icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

kremrolka01
21. kvě 2009

my jdeme cvičit
malej dostal od báby auto na dálkový ovládání a je z něj úplně fascinovanej, když je na břichu tak kolem něj jezdíme a on si může hlavu ukroutit za autíčkem, takže super posilování zádových svalů 😀 😀 😀

tevina
21. kvě 2009

Jo Tomík v 10m chodil,a už se těším až bude chodit i adík :-

Prej smetáky,to te dobrý 😀 😀

kacena00
21. kvě 2009

tak sem se teď koukala na to jeho pasení, co se mi tam nezdá...

1. pravá ruka je opravdu opřená o předloktí a je zapřená, levá je na podložce spíš položená než opřená silou, někdy mu dokonce ujede dozadu a leží podél těla (nějakou sílu má, ale prostě ve srovnání s pravačkou je to dost bída)
2.teď ne, ale obvykle mu levá ruka a levá noha ve srovnání s pravejma končetinama jakoby víc lítaj vzduchem
3. ve srovnání s nohou má teda větší potíž se zapřít ruka (což bych se nedivila vzhledem k tomu, že šel tzv. na supermana)

navíc se takhle zauzlit musel minimálně 5 dnů- týden před porodem, jelikož u tak 5 dní dost zeslabily jeho pohyby - do tý doby furt dělal přemety, což mi nikdo moc nevěřil, že v jeho týdnu, s jeho vahou a velikostí ještě jde, ale já to cítila jak se tam mele sem a tam na jednu stranu půlkruh, na druhou a furt, no a cca tejdenpřed porodem se sice hejbal, ale už nedělal tyhle otočky a ta jeho poloha mi byla šíleně nepříjemná - byl jakoby většinou těla k jedné straně - mylně sem se domnívala, že je to zkrátka poloha k porodu, ale v tu dobu už si zamotal ruku k hlavě..

takže v úterý si to sepíšu - rýmy - imunologie, koníci - neurologie.. chjo, teda já mám pocit, že se nikdy o to děcko nepřestanu bát..(a asi že ne, teď mámu naprosto chápu, že furt chtěla vědět,kdy kam s kým....)

tak co ta pája?? já se těším já se těším bude miminečko, juuuu jestlipak to bude další holka z klubu vlasatejch?

no nic, zbaštím sváču a jdu asi na zahradu

kacena00
21. kvě 2009

hihi peťo to mě taky baví, když se malej tlemí, dnes byl naprosto k sežrání, já se uplně probudila v půl sedmý a to si už v postýlce to naše kuřátko nějakou dobu žbrblalo a čučelo na holku (to je jeho panenka, co dostal od kámošů, musim taky nafotit)

když sme na něj koukali, tak kupa úsměvů, žádněj řev, že jedl naposledy v půl třetí 😅 (poprvé jedl v noci jen jednou)
pak na něj koukal jen michal, cyrilek na něj kouknul, rychle se podíval na opačnou stranu a zaječel smíchy a zase se na michala kouknul a zase rychlůe otočka hlavou a záchvat smíchu, no my byly taky vytlemený

takhle zlatej byl asi 20 minut a to mi aspoň stačila přejít ta největší bolest takže fakt zlatíčko 😵 😵 😵

jé tevi, já si to uplně představuju jak se budíš a kouká na tebe ten tvůj brouček, to muselo bejt krásný 😵 😵 😵

christla
21. kvě 2009

Ahojky!
Tak jsem přidala dvě fotečky z koupání.
Jinak průjem máme pořád. ☹ I po tom rýžovém odvaru. snad to přejde. Byli jem na výtěrech ta zítra budou výsledky, tak se bojím, jestli bude vše v pořádku.
Dneska jedeme na proplach slzného kanaálku na Bulovku. ☹
Jinak jen kojím, Nutrilon nedávám, malá přibírá, máme už 4220g.

christla
21. kvě 2009

Jo a Pavlínka rodí, jo? Tak to tady za pár hodin máme nové miminko!!!
Hrozně to letí, Káje bude v terý už měsíc!!! 😕

kacena00
21. kvě 2009

vidíš chris to už překonáte to nejhnusnější, já mám pocit spláclých prsou jak to tu psala tanu a malej z nich fakt není hladovej, ono je ot asi i o tom si trochu v kojení věřit, neboj bude dobře

snad ten výtěr dopadne dobře, držím palce a když ne, aspoň ať se to rychle vyřeší

pismenko
21. kvě 2009

Zatím nic nového nevím 🙂 🙂 A Dorče stále spí 😕 😕 😕

Chris, vidíš, jak jste šikovný 😉 😉 A jak to malinké sluší 🙂 🙂 🙂 ty vogo a stou váhou teda jedete, nás snad všichni předhoní 😕 😕

christla
21. kvě 2009

Baru, já taky nemám pocit, že bych měa kojící prsa. 😒 No ale snad to malé stačí.... eď ještě fakt překonat ten průjem a bude snad klid. Já si furt říkala, jak chci, aby se už narodila, že budu vědět, co jí je a mě připadá, že teď ten strach mám ještě větší.

