Silvestr, co chystáte k jídlu?

uzivatelkapetra
30. pro 2016

Máme pozvaného kamaráda s těhotnou manželkou a malou dcerou a přemýšlím co ještě budu chystat?
Budu dělat zeleninový salát s kuřetem, "šneky" z listového těsta, kuřecí nugetky, a takovéto rajče s bazalkou a mozarelou, jednohubky s česnečkou.
Samozřejmě bude cukroví.

A co vy?

kocour1
30. pro 2016

U nás bude klasika ovar s křenem🙂...pak na pohoštění přemýšlím o nějaké lehké, zdravé variantě - tak asi kozí sýr s fíkovým chutney (to jsem si udělala v létě a mám zavařené), pak asi vytvořím carpacio z červené řepy (v Lidlu jsem koupila už uvařené bobule červené řepy) a ozdobím to nějakým smetanovým sýrem. No a asi budu dělat svůj oblíbený humus z cizrny - jen já si ho dám bez těch super lupínků🙂) - držím totiž dietu, takže proto takhle...ale mamka určitě udělá i chlebíčky, to je jasné🙂)

lv
30. pro 2016

- Tatarák
- Česneková a z uzeného lososa pomazánka na očka
- olivy, domácí krekry a tyčinky, dobré sýry

krealeaa
30. pro 2016
Uživatel krealeaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krealeaa.

Guacamole, domácí brambůrky a k tomu dipy - česnekový, chili, sýrový 🙂

magdalenax
31. pro 2016

Já jsem udělala pomazánku z krabích tyčinek - kvůli synovi, my už ji moc nemusíme, pak falešnou humrovou a celerový salátek, vše na chuťovky, ale zatím je to v ledničce. Nějak jsou po tom ovaru plní, tak jsou na stole jen chipsy, ale jdu nějakou tu chuťovku udělat.