Sex. Poradíte?
Ahoj, je mi 17 nevím vůbec jak začít, a trošku mi to je trapný😀ale jsem s přítelem už dost dlouho, tak jsme chtěli zkusit sex, já jsem panna i on je Panic.. ale když jsme to zkoušeli tak se do mě vůbec nevešel.. nevím proč.. nemáte někdo s tím nějaký zkušenosti?.. strašně se zato stydím..
děkuji..
@nikolapokutova stres na obou stranách to udělá hodně... Co jsem tak mluvila s kamarádama i s partnery, tak všichni se přiznali, že poprvé to prostě nešlo. I kamarádky, které spaly poprvé s panicem řekly, že to byla prostě hrůza. Ty se uvolni, zkuste se nejdřív naladit předehrou, pomožte si rukama tam dole (on ať je víc v pozoru a ty ať se víc otevřeš) a nenechte se odradit tím, že to ze začátku nebude nic moc nebo to bude i trapné třeba. Ono poprvé mají všichni velká očekávání a realita je pak úplně jiná. Časem to natrénujete 😉 dost pomůže ten lubrikant a kondom taky, ono ho to lehce znecitlivý, což nemusí být vůbec na škodu. Poprvé to může být fakt rychlý, klidně i pár vteřin a sám pak chudák nestihne nic 😁
Byli jsme s manželem několik let, když jsme poprvé zkoušeli opravdu vaginální sex... Trefit se a "vejít" se se nám povedlo asi na pátý pokus... Z toho šestého je náš prvorozený syn 😉 .
Takže si z toho prostě moc nedělejte, užívejte mazlení a postupně se to naučíte.
Dobrý večer, určo je dobré po dlouhé době trochu experimentovat a chtít si to znovu užít, třeba si koupit s partnerem nějaké hračky atd.
@marketanova trochu mimo tema ne

neboj se, uvolni se, dejte si čokoladu, je to afrodiziakum, a možna by bylo dobre použot kondom a pro jistoru měj u sebe i lubrikační gel. Uvolni se a uvidiš, že to bude moc pěkne