Šifra Martinus.cz 2022. Přidejte se k luštění!
Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
Ahoj holky, díky za diskuzi, je super! Některé vaše nápovědy mi hodně pomohly. 🙂 Jen tedy jsem úplně tupá, jelikož mi zatím vůbec nic neříká 16. A nechytám se ani vašich indicií. No, třeba mi mozek ještě časem blikne s nějakým nápadem. ;)
Tak já dneska zatím nevím, ale ještě mě čekají dvě nápovědy, tak mám šanci...
@chlebasesalamem ja som dnes zatial absolutne stratena 🙈 jinosstvi je akoze puberta alebo co😁
@vladienka no...mladí chlapci :D
Hura! Dnesek mam, i kdyz mi to nebylo tak jasny jako ostatnim 🙈
Ale vcerejsek jsem uhadla teprve pred chvili a musela jsem hodne googlit. Vubec neznam
pomohla mi Forrestova nápověda.
Tak dnešní Forrestova nápověda mi hodně pomohla. 🙂 Tak ještě ten včerejšek a zatím budu mít vše. ;)
@red.miky mně včera pomohla Forrestova nápověda a co k ní tady někdo psal, že když mu škrundá, tak má co? A našla jsem to na databázi knih.
Tak Forrestova nápověda mi taky hodně pomohla.
Hurá, dnes mi napověděl Forrest, ani na Vlka nemusím čekat, ale půjdu se podívat, co namaloval🙂
@betelgeuzz
@ni_kola Ty jo, holky, vy jste skvele! Moc dekuju. Pomohla mi ta databaze knih a zaměření se na to primární slovo od Forresta. Ale přiznám se, ze autora vubec neznám. Slyším o něm poprvé. 🤷♀️🤦♀️
@makovice88 ja jsem na to ted taky prisla az diky teto diskusi. A to jsem od autora cetla 4 knihy!!!!
Diky @drep za napovedu se skrundajicim Forrestem.
Právě jsem narazila na tuto diskusi, děkuji za ni, díky vám jsem přišla na včerejší hádanku. A samotné se mi rozsvítilo u dnešní, ta mi dala docela zabrat, a přitom je to tak jasné!
Je to dost k vzteku, když v práci nemůžu spát a u dnešní výzvy netuším ani náhodou, ani vzdáleně. Já chtěla mít náskok😂
Na databázi někdo psal, že dneska Žeryk kecá, že stačí jeden štěk.
Dle nápovědy Julie jsem uhádla, co to bude, akorát nemůžu najít ten správný název. Zkusila jsem asi šest slov a hledám synonyma, ale zatím nic nesedí😀
Dneska staci julie. Zeryk me akorat zmatl. Mam! 😁
@uzivatelkapetra ano, stačí jedno slovo.
Nějaký indiánský pršiplášť nebo co 🙄
Nevím 🙂
@uzivatelkapetra Zkus se podívat na Šesté zastavení a na to, o čem je. Forrest říká, že tato věc by se mu hodila při běhání, zvláště pak, když je bahno. Je to naprosto běžný předmět😊

@jeyre že jo :D taky jsem si říkala že je to dnes nějak lehké :D