Sekce "srazy a akce"

emjee
29. srp 2008

Holky

regionalni temy kde se vykecavate patri do Regionu, do sekce Srazy a akce patri temy, v kterych se pouze domlouvate na nejakym srazu s lidma, ktere uz z konika znate. Jen pro ilustraci takhle zacinaji nektere vase temy ze Srazy a akce, ktere ale patri do Regionu:

"Uvidíme, jestli nějaký srazík domluvíme. Není to podmínkou!"

"Ahoj holky, hledám kamarádku žijící v Praze. Letos v srpnu mi bude 26. Bydlím s přítelem v Praze 8 v Dolních Chabrech. Jsem z Berouna, a proto tady v Praze nemám téměř žádné známé. Třeba je nás tu takových víc.."

"Ahoj holky!Všechny které se doma nudíte a nemáte s kým jít na procházku s kočárkem,nakupovat,na kafčo,na pokec-napište!Můžeme se sejít,navázat přátelské vztahy a skamarádit děti.Já jsem ze zahradního města a mám půlročního Lukáška.Holky ozvěte se!"

Vsechny tyhle temata prestehuji brzo do Regionu. Prosim, aby ste v sekci Srazy a akce vytvareli pouze temata, ktere maji za cil stretnout lidi z konika, ne si jen tak pokecat na foru. Kouknete treba i na sekci Stretnutia na slovenskem konikovi, jake jsou tam temata: https://www.modrykonik.sk/forum/group.php?vGrou...
Dik za pochopeni, emjee

emjee
autor
30. srp 2008

prvni presuny do Regionu:

Říjnovky 2008 v Praze
Hledám kamarádku v Praze!
Maminky Praha 4
Maminky z Prahy 10

lindex
18. zář 2008

.

emjee
autor
30. zář 2008

dalsi presuny do Regionu:

Holky z Prahy a okolí - maminky, těhulky, čekatelky
Praha - západ, bydlí tu nějaká mamča???
Mladé maminky Praha
Hledám kamarádku-město Rumburk a okolí
Hledám kamarádku(maminku) z Nového Města na Moravě
Snažilky Kutnohorsko a okolí
Hledám kamarádku z Velešína a okolí
Maminy z Hloubětína a okolí