icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

valentynka
16. kvě 2009

před půl hodinkou jsme měřil afilípkovi teplotu a má 37,7,takže čípek zabral
ted zase spinká,ale náladu už má lepší, už si i hrál na hrací dece 🙂

zirafik
16. kvě 2009

Val, to se mi zdá dlouho.... nešlo by to dřív 😀 😀 ??

zirafik
16. kvě 2009

Jak jsi to spočítala??

Val, tak už je mu lépe, to je dobře 😉

zirafik
16. kvě 2009

no do 21. to bude určitě, neb máme v rodině samý býky... tak bych se divila kdyby to teď byl blíženec, toho nemáme snad ani jednoho 😅 .... takže asi toho 20.... hmmm, asi jo... ale dřív by to teda taky šlo 😅 a byla bych radši 😅 😅

pismenko
16. kvě 2009

kdo počká, ten se dočká 😀 😀 😀

valentynka
16. kvě 2009

jéé palví,ty jsi měla narozky 11.5. ????

tak to dodatečně přeju všechno nejlpeší a hroozně hoodně zdravíčka a štěstíčka a lásky a taky hlavně kránsý porod bez komplikací 🙂

pismenko
16. kvě 2009

A komu pavli písneš?? Té zajdě?? Hlavně se na nás nevyprdni a piš už když pojedeš do porodky,ju?? 🙂

zirafik
16. kvě 2009

rozkaz královno 😎 ... dám vědět 😉 ev. řeknu manžovi, ať chvíli koníkuje za mne a zprostředkovává zprávy 😅

zirafik
16. kvě 2009

Val, díky 😉

pismenko
16. kvě 2009

Pavli přidávám se k Val 😵 😵

tanuki
16. kvě 2009

ahoj, koukám, že vše při starém!
jé Val a nemá ségra dengue? To je fakt síla, 5měsíců, pokles mateřským protilátek..fakt není snad mimina, co by neonemocnělo! Verča to měla v 5,5měs. Holt si na to musíme zvyknout ☹

Písmen, Dorotka fakt roste do krásy!

Zajdi, ty jsem tu jednou psala, že měla malá problémy s mázkem v uších? Já nevím, zda ho tam V. nemá taky víc než by měla - myslím, že jí to svědí - dost si škrábe dovnitř do ucha. 3pachtličky jsou moc velké, tak máme jít na ORL to nechat vyčistit? Bojím, aby na ěm nekoukali jak na debila, že tam jdu s takovou malichreností, ale já to nevyčistím (ostatně špachtličky by se vůbec neměli používat, ale...)

valentynka
16. kvě 2009

aho jTanu,
no to nevím.
rozlézá se jí to, má asi tak 5 puchýřků větších a okolo malé pupínky,trošku to vypadá jako to impetigo.
no snad jí ty atb zaberou a pak zjistí tu krev, snad to nebude něco hrozného

zirafik
16. kvě 2009

holky, odešla mi zátka 😕 😕 a tvrdne mi břicho... 😕 ... ale to ještě nemusí nic znamenat... že... ? 🙄

tevina
16. kvě 2009

Žiraf jen nakukuju než pujdu spát a co nevidim 😕 😅
No určitě se to pomalu rozjíždí,jak to vypadá ted?

monika0001
16. kvě 2009

zirafik - juj len tak som sem kuk a kukám, že tu sa bude bábo dnes v noci rodiť? 😉
Držím palce!!!!!!

zirafik
16. kvě 2009

teď nic... 🙄

no uvidíme... kdo si počká, snad se brzy dočká... 😝

tevina
16. kvě 2009

No já nevim,ale od odchodu zátky to může třeba ještě dva dny trvat,nebo ne?

tevina
16. kvě 2009

Holky u nás je v pivovaru koncert a jsou tu Olympici,tak poslouchám z okna 🙂

tevina
16. kvě 2009

Ještě by měl přijet Láďa Křížek...

tanuki
16. kvě 2009

u nás je někde blízko taky nějaký koncert, ale opravdu nevím co...

žiraf, tak tfuj tfuj!!!!!!!!!!!!!! Mně odešla zátka večer a v noci jsem rodila 😉

tevina
16. kvě 2009

Taky myslim že nejpozdějc zítra tu bude nový mimi 🙂

zirafik
16. kvě 2009

holky, díky, ale já myslím, že to tak rychlý nebude 😉 ...

... se mi z toho úplně opotil zadek 😝 😝

tanuki
16. kvě 2009

už se těším 😉

zirafik
16. kvě 2009

půjdu radši žehlit 😀 😀

tevina
16. kvě 2009

Žehlit jo?teď 😀 hele ten sexík to určo popohnal...

tevina
16. kvě 2009

tak dobrou,jsem zvědavá až ráno nakouknu,co uvidim 😵

zirafik
16. kvě 2009

hotovo .. 🙂

holky, já myslim, že z toho nic zatím nebude... 😉 ... Cítím se ok 😉 ... tak není potřeba plašákovat 😅 . Ráno spím min. do devíti, tak ať se zbytečně po mně nesháníte 😉

janda79
16. kvě 2009

ahoj holky! dneska jsme s manžou koukali na King Konga, byl to docela masakr, až mě z toho přešla chuť k jídlu, dokonce jsem myslela, že tu večeři vyzvrátím 😝 . nějak mi to vadí, ale dřív mi to bylo fuk.
Žiraf, zítra už tu nebudeš, doufám 😀

holky, co kdybychom se domluvily až bude pěkné počasí a přijely jste k nám na terasu a na zahradu. máme velkou, kočárů se tam vejde dost, pupíků taky a netěhotné rády nakazíme 😉 co vy na to?

zajdla
17. kvě 2009

Ahojky pěkné ráno.

U nás svítí sluníčko.Tak doufám,že to vydrží.Odpoledne máme jít do školky.Děcka mají nachystaný nějaký program ke Dni matek. 😀

Tanu jj Lucinku bolelo ouško.Pořád si za něj tahala,tak nám vytáhli z ouška mázek.Teď tam stříkám ten Audispray pro děti a je to v pohodě.Ale nevím od kdy se může dávat.On jí ten binec z toho ouška vyteče.Pak to jen vytřu kapesníkem.Ono se to nemá prý čistit do hloubky.

Žiraf tak že by?Držím pěsti,ať už je to brzo.Mě odešla zátka až v porodnici. 😀

Val tak snad bude mít Filípek jen nějakou virózu.A ségra se snad brzo taky vyléčí.

My jsme byli včera v cirkuse a super.Malé se to moc líbilo a dneska chce jít znovu.Ještě,že bylo včera posledné představení.Ale penízky se pěkně rozkutálely.Nechala jsem tam pomalu 300 a to jsme měli lístek zadarmo.Pak jsme večer ještě grilovali u sousedů na zahradě.Bylo to super.Děcka byly hodné. 😀

zajdla
17. kvě 2009

Jandi to je super nápad.Ale myslím,že pro mě už je to docela daleko na cestování. ☹ 😒 😒 😒

Strana