icon

Setkání s Kalush Orchestra. Jak se byste se cítili, kdybyste byli pro někoho lékem?

3. čer 2025

mam proste psychicke poblemy, depresie... (toto je teraz nepodstatne), podstatny je .,,moj liek." Je to kapela Kalush Orchestra. ich hudba je pre mna svetlom v tmavom svete depresie, je balzam na moju ubolenu dušu, mojou terapiou... Teraz sa zdá, že sa s kapelou stretnem. mam pre nich darčeky a chcem im povedat aky vplyv ma na mna ich hudba.. No vlastne, je to pre ich frontmana. On skupinu zalozil a on sklada tie piesne.. teda on je ten liek... prosim ako by ste sa vy citili na jeho mieste, kebyze zistite, ze pre niekoho s cudziny ste liekom, balzamom, svetlom a terapiou? Ze to co robite ma naozaj zmysel a niekomu velmi pomaha... Lubim tu skupinu, ale teraz uvazujem ako sa budu citit,

gbp
4. čer 2025

to hrozne zalezi jak se to poda...muze to byt prijemne inspirujici a zaroven fanaticky nemistne az neprijemne.

ines76
4. čer 2025

Zvazila bych komunikovat jim/jemu svoje pocity a podekovani jinou formou, treba písemně, verim že to potěší. Nevim, jak setkani s kapelou probiha, ale "meet and greet" muze byt hekticke, hodne lidí, po koncertu unava, nemusi byt spravna atmosfera na takove osobni "vyznani" jak popisujes...

autor
4. čer 2025
@ines76

Zvazila bych komunikovat jim/jemu svoje pocity a podekovani jinou formou, treba písemně, verim že to potěší. Nevim, jak setkani s kapelou probiha, ale "meet and greet" muze byt hekticke, hodne lidí, po koncertu unava, nemusi byt spravna atmosfera na takove osobni "vyznani" jak popisujes...

@gbp
@ines76 v liste to majú napísane (dopis česky)

autor
4. čer 2025

slovne by som to nedala.

hanka_12345
4. čer 2025

ahoj, nejak nemuzu pochopit tvuj dotaz?

autor
4. čer 2025
@hanka_12345

ahoj, nejak nemuzu pochopit tvuj dotaz?

@hanka_12345 jedna hudobna skupina mi akosi pomaha v tazkych chvilach. A chcem im to oznamit v dopise, ktory im dam na koncerte..zaujima ma ako by si sa citila ty na ich mieste... Teda ze kebyze zistis ze to co robis pre svet niekomu pomaha a dobija ho to energiou.

hanka_12345
4. čer 2025

aha, no asi by zalezelo na stylu predani. Kdyby to probehlo mile a nenasilne tak by me to potesilo

cilkat
4. čer 2025

Hele, myslím, že je hodně důležitý vybalancovat to "díky, moc pro mě znamenáte" a nějaké uzurpování si pro sebe. Pokud máš v plánu předat věcný dárek a dopis, myslím, že je ten balanc velmi fajn a myslím, že je/ho to potěší. Protože vlastně proto píší, skládají a hranou, ne? Aby někomu dělali radost. A když jim někdo dá zpětnou vazbu, že to funguje ve fakt blbý situaci, tím líp.

reeeza
4. čer 2025

Celé mi to příjde extrémní a nezdravé. Choď raději na terapie k terapeutovi a nefokusuj se tolik na tu kapelu! Tohle není tvůj první příspěvek ohledně té kapely, zní mi to jako posedlost 🤷‍♀️

autor
4. čer 2025
@reeeza

Celé mi to příjde extrémní a nezdravé. Choď raději na terapie k terapeutovi a nefokusuj se tolik na tu kapelu! Tohle není tvůj první příspěvek ohledně té kapely, zní mi to jako posedlost 🤷‍♀️

@reeeza 8x som bola v nemocnici na psychiatrii a ziadne zlepsenie.