Snažilky 2009. Najde se někdo na pokec?
Ahoj holky, najdou se nejake predsnazilky na pokec ( holky, ktere se zatim nesnazi, ale do konce tohoto roku by rady zacaly).
Ahoj holky, to jsem ráda, že jsem konečně našla tu správnou diskusi. My se taky chystáme na snažení a to hned po svatbě která bude za tři týdny. Tak snad vše půjde tak jak má. 😉
Ahoj Kahino, vitame te 😉 . Uz te chyta predsvatebni horecka 🙂 ? A jak jste se domluvili s nastavajicim, ze se zacnete snazit? Jak dlouho jste spolu?
ahoj kahina..
aj ja som zvedava... moj odchod z prace sa odlozil, pretoze sa mi neulozili posledne 2 hodiny mojej prace 😠
kahi, mozes zacat aj informaciou o veku vas oboch
ja som dnes nejaka nastartovana... normalne mam chut pracovat a popritom si tu s vami pisat
Ahoj Ivis 🙂
Človeče, já Ti včera nevykala 😀 😀 otázka kolik Vám je? směřovala na Tebe a na manžela 😀 😀
heeej, vy dve ste tu nejake smiesne dnes 😀
nahodou... ivis sa vcera citila na 50, dnes uz nema 50 ani dokopy s manzelom
bamb 😉 naprosto přesně
jsem KK - tedy kancelářská krysa 😀 logistika
co ty? a ostatní?
Někdy má toto povolání své výhody, ale když dorazí aktuality zhora, tak bych nejraději utekla! Na jaře mi utekla kolegyňka na mateřskou a mě tu po ní tůstala celní agenda, to mi byl čert dlužnej, se tu s tim pěkně vyvztekám ... 🙄
Každá práce má své úskalí 😔 Bohužel...Ale buďmě rádi, že práci máme.... 😉
Skretik dobré ránko
já si tam dávám všelijaký blbiny, hlavně to co bych jednou chtěla pro miminko a v práci si to nemůžu nechat uložené v PC, tak abych nezapoměla ...

napodobne bamb (pro zmenu) 😀 . taky vim, ze ten muj bude vyborny tata. nevim co s tim rozmazlovanim, ale kazdopadne bude vyborny... proto me mrzi, ze chce jeste cekat, ja uz bych tak chtela hned ☹ . Teda dneska mam zase nejaky splin ☹ . No nebudu zdrzovat, uzij si krasne odpoledne a zitra papa