Seznamka maminek - jsem z Otrokovic.

perexka
24. lis 2019

Ahoj, vím, že je běžné, že spousta maminek k sobě nemá nějakou kámošku v blízkém okolí a já jsem jednou z nich a věřím, že se tady mezi vámi najdou takové, co jsou na tom podobně a chtěly by to změnit. Já se toho ujmu a začnu jako první a snad se nějaká ke mně přidá 🙂)
Nedávno jsme se přistěhovali do Otrokovic. Mám 3letou dceru. Jsem pohodářka(29let) a ráda bych potkala nějakou mámu, co se nebere moc vážně a je pro každou srandu 🙂 Jsem pro jakoukoliv aktivitu, klidně s malou někam zajedeme i po okolí. Hlavně nesnáším sezení na zadku doma 🙂 Takže jestli je tu nějaká fajn ženská, co to má nápodobně, tak rychle napiš - balíme děti a jedem 🙂)

matildapg
24. lis 2019

Ahojky 🙂

matildapg
24. lis 2019

@perexka tak se stav, ale budes to mit k nam daleko 😀

biedronka10
24. lis 2019

Skoda ze jsi daleko.

pexi
24. lis 2019

Škoda, že jsi tak daleko. Jsme na tom podobně 🙂 jen já jsem se nedávno stěhovala do Plzně

pasiba
25. lis 2019

Já se přestěhovala k Poděbradum. Pár holek tu znám, ale chybi mi ta kamaradka se kterou probereme vsechno a podle pravdy. A ne jenom. ... Ahoj, jak se máš .... Dobře a hromadu zdvořilostních frází 😢

lucifux
25. lis 2019

Já se přidám jestli můžu. Už 3 roky bydlím v Licoměřicích u Třemošnice. Nikoho tu neznàm, maminky co tu mají malé děti jsou tu jen dvě a každá si kope na svém písečku. Začíná mě to mrzet. Chodit na procházky s dětma je fajn, ale občas si prostě potřebuju pokecat, opravdu pokecat. Mám dva syny 3 roky a mladší skoro 8 měsíců. Začíná mi z toho hrabat.

matys13
25. lis 2019

Ahoj, ja bydlim v kralovehradeckem kraji a taky tu nemam s kym chodit ven na prochazky s kocarem a nebo si jen pokecat.. Me staci obcas si s nekym napsat par slov at nemuvim jen se svym synem.. Tak pokud je tu nejaka maminka treba jen na psani tak at se mi klidne ozve😇

lucifux
25. lis 2019

@matys13 já si klidně s tebou popovídám i tady. Potřebuji to taky jako sůl.

matys13
25. lis 2019

@lucifux to budu rada.. Ja mluvim jen s mym muzem, synem a nebo rodicema... Sem tam s bratrem a jeho rodinou.. Ale s nikym mimo rodiny nemluvim. Malej je navic hodne urvanej takze se s muzem spis dohadujem co zkusit aby ho nic netrapilo

lucifux
25. lis 2019

@matys13 mám to podobně bavím se s lidma co jsou s námi v baráku, tchýně, tchán, manžel a jeho prarodiče. Občas přijede švagrová se švagrem. No a moje děti. Ten starší už je trochu rozumný, ale ten mladší,je protivný vztekloun po tatínkovi. Nic mu není dobrý.

matys13
25. lis 2019

@lucifux tak my mame jen jednoho syna takze ve vsem tapeme.. Nejdriv jsme mysleli umze bbreci protoze ho boli bricho, pak ze je pretazenej protoze malo spi, pak ze ma porad hlad, pak ze mu vadi jen pocurana plinka, az jsme dosli k tomu ze krici asi protoze se mu chce.. Ted je muz ss mnou doma a malyho si prehazujeme a zkousime a zkousime.. Takze normalni mluveni by mi jen prospelo..

lucifux
25. lis 2019

@matys13 nebo tě prostě chce cítit jen u sebe. Mám doma taky křiklouna. Stačí jen když si ho vezmu a je klid. Úklid, vaření, žehlení nechávám na večer kdy mi děti spí, protože přes den na to není čas, když se jim fakt věnuji. Vařím si večer do předu a pak jen ohřívám.

