icon

Snažilky 2009. Najde se někdo na pokec?

skretik
15. črc 2009

Ahoj holky, najdou se nejake predsnazilky na pokec ( holky, ktere se zatim nesnazi, ale do konce tohoto roku by rady zacaly).

skretik
autor
22. črc 2009

Ivis to by me zabilo vstavat takhle brzy do prace ☹ a v kolik chodis domu? Uz ve 2? To je takhle pres leto asi fajn, ne?

Bamb preji hodne stesti manzilkovi v nove praci 😵

ivis85
22. črc 2009

Bamb - autopilot 😀 to je dobrý
Skretik - tak snad už se ten trh zase zvedne a nezavřete, u nás se dost propouštělo, naštěstí jsem byla dobře za větrem. Domů chodím v půl 3, tak je to fajn, včera jsem si "už" koupila plavky a hoďku se opalovala 😵 ale jsem furt jak sejra 😢 😀

blondata.sestricka
22. črc 2009

Ahóóój 🙂
Holky, já se Vám musím pochlubit...... 😀 Včera jsem řídila Porche 😀 😵

bamb27
22. črc 2009

Skretik ...manzelovi sa zatial lubi v novej robote, uz je tam 2 mesiace, a prvy mesiac som ho mala v Prahe na skoleni tak mi bolo smutno... ked bude po skusobnej dobe tak by to mohlo mat pozitivny dopad na nas domaci rozpocet a mozeme zacat vybavovat hypoteku...co bude mat zase naopak negativny dopad na nas rozpocet 😅
Ivis... ja som biez biela ako syrik, a pravdepodobne to ani nezmenim... ale zato plavky mam tiez nove 😉

skretik
autor
22. črc 2009

Ivis-Tak to je fajn, asi se na to vstavani da zvyknout,vid?!Chodis spat nejak drive? Ja se vetsinou totiz nedostanu pred 11 do postele ☹ .... tak mam pak problem i se stavanim 😅

bamb27
22. črc 2009

waaaw ...sestri, to ako sa ti podarilo? aj ja by som chcela

blondata.sestricka
22. črc 2009

bamb hypotéky jsou hrozný, ale jinak to bez nich nejde 🙄
Porchátko jsme měli půjčené. Bylo to moc super!!!!! 😵

bamb27
22. črc 2009

nuz veru, hypoteka sa bude musiet na 30 rokov stat clenkou nasej rodiny 😀
Tak dufam ze ste porsche riadne prevetrali... spravili ste si nejaku okruznu jazdu?

blondata.sestricka
22. črc 2009

jeli jsme z Prahy k nám do Kolína a zpět 🙂 Po dálnici jsme tomu dávali docela kotel 😀 260 Km/h 😀

ivis85
22. črc 2009

Ahoj Sestri - to je dobrý, já bych ale měla strach, že ho picnu 😅
Holky spát chodím různě, né dřív jak v 21:30 a to jen vyjímečně, většinou tak 22-23 a apát jen 7 hodin, to je děs 😢 ale což nadělám ... kor teď v létě, je dlouho vidět a to prostě neusnu!
my máme hypo na 10 let 😖 to není tolik

ivis85
22. črc 2009

na vás nemá ani kobra 11 😀

blondata.sestricka
22. črc 2009

260 jel manžel, já si na dálnici netroufla. Moje maximálka byla asi 110 😀 Bála jsem se a ještě k tomu to byl automat...

ivis85
22. črc 2009

hm, tak automat je pro mě španělská vesnice, to jsem nikdy neřídila ...

bamb27
22. črc 2009

ved ste sli podla predpisov 😀 ...teda aspon u nas je po dialnici maximalka 130km/h ...cize 130 ty a 130 muz, to je dokopy 260 😉 vsakze?

bamb27
22. črc 2009

ivis, na automat by si si zvykla rychlo, len je to nuda

blondata.sestricka
22. črc 2009

o u nás je tak 130, ale to by byl hřích se takovým autem pořádně neprojet 😅 😀
Ivis pro mě taky, ale bylo to docela příjemný 🙂
Holky, pracujete?

