icon

Sháním černouška/mulatka na focení...ozvěte se!

pipiii
25. led 2012

Ahojky shanim cernouska, mulatka, ci cernosku nebo mulatku🙂 podminkou je ze musi samostatne sedet(tzv cca 6-12 mesicu). Fotky budou pouzity na muj web pro prezentaci a maminka zdarma dostane cca 5 fotografii. Prosim o vice info, dotazy atd si piste do zprav. Sem nemohu dat odkaz kvuli adminum.. Diky moc!!! 😉 😵

pipiii
autor
•
27. led 2012

Opravdu se tu nenajde maminka co by chtela zdarma krasne fotecky sveho zlaticka?? prosim pisnete mi do zprav pro vice info..Diky

sawmy
•
28. led 2012

JEEE to by bylo neco pro naseho Liamka
problem je ze bydlime dost daleko a nemohly bychom asi dojet na foceni moc skoda ☹

laska.nezna.hranic
•
29. led 2012

škoda. moji kluci zase nepasují věkově. jeden je moc velký, druhý zase malý 🙂 a stejně by pro tvé potřeby asi nebyli dostatečně tmaví... 🙂

pet.s
•
30. led 2012

@pipiii já mám černouška, ale velkého..15 letého...ale na druhou stranu samostantně sedí.-))))))))))))))

pipiii
autor
•
30. led 2012

Dekuji za vas zajem, stale shanim🙂 jedna se bohuzel opravdu o kojenecke foto, tudiz prcek s faldikama ktery vydrzi alespon chvili sedet sam kvuli fotce nebo pak max. tak tech 14-15 mesicu.

@sawmy odkud prosim jste?

pipiii
autor
•
30. led 2012

kdyby se ozvala i tehulka ktera ceka takove miminko, tak muzu nabidnout par fotek take zdarma do cca 3 tydnu veku miminka🙂 napr 5 aranzovanych opet s pouzitim na muj web... diky moc🙂

sawmy
•
31. led 2012

@pipiii Mauritius

pipiii
autor
•
31. led 2012

@sawmy tak jestli mi zaplatite letenku tak rada vam prijedu maleho nafotit 😀😀😀

sawmy
•
2. únor 2012

@pipiii to jo to bys tady tech cernousku a mulatu mela spousty 😀 ale letenky sou drahe a prachy porad a porad nejsou 😝

pipiii
autor
•
3. únor 2012

@sawmy tak skoda😀😀😀 ale tyy jo to by se mi libilo 😀 hihihi 🙂

karolina1221
•
19. led 2019

Dobry den , chtěla jsem se zeptat jestli pořad sháníte nebo nevíte o někom kdo fotí ?