lucifux
25. lis 2019

@matys13 pořídila jsem si nosítko a spoustu věcí se taky vyřešilo.

matys13
25. lis 2019

@lucifux ja si koupila satek a davala do nej.. Ae usne v nem jen kdyz jdu ven.. Jak jsem doma tak porad kouka.. Nositko mame uz tak.. Nosi ho v nem manzel.. Ja mam eadsi ten satek.. On kolikrat krici kdyz je u me a ztichne kdyz so ho vezme muz.. Nevime uz co s nim kolikrat.. Ted ho ma muz v nositku a ja si snad chvilku odocnu. Malej pres den spi jen v nositku nebo v jedoucim kocarku.. Jak se zastavi je vzhuru.. Doma taky nespi.. Jak ho polozime do hnizda, skoro hned je vzhuru.. Tak spi pres den na me.. Ale i to je slabota.. To spi tak hodku a konec.. Je to dost narocny.. Jedin, plus je ze ho k 8 uspime a vstavame po 4 hod.. Tak spi skoro celou noc. Ale ty dny jsou narocny

kizii
25. lis 2019

Ahooj, ja jsem primo z Otrokovic 😇 Mam uz skoro 3 letou holcicku ❤️ Tak kdybys chtela, klidne se ozvi a neco vymyslime..

michalelka
25. lis 2019

@matys13 odkud přesně jsi? 🙂

lucifux
25. lis 2019

@matys13 a nemá opravdu bolení bříška?

matys13
25. lis 2019

@lucifux my myslime ze ne.. Kaka a prdi normalne.. Do mlika davame espumizan.. Po najedeni hp nechavam vykrkat..

Je mozny ze ho to tan i tak tlaci, ale kaka kazdej den..

matys13
25. lis 2019

@michalelka kostelec nad orlici.. To je 30 km od hradce kralove

lucifux
25. lis 2019

@matys13 kojíš, nebo dáváš UM?

kikca29
25. lis 2019

Ahoj ja bydlela v Otrokovich, ale bohuzel jsem se s detma odstehovala do Napajedel.Jsen odstehovana od zari.Mam holky 5 a 1a jezdim do Otrok kazdy den do skolky.Tak kdyby jsi chtela muzeme se nekdy domluvit a potkat se a neco vymyslet treba.Kristyna.

michalelka
25. lis 2019

@matys13 to je škoda, od nás je Kostelec na druhou stranu. Taky bydlíme v okolí HK, jen 60 km od tebe 😀

etmargareth
25. lis 2019

Holky, jak já vám rozumím.. také bych ráda s někým vyrazila ven na procházku s dětmi.. popovídala a sdilela společně chvíle.. už se na procházkách bavím s lidmi, co potkávám..což jsou většinou důchodci a pejskaři

matys13
25. lis 2019

@lucifux uz davam umely.. Po kojeni rval ze ma jeste hlad.. Po nasazeni umelyho je to trochu lepsi

matys13
25. lis 2019

@michalelka na druhy strane od hk jsem si nasla muze😁

Ledabse obcas potkat k hk

matys13
25. lis 2019

@etmargareth jmenuju se stejne jako ty.. A taky mam syna ondru 😂

lucifux
25. lis 2019

@matys13 synovi na bolení bříška espumisan nepomáhal. Já dávala enticon. Nevím no, viděla bych to na to bříško. Ten enticon obsahuje i probiotika.

lucifux
25. lis 2019

@matys13 taky jsem si zprvu myslela, že mu mléko ode mě nestačí, a bylo to to bříško. Přešly mu 3 měsíce a lepšilo se to. Proto se tomu říká tříměsíční kolika.

matys13
25. lis 2019

@lucifux my mu davali bio gaiu a po ty se mu to kakani zhorsilo.. Ted je nakrmenej a v klidu lezi.mozna ma jen trauma z porodu.. Nemela jsem zrovna lehnej porod a nektery deti to pry maj po porodu

matys13
25. lis 2019

@lucifux tak my s tim byli i u doktorky.. Tyden mel hroznej histerak.. Rekla at zkusim prikrm.. To rval i po jidle a porad se u prsa vztekal.. Zacli jsme s umelym a sice brecel, ale ne hned po jidle a nebylo to tak hrozny.. Predtim nesel ani uklidnit..