bamb27
22. črc 2009

ja sa snazim pracovat ale musim sa velmi premahat 😉 ...hoci teraz nemam az tak strasne nudnu pracu

blondata.sestricka
22. črc 2009

Já taky, ale teď jsem zrova bez práce 😝

ivis85
22. črc 2009

i u nás je max 130, manžel má asi plný počet bodů 😀 ale mít pod zadkem takové žihadlo, tak ti to asi nedá. My máme staršího fordíka a taky mu šlapu, body mám snad všechny, fotka žádná nepřišla 😉

ivis85
22. črc 2009

já se snažím, ale pořád kecáme 😅 tak to flákám

bamb27
22. črc 2009

dufam ze u nas nezavedu ten bodovy system, moj muz by zrejme prisiel o body len co by vysiel z parkoviska 😉

blondata.sestricka
22. črc 2009

Taky máme plný počet bodů 🙂
Bamb, stejně ten bodový systém je podle mě úplně k ničemu......desítky bouraček denně....myslím, že se nic nezměnilo a stejně lidi jezdí jako prasata. Občas se nestačím divit, co potkám na silnici.... 🙄

ivis85
22. črc 2009

přesně!!!

bamb27
22. črc 2009

..tym som akoze nechcela povedat ze moj muz jazdi tak zle, praveze naopak 😎 ... akurat bez pasov a s telefonom na uchu a trosku rychlejsie... ale inak velmi obozretne Len sa vzdy o neho bojim, kvoli mnozstve "majstrov sveta" na cestach, ktori su schopni predbiehat auto aj ked pred seba vobec nevidia a podobne...

blondata.sestricka
22. črc 2009

Bamb, máš pravdu a pak je tolik nehod. A nakonec to odnesou nevinní lidé a tomu blbečkovi se nic nestane 😝

lussyn
22. črc 2009

Ahoj holky, jak se tu všechny máte?Jak se připravujete na snažilkování?

bamb27
22. črc 2009

ahoj lussyn ... pripravujeme sa perfektne 😉 zatial len pasivne (vsak vies), ale velmi milo tu o vselicom kecame... Vcera som dala na rady ostatnych predsnaziliek a zbehla som do lekarne kupit cajiky a vitaminy na znormalizovanie mojho chaotickeho cyklu.
zatial som kupila len kontryhelovy caj a pupalku

blondata.sestricka
22. črc 2009

No vidíš bamb, úplně mi vypadlo z hlavy, že si byla nakupovat 😝 tak to je fajn 🙂 Pak řekni, jak to chutná 😉

Holky, nemáte nějaký přírodní tip na bolesti hlavy? Poslení 2 měsíce mě často bolívá a já do sebe nechci cpát léky... 😔

lussyn
22. črc 2009

Sestřičko nejlepší na bolest hlavy je pít, pít a zase pít.Hodně tekutin dostat do těla a pobyt na čersvém vzduchu, to by mělo pomoc.
Bamb, tak doufám, že ti to všechno pomůže.Máš dlouhé nebo nepravidelné cykly?

skretik
autor
22. črc 2009

Tak jsem neco malo odpracovala a jsem zase tady 😀 .

Tak doufam Bamb, ze tvuj nakup bude uspesny a pomuze ti to.

Sestri ta hlava bude asi tim pocasim, ne?!Jak se porad meni tlak ☹ . Taky se to vzdycky snazim nejak prejit, nekdy mi pomaha turek(kava 😉 ), nekdy pomeranc, nekdy studena sprcha, ale nekdy taky vubec nic ☹ . Tak piste vase rady, taky si je vezmu k srdci. Ted mam zrovna hlavu, jak kdyz by mi ji nekdo nacpal do sveraku, neboli jen to strasne tlaci na spancich ☹

Strana