icon

Seznamka maminek - jsem z Otrokovic.

perexka
24. lis 2019

Ahoj, vím, že je běžné, že spousta maminek k sobě nemá nějakou kámošku v blízkém okolí a já jsem jednou z nich a věřím, že se tady mezi vámi najdou takové, co jsou na tom podobně a chtěly by to změnit. Já se toho ujmu a začnu jako první a snad se nějaká ke mně přidá 🙂)
Nedávno jsme se přistěhovali do Otrokovic. Mám 3letou dceru. Jsem pohodářka(29let) a ráda bych potkala nějakou mámu, co se nebere moc vážně a je pro každou srandu 🙂 Jsem pro jakoukoliv aktivitu, klidně s malou někam zajedeme i po okolí. Hlavně nesnáším sezení na zadku doma 🙂 Takže jestli je tu nějaká fajn ženská, co to má nápodobně, tak rychle napiš - balíme děti a jedem 🙂)

Strana
z2
denisacerna28
25. lis 2019

Ahojky,já jsem z Příbrami, tak pokud je někdo též odsud,klidně pisnete 🙂 ..Jsem též pohodarka a pro každou srandu 😉

juliet84
25. lis 2019

@kikca29 Ahoj, taky jsem z Napajedel 😉

kikca29
25. lis 2019

@juliet84 ahoj jo to je parada a jak mas stare ditko nebo ditka?

juliet84
27. lis 2019

@kikca29 Dcera už chodí do 1.třídy 🙂

kikca29
27. lis 2019

@juliet84 aha tak to moje je ve školce a bude ještě i další rok a ta malinká má v neděli 15 měsíců 🙂

barab123
19. črc 2020

Všechny zdravím, obnovuji diskuzi. 😊 Je mi 26 let a nedávno jsem se přestěhovala do Otrokovic a ráda bych zašla jen tak někdy pokecat a na kafe. V listopadu čekám miminko tak později třeba i na společné procházky s kočárkem. Pokud by tu byl někdo kdo hledá taky parťačku tak dejte vědět budu ráda. 😊😊

kizii
20. črc 2020

@barab123 Ahoj, jsem primo z Otrokovic, nebydlime tu moc dlouho a rada bych poznala nekoho noveho. Ale uz mam 3 letou 😇

barab123
20. črc 2020

@kizii Ahoj, supeer 😊 určitě se můžeme domluvit, budu jen ráda! Napíšu ti zprávu.

Strana
z2