj, já teď dávám dětem konečně dohromady alba. Koupila jsem samolepící. Líbí se mi víc. Jako nevýhodu vidím to, že fotky formátu 10x15 se vejdou na stránku 2. Pokud chceš dát 3, už se musí trochu překrývat. Což třeba mě nevadí a můžu dát i fotky jiného formátu plus vložit vlastní popisky, případně dětskou malůvku. Mám klasické z nějakého eshopu.

zrzeckas
31. říj 2020

Super! Mam a je to fakt dobre.... Konkretni znacku nemam, koupila jsem obyc v papirnictvi

avodobols
autor
31. říj 2020

Díky za reakce 🙂 Měla byste některá chuť ofotit třeba jednu stránku? Nikde totiž nemůžu najít, jak teda vypadá už strana s fotkami a třeba popisky-ty si teda musím napsat na papírek a ten tam taky přilepit, je to tak?

avodobols
autor
31. říj 2020

@avodobols Už jsem něco našla na tom fleru..

avodobols
autor
31. říj 2020

A kde si necháváte vyvolat fotky?

denisahlavicova
1. lis 2020

@avodobols já mám dobrou zkušenost s touhle stránkou https://www.online-fotografie.cz/digitalni-foto...
Jednoduché, přehledné a levné , měla jsem fotky doma za 3 dny. Za 60 fotek jsem platila ani ne 300. A při první návštěvě je sleva.