icon

Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!

filija
9. bře 2022

Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?

chlebasesalamem
17. bře 2022

@jeyre že jo :D taky jsem si říkala že je to dnes nějak lehké :D

red.miky
17. bře 2022

Ahoj holky, díky za diskuzi, je super! Některé vaše nápovědy mi hodně pomohly. 🙂 Jen tedy jsem úplně tupá, jelikož mi zatím vůbec nic neříká 16. A nechytám se ani vašich indicií. No, třeba mi mozek ještě časem blikne s nějakým nápadem. ;)

darkwitch
17. bře 2022

Tak já dneska zatím nevím, ale ještě mě čekají dvě nápovědy, tak mám šanci...

vladienka
17. bře 2022

@chlebasesalamem ja som dnes zatial absolutne stratena 🙈 jinosstvi je akoze puberta alebo co😁

chlebasesalamem
17. bře 2022

@vladienka no...mladí chlapci :D

drep
17. bře 2022

@vladienka návrat do školního věku a naprostá klasika😉 a zrovna výraz jinoch se fakt používá v knize ve velkém.

swan42
17. bře 2022

Hura! Dnesek mam, i kdyz mi to nebylo tak jasny jako ostatnim 🙈
Ale vcerejsek jsem uhadla teprve pred chvili a musela jsem hodne googlit. Vubec neznam

betelgeuzz
17. bře 2022

pomohla mi Forrestova nápověda.

red.miky
17. bře 2022

Tak dnešní Forrestova nápověda mi hodně pomohla. 🙂 Tak ještě ten včerejšek a zatím budu mít vše. ;)

betelgeuzz
17. bře 2022

@red.miky mně včera pomohla Forrestova nápověda a co k ní tady někdo psal, že když mu škrundá, tak má co? A našla jsem to na databázi knih.

darkwitch
17. bře 2022

Tak Forrestova nápověda mi taky hodně pomohla.

ni_kola
17. bře 2022

Hurá, dnes mi napověděl Forrest, ani na Vlka nemusím čekat, ale půjdu se podívat, co namaloval🙂

ni_kola
17. bře 2022

@red.miky já jsem si taky lámala hlavu a tím včerejškem, ale nakonec mi pomohlo to, co tu je výše o tom Forrestovi, co mu škrundá v břiše 🙂 odpovědí je jiné dílo autora, takže Google to jistil.

red.miky
17. bře 2022

@betelgeuzz
@ni_kola Ty jo, holky, vy jste skvele! Moc dekuju. Pomohla mi ta databaze knih a zaměření se na to primární slovo od Forresta. Ale přiznám se, ze autora vubec neznám. Slyším o něm poprvé. 🤷‍♀️🤦‍♀️

jasekd
17. bře 2022

@makovice88 ja jsem na to ted taky prisla az diky teto diskusi. A to jsem od autora cetla 4 knihy!!!!
Diky @drep za napovedu se skrundajicim Forrestem.

herminka
17. bře 2022

Právě jsem narazila na tuto diskusi, děkuji za ni, díky vám jsem přišla na včerejší hádanku. A samotné se mi rozsvítilo u dnešní, ta mi dala docela zabrat, a přitom je to tak jasné!

vladienka
17. bře 2022

@drep dakujem, musel mi pomoct manzel, ja to vobec nepoznam 🙂 on aspon priblizne vedel co to moze byt 😁

drep
18. bře 2022

Je to dost k vzteku, když v práci nemůžu spát a u dnešní výzvy netuším ani náhodou, ani vzdáleně. Já chtěla mít náskok😂

mon_88017
18. bře 2022

@drep vlk to jistí 😀 😀 😀

herminka
18. bře 2022

@drep Taky zatím vůbec nemám zdání.

uzivatelkapetra
18. bře 2022

Na databázi někdo psal, že dneska Žeryk kecá, že stačí jeden štěk.

lenkajan
18. bře 2022

Dle nápovědy Julie jsem uhádla, co to bude, akorát nemůžu najít ten správný název. Zkusila jsem asi šest slov a hledám synonyma, ale zatím nic nesedí😀

swan42
18. bře 2022

Dneska staci julie. Zeryk me akorat zmatl. Mam! 😁

swan42
18. bře 2022

@lenkajan mne zadnej jinej nazev teda nenapada, natoz 6 😅
Teda pokud myslis dnesek.

betelgeuzz
18. bře 2022

@uzivatelkapetra ano, stačí jedno slovo.

lenkajan
18. bře 2022

@swan42 Tak jsem ten předmět myslela správně, ale to, co jsem si byla jistá, že jsem už zadávala, se až na podruhé chytilo😀

uzivatelkapetra
18. bře 2022

Nějaký indiánský pršiplášť nebo co 🙄
Nevím 🙂

lenkajan
18. bře 2022

@uzivatelkapetra Zkus se podívat na Šesté zastavení a na to, o čem je. Forrest říká, že tato věc by se mu hodila při běhání, zvláště pak, když je bahno. Je to naprosto běžný předmět😊

drep
18. bře 2022

@lenkajan ta kniha mi došla, ale vůbec ji neznám, předpokládám, že to souvisí s obrázkem na přebalu, ale jsem dnes mimořádně natvrdlá (po 2 hodinách spánku), že jsem vyzkoušela snad všechny varianty, co mě napadly a žádná není ta pravá…

lenkajan
18. bře 2022

@drep Už víš? Kdyžtak hodím ještě nějakou nápovědu. Na přebalu jsem ten předmět neviděla🤔

Strana