Snažilky 2009. Najde se někdo na pokec?
Ahoj holky, najdou se nejake predsnazilky na pokec ( holky, ktere se zatim nesnazi, ale do konce tohoto roku by rady zacaly).
Jako můžu, ale moc to nepřehánim. Když piju alkohol, chodím každých skoro 10 minut na WC, tak mi to je nepříjemný 😅
Tak to verim, to ja chodim v praci, protoze jak se nudim, tak porad piju ☹ , a dneska nam nesplachuje zachod, tak je to uplna parada 😀 . Jinak alkohol moc nemusim (nemam rada, ty zmenene stavy a lidi), takze ho taky moc nepiju. Tenhle vikend tomu, ale asi neujdu 😀
ach jaj... to som tu jediny "alkoholik" 😀 ..my si zvykneme vecer s muzom pred spanim dat 2-3 deci cerveneho vinka a pri tom trochu kecame... myslite ze je to so mnou moc zle?
To víš že není 😉 Víno miluju ,tak občas vylousknu samam lahvinku běhěm večera 😀
Delam si srandu, to ja doma si klidne tu sklenicku taky dam, ale nemam rada takove te opijeni 🙄
Přesně tak, prostě jenom tak na chuť a žádný zvracení a tak 😀 I když i takové stavy znám 😀 😅
uuuuf... 😀 som si vydychla... ale nie, tiez srandujem... vsetko nad 3 deci vina citim v hlave, preto len tak pre chut
A abysme se taky vratili k nasemu tematu 😀 . Jak s vami ted ta "touha po detatku" pracuje? Ja jsem ted v klidovem obdobi, tak jsem zvedava kdy na me prijde zase ta nesnesilna a otravna "potreba" 🙄 .
Tak nějak normálně 😀 mimi chceme, ale nijak kvůli tomu nebláznim. Nekupuju oblečky ani nešutruju internet. Jsem v klidu 🙂
Jo tak oblecky ja nakupuju, ale nastesti pro jine deti, pro neter-tu hlavne, deti mych kamaradek ;o), jeste, ze toho mam kolem sebe tolik 😉 , aspon nejakou vyhodu to ma 😉 . Ale jinak jak rikam, nekdy jsem naprosto v klidu, nekdy silim, ze snad budu bezdetna protivna zenska ☹ , nekdy si rikam, ze tech par mesicu utece.... No proste psychous 😀
Taky kolem sebe mám hodně mimin a batolat, ale jsem tak nějak v klidu 🙂
Holka, s tebou to teda cloumá 😀 😀
No jo no vzdyt to rikam, nekdy se divim, ze ten muj je jeste porad se mnou ☹ . Ale uz se zlepsuju 😅 . Trpelivost bohuzel neni moje silna stranka 😖 , ale pracuju na tom 😉
aj ja chcem malu babu ale tiez to nejak moc neprezivam... niekde vonku ked vidim nejake zlate dieta tak sa zahladim... ze aj ja chceeeem.. a mozno akurat ked citim ze ovulujem, tak si poviem ze skoda ze este nemozeme.. inak celkom v pohode
Ahoj holky,
krásné téma.Já se ještě mezi snažilky nepočítám, ale teď jsme se s manžílkem dohodli, že už se začneme snažit o mimíska.V březnu jsme miminko přišli - zamlklý potrat, pak jsme měli 3 měsíce počkat a teď jsme se vrátili z dovči, krásně nabití novou energií, a akorát mi zkončila MS a my jsme se rozhodli, že se začneme znovu o naše štěstíčko pokoušet, tak jsem zvědavá jak dlouho nám to bude trvat.
Teda to je dneska hrozny vedro-uf 😖 . Byla jsem si venku koupit zmrzku a lidi jsou tak strasne nervozni ☹ a ani se jim nedivim 😖
A preju hodne stesti at se vam to brzy povede. Muzu se zeptat, (mozna trochu hloupe 😒 ), jak presne "vapada" zamlkly potrat?
Děkuju skretiku za přivítání?Jak vypadá?Asi u každého jinak.Začala jsem špinit, tak mě to dost vylekalo, hned jsem listovala v chytrých knížkách, kde jsem se o zamlklém potratu dočetla(do té doby jsem o něm neměla potuchy), příznaky odpovídaly, jinak mi v těhotenství vůbec nic nebylo a už to mi bylo podezřelé a mé obavy se bohužel potvrdily.Ale ty se o takových věcech vůbec nepiď, všechno bude dobré, ono je lepší něvědět.Jestli chceš mrkni ke mě do albíčka tam to mám posané 😉
A od kdy se začnete snažilkovat vy?Četla jsem jen zběžně, že někdy n podzim.A jste tu všechny bezdětné?Zatím vás tu moc není,ale to je na jednu stranu dobře 🙂
Lussyn tak jsem si precetla tve albicko ☹ , hrozne me to dojalo ☹. Si statecna a silna a miminku se k vam oboum bude brzy urcite moc chtit 😵 , je skvele, ze mas u sebe manzela, ktery ti pomuze a nenecha te v tom samotnou. Preji Vam moc moc moc stesti a at jste brzy 3 🙂.
My se na to s holkama chystatame tak nejak na ten podzim, tak uvidime.
Jen se s Vámi chci rozloučit a popřát hezký víkend, práce mi končí, tak frčím domů 🙂
Lussyn, je hrozné, co se Vám stalo, ale takový je prostě život 🙄 Věřím, že podruhé Vám už to vyjde a Vy budete nejšťastnější rodiče na světě 😉 Drž se! 😉
Bezďětné jsme 🙂
tak holky ahoooj 🙂 😵
Ahoj Sestri, uzij si moc super vikend, snad nam to pocasi vydrzi 😉 . Ja jeste pul hodky a bezim taky, moc se tesim. Tak se mej moc krasne a v pondeli. Ahooooooj 😎
krasky.. idem ja pomaly vikendovat, uzite si krasny vikend, buduci tyzden si vas zase rada precitam... dneska ma v praci zahadzali robotou...
🙂
Teda ze se v ty praci nestydi, takhle te zamestnat, vid Bamb 😉 . Mejte se vsechny moc krasne a moc si uzijte vikend. papa
Holky, tak si všechny užijte krásný víkend, snad to počasí vyjde a bude hezky a né jak straší meteorologové ☹ .Já ještě dvě hoďky a taky prchám domů, dnes jem po 16-ti dnech v práci a je to fakt vopruz.Kdo tohle vymyslel 😀 😀
to prave lussyn taky nevim, porad nemuzu prijit na to, kdo vymyslel chodit 5dni do prace a jen 2dny vikend, to musel byt nejaky blbecek 🙄 . Co vlastne delas za praci? Lussyn a pripravujete se nejak aktivne na miminko, myslim vitaminky a tak???
Nepřipravujeme se vůbec, když jsem byla těhu tak jsem užívala akorát kyselinu listovou a jinak nic víc, různé vitamíny, mi kamarádky rozmlouvaly, prý se po nich rodí velké děti a pokud máš vyváženou stau, tak to ani není třeba, a teď momentálně nejím nic, ale asi se zase vrátím k té kyselině, ale nějak si ji pořád zapomínám koupit 🙂.Teď necháváme všechno osudu, před tím jsem jedla samá zdravá jídla, bio stravu a tak a nebylo to stejně k ničemu, tak jsem se rozhodla to teď neřešit a ať si s tím tělo poradí po svém 😉 A jak se ty připravuješ na miminko?Já se už nemůžu dočkat, nějak mě to teď úplně chytlo.

Jenom nějaká dietní optaření a pak vyhýbání se těm bazénům, jinak nic 🙂