icon

Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!

filija
9. bře 2022

Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?

Strana
z12
jasekd
1. dub 2022

@red.miky neni zac. Koukam ted na tu hrubku v moji napovede, oprava: mNe pomohl...

red.miky
1. dub 2022

@terinka86 No dalo mi to zabrat. 🤦‍♀️ A 30. stale nevím. Jsem fakt natvrdla. 🤦‍♀️

red.miky
1. dub 2022

@jasekd To vubec neres. 😉 Nikdo si toho urcite nevšiml. 😉

jasekd
1. dub 2022

@red.miky Zvetsi si ten vlkuv obrazek. Na zemi neco lezi. Neco je velke, neco je male. Ta kniha uz je fakt stara, je to klasika, ale teda podle me nic, co by dnesniho ctenare nejak extra oslovovalo a lakalo. Me teda urcite ne. Ale verim, ze o te knize jsi urcite nekdy slysela.

herminka
1. dub 2022

Tak mám vše, dneska pomohl vlk. Díky za nápovědy, občas bych byla marná. Těším se na další šifru 🙂

red.miky
2. dub 2022

@jasekd Ja jsem na to proste nepřišla. Mohla bys mi, prosím, napsat tu správnou odpověď? Teď už se to může, ne? 😉

jasekd
2. dub 2022
red.miky
2. dub 2022

@jasekd Moc dekuju. ❤️

red.miky
2. dub 2022

Chtěla bych moc poděkovat všem, které mi pomohly s nápovědami, ale zároveň za velice příjemnou skupinu, která byla nápomocná celkově všem. Moc mile mě to překvapilo a budu se těšit zase příští rok. Tohle byla má první zkušenost s takovou výzvou, ale byla skvělá, i když často úplně mimo můj žánr. Ještě jednou moc děkuji a přeji vám všem nádherný den a celkově život. 🙂

Strana
z12