Snažilinky - rok a více. Podpořme se
Ahojky devcata,
pro nás "starší snažilky" oteviram nové tema 😉
Musíme se přeci trochu podpořit a dodat sílu, ne?
Mejte se krasne a každé preju brzké // čárka!!!
Pa
Ďakujem!
Po vyšetreniach chodím ešte len 3-mesiac, zatiaľ to nebolo nič hrozné. Mám strašne zlatú doktorku, len máme jeden problém... Budúci mesiac ide na materskú 😀 Povedala, že sa o pol roka vráti, tak to asi necháme za ten čas na prírodu. Teraz mi dala clostilbegyt, aby sa tvorilo viac folíčkov (oni sa tvorili po jednom aj bez liekov), a potom mi chce pichnúť pregnyl. Pekne listovala v kalendári a s úsmevom na tvári mi zahlásila, že potom už musím byť tehotná, lebo ide na materskú 😀 Keby to tak bolo, vonkoncom by som sa nenahnevala 😎
Ahojte, mozem sa pridat? tiez sa snazime 3 roky, mam za sebou laparku, a dnes som si bola dohodnut aj odporucanie do centra, vybrala som si Ferticent a zajtra tam musim zavolat, objednat sa... Dufam, ze nebude problem najst termin, lebo vobec neviem, co budu vsetko tam potrebovat... mame vyskusat IUI, mate tu niektora s tym skusenosti? Dakujem
V mojich končinách sa to zas lekármi s takým zameraním veľmi nehemží. Bude ju síce zastupovať kolegyňa, ale ešte nie je tak zdatná. Asi sa s ňou dohodnem na pár mesiacov dopredu ako s liečbou - odsledovať cykly by snáď mala zvládnuť. A potom sa uvidí 😒
Ahojki, holky! Taky bych se ráda k Vám přidala. My jsme se s manželem snažili už před svatbou no a už jsme 2 roky svoji a stále nic. Proběhly nějaké pokusy normálně, pak nějaké inseminace no a teď jsme čekateli na hodinku pravdy po prvním IVF, tak jsem nervózní jak hrom! Až 22.8. si můžu udělat test jestli nám to vyšlo, asi se do té doby zblázním!
A už dobre?
Ja som bola v piatok na 1. ultrazvuk po clostylbegyte a pani doktorečka našla 1x 18 mm a 1x 20 mm - bola prekvapená, že na 10. deň mali už takú veľkosť. Tak mi pichla pregnyl a dnes ráno som bola na kontrolnom ultrazvuku, či folikuly praskli - a vraj hej, tak teraz môžem pekne krásne čakať, či sa to podarilo, alebo nie. Uvidíme, či to tentokrát vyšlo 😉
holky tak já hlásím, že jak jsem tu vyšilovala s tou cystou, že mám pozitivní test k vůli ní a následné vyšilování, že to není cystou, že to vypadá zase na mimoděložní, tak hlásím, že dobrá věc se podařila a přece jenom je to mimi na správném místě. jsem šťastná jako blecha a moc vám všem přeju ať se taky brzo zadaří! a díky za podporu!
holky díky moc! jsem hrozně šťastná! sice je tam ta cysta a ještě k tomu hematom, tak moc doufám, že to dobře dopadne! musí! 🙂
@jurajka ahojky nejak sa stracam v tom pokece tu, co ti presne bolo a co Ti lekarka nasla? brala si nejake lieky aby ti dozrelo viac vajicok ako len jedno??? alebo si bola na IUI nejak si asi sewdim na kabli 😀
pici gratuluje tak rada by som tiez 😉 no akosi nechapem z toho popisu ze ci uz si tehu 😨
@yasminne
Brala som clostilbegyt 3-7 DC a už 10 mi doktorka pichala pregnyl, lebo že už boli dozreté 2 folikuly. Ale pred tým mi sledovala cyklus bez liekov a aj vtedy sa folikuly tvorili - ale len po jednom. V pondelok som bola na kontrolnom ultrazvuku a povedala mi, že ovulácia prebehla a obidva fol.praskli. Tak teraz budem čakať, či tentoraz t toho niečo bude, alebo zase nič
ahojte babulky, takze prave som sa vratila od lekara a 6.9. idem na hormonalny skrining ... a uz som si aj pytala vysvetlenie, tak mi to vysvetlil, a nasla som si to aj na nete... tak uz mi je z toho nie najlepsie. mate s tym niektora z vas skusenost ?
Ahojte holky, chtěla bych se zeptat, která z vás má zkušenosti s laparoskopií. Co to je přesně zač? Můžete mi to tu vysvětlit? Moc děkuji

@jurajka
tak snad ich nebudes potrebovat zaradit do bezneho slovnika.... a keby aj nahodou tak mame skusenosti, poradime