Sex. Zpříjemňujete si s přítelem/manželem pomůckami?
Holky vím že je to trochu otázka na tělo, ale ráda bych se vás zeptala zpříjemnujete si s přítelem, manželem sex?? Nebo jaký na to máte názor? Mám na mysli třeba nějaké pomůcky atd...
@nagojka
@katule1990 tak myslím, holky, že byste měly raději trénovat češtinu.....to ale vlastně asi můžete i u toho😂
Převážně používáme lubrikační gely a také silonky a podkolenky
@nathalka22 hlavně mu se líbí mě u toho vidět. Já nad tím taky dumala, co objednat. Ale je to trochu jedno. Brala jsem střední cenu a zbytek chce zkusit. Hlavní je odhodit stud! Pak jen už zkoušet 😊 Mluvíte spolu otevřeně, co máte rádi, co je vám příjemné? Nám se tím sex zlepšuje, ale teď jak nad tím uvažuju, zlepšuje se to vlastně tím, že jsem se víc "odvazala" a zbavila se nějakého studu. Pomůcky tomu pomohly, ale sex je lepší i bez nich😉
@katkas75 právě že ten co jsem já tenkrát dostala si myslím že je asi dost velký a protp je mi to nepřijemne
@katkas75 a já myslela žes ho používala když si byla sama
@katkas75 No mě přijde že jako úplně otevření nejsme... Já byla zvyklá z předchozího vztahu na něco co jsme si zavedli a teď to nemám a když tak nějak začnu tak mě přijde že se na mě partner tak nějak zvláštně dívá protože on to nezná No mě tak přijde... Takže já se asi nejak stydím dal se nějak v tomto otevřít prprpze se stydím bych to tak řekla
@bruckner Nezlob se, ale opravdu nevím, co máš za problém s mojí češtinou. Dívala jsem se k tobě na profil a v příspěvcích máš kupu chyb. A nenapadlo by mě to teda komentovat 🙈. Každý by měl nejdřív začít u sebe 😉.
@katule1990 jj, jsem se překoukla, to nemělo být na tebe
@bruckner 😊
@nathalka22 mi treba pouzivame tento vibracni erekcni krouzek https://www.erotickehracky.eu/Vibracni-krouzek-...
chlapovy ho priskrti takze je penis prokrvenej a vic citlivej..A pro zenu?zenu vzrusuje ten vibracni motylek protoze jak do tebe chlap narazi nebo se o tebe tre,tak ti tim masiruje klitoris.Takze to vlastne vzrusuje oba dva🙂takova malickost za par korun,a kolik dokaze udelat rozkose...
@nathalka22 vibrační krouzky prodávají i normálně v obchodech (tesco, Kaufland atd), netřeba objednávat, maji to u kondomu a lubrikacnich gelu, stoji okolo 100kc
@budouci_maminka jo jo
@nathalka22 jo to je neco podobneho...ucel to ma stejny...
Ano máme plný šuplík všemožných hraček, různé vibrátory, vakuová pumpa, návleky na penis, za mě můžu doporučit vibrační hlavici, je to bomba jak pro ženu tak muže. Teď nově zkoušíme Elektro sex a taky super. Hračky používáme tak v 30 %, když máme oba náladu, samozřejmě vede klasický sexy ale je to dobré zpestření, třeba jen jako předehra.
My teď začínáme, jsme čerstvě manželé, tak ho chci tenhle víkend překvapit. Taky jsme se o tom bavili už dřív , ale vždycky to nějak vyšumělo. Pro začátek jsem koupila vibrátor, lubrikant pro holky co zvyšuje citlivost a pak jedlé barvičky a štětce. Trochu se bojím umělé chuti, ale za zkoušku to stojí 😁 do budoucna prijde určitě větší odvaz, ale nechci všechno vyplejtvat hned z kraje 😂
@aurelie34 a kde objednáváte?
@smarket tak to je jak u nás taky to vždy vyšumí..kde jste objednávala??
@nathalka22 mám z toho trochu pocit, že u vás je spíš potřeba odstranit ostych a vnést do toho komunikační uvolněnou atmosféru, než zvolit aparát a správný e-shop. Možná to tak není, jen to na mě takto působí. Jak dlouho jste s partnerem spolu? Mně se to jeví tak, že by vám pro začátek seděla nějaká zábavná "hra", kde odhalite svoje touhy a fantazie. Fakt se u toho i připít, proč ne😁 Je to jen návrh. Nechci se stavět do role odbornice, my máme též ještě rezervy😉
Objednávala jsem na e- kondomy. Doručeni do 24 hodin a výběr ucházející 🙂 jinak jak píše katkas kdyby jste chtěli i zkusit hry, mají tam i na toto téma veliký výběr, jednu určitě objednám k Vánocům 😂 konkrétně mě zaujala hra zaměřená přimo na oralní sex. Ale je tam hodně her zaměřených na různé praktiky, takže si tam podle mě vybere opravdu každý.
@katkas75 No přípít to určitě ne... Nepijem... Jsme spolu 3,5 roku ano ostych je hlavně v něm a já abych nevypadala jak nějaká zvrhlice tak radši toho moc neprojevuje nebo nevím jak to říct... Ale myslím že se to podda 😁😁😁
@nathalka22 jasné 😁 já objednávala z kondomshop. Teď jsem to našla v mailu. Diskrétní, v pohodě. Prislo hned, žádný problém, výběr byl pro mě dostačující.
Ještě mě napadlo k jeho zdrahavosti, ale střílím od boku - možná se cítí méně zkušený, nebo si říká, že to a ono jsi zkoušela už s jiným atd. Já teda nevím, jestli tak přemýšlí i chlapi, mě to tak napadalo. Tak bych se asi fakt hecla a byla iniciativní a n jak mu dala najevo, že bys to chtěla zkusit právě s ním, že to bude pro tebe taky nové a tak. Možná bych v rámci úspěšného začátku i trochu kecala😉 Jako nelhat vyloženě, ale víš jak😁 Třeba se v něm probudíš napaditeho milovníka 😁
@katkas75 No sak jo přemýšlela sem nad tím a zkusím asi Teda něco vybrat sama.. No právě že on toho asi v dřívější době s partnerkama moc nezkusil jen klasika...
@katkas75 a právě že si myslím že by ten náš vztah chtělo nějak okorenit a trochu ho otrkat ať se víc otevře a není to pořád tak jednotovárne
@nathalka22 pokud ti něco chybí a myslíš, že bys změnu skutečně uvítala, tak já na tvém místě bych prostě šla do toho - sexy prádlo, nějaká hračka, začít sama. Život je krátký, co můžeš ztratit 😉 Přeju hodně štěstí a spokojenost na obou stranách!😊👍
@katkas75 jasně... A díky
Jasně! :D Přítel se teda semnou odvážil o tomhle diskutovat až nedávno a to jsme spolu už 3 roky, ale teď máme v šuplíku u postele slušnou výbavičku ze sex shopu :D vibrační kroužek, nějaké gelíky, pouta atd.. ;)

@nathalka22 měla jsem ho nějaký čas, než ho viděl. Mám obyč, menší, na rozehřátí. Jsem trochu užší, tak se tím i líp uvolním. Hla