Holky, kde se žádá o porodné? Nejspíš na ociálce, co? 😅

kacena00
21. kvě 2009

jé ta je činaná 😵 😵 😵 😵

jak se ty dětičky dycky od pordky vyžehlí a změní podobu 😀 😵

pismenko
21. kvě 2009

JJ, chris, na sociálce, ale v každém městě to může být jinak 🙂 🙂

christla
21. kvě 2009

Markét, mě doktorka říkala, že moc přibírá. Hrozně se rozjela po tom Nutroši. Včera jsem byli na převážení, když jen kojím, tak jestli jí to stačí a to přibrala 80g a ze včerejška na dnešek přibrala 60g.

kacena00
21. kvě 2009

chris normál přijdeš na sociálku v místě bydliště (např. ty větší věci sem vyřizovala v pelhřimově a o pordné sem žádala v pacově- prdel světa 😀 , ale pobočku tam sociálka má)

bylo to dosti rychlý, přišlo mi snad za týden, potřebuješ rodný list a občanku, toť vše myslím

christla
21. kvě 2009

Baru, mě připadá, že se Káj hrozně změnila, v porodnici byla úplně jiná a všichni mi říkají, že se ještě do konce šestinedělí změní. Ale mám pocit, že je podobná manželovi. Ze mě toho moc nemá. 😉

christla
21. kvě 2009

Baru, díky. Já si ten žádací formulář stáhla na netu, tak ho vyplním a zajdu si tam.

A jak a kdy se žádá o rodičovský příspěvek? 😅

pismenko
21. kvě 2009

Baru, já myslím, že se to pasení dost mění a srovná se to...Dorka měla taky období, kdy měla levačku podél těla a nechtěla jí dávat dopředu a já ji to pořád opravovala.Teď má obě před sebou, ale zase jí lítají ve vzduchu nohy a prdel a jakoby se kolíbá 😅

No uvidíš, co Ti řeknou 😉

kacena00
21. kvě 2009

vidíš chris, jestli ti spinká dobře tak jí to stačí, kdyby např plakala po jídle a neměla nafučený břicho, pak by mohla mít hlad - mě třeba zpočátku cyrdik mátl- chytal se za prso a prudce nasejřeně ho vyflus a odvrátil hlavu, přitom do mě bušil pěstma, nejprve sem se bála - neteče to má hlad, ale to jen když mu dám z prvního, když mu dám i druhý a tohle dělá - má dost
opět pláč tak pa

christla
21. kvě 2009

Holky, loučím se, jedeme na tu Bulovku. 😒

pismenko
21. kvě 2009

Chris, rodíčak až dobereš mateřskou, takže to máš půl roku čas

endlessblue
21. kvě 2009

Jéé... Dorotka má kukadla...paráda.. tak to budete brzo prarodičema!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

pismenko
21. kvě 2009

nestraš 🤐 🤐 🤐

pismenko
21. kvě 2009

holky, sledujte některá to Ano,šéfe ! Já jsem teď mrkla ne nějáké díly na etu a já z toho nemůžu. To je borec jak cip ten šéfkuchař 😀 😀 😀

pismenko
21. kvě 2009

No já budu teda muset před 14:00 vypadnout, takže kdyby něco, tak písnu barče a kdyby jste věděly něco vy, tak mi písněte taky, ju??

pismenko
21. kvě 2009

Dorotka se pokouší přetočit na břicho, to je taková prča 😀 😀

jitousek
21. kvě 2009

tak jsem tu baf 😎 od kadeřníkaaa a koukám že ještě nic nového teda aspoň že se to pohlo tak snad do odpoledne budeme mít krásné nové miminečko 😵 😵 😵

rintintyna
21. kvě 2009

halooo něco nového o Žirafce? 😕

pismenko
21. kvě 2009

Rinty nic nového nevíme...myslím, že právě teď už jí rozhodně do psaní asi není 🤐 Určitě přijde až smska s mírama Kristýnky 🙂

jitousek
21. kvě 2009

to bylo bájo byla jsem u kadeřníka chlapa poprvé v životě .....doporučila mě ho moje tchýňa ......holky to Vám bylo bájo lepší jak baba kadeřnice sice klučina je poněkud jinak orientován ale super človíček pohodář a šikula 😵 😵 😵 😵 ještě teď si lebedím ....dneska jsme to ostříhali chtěla jsem ho vyzkoušet a příští tejden půjdu na melíry a barvu už se těším 😎

pismenko
21. kvě 2009

Tak Jitu, přece jsi ho tam nešla sbalit 😀 😀 😀 😀

jitousek
21. kvě 2009

no to jsem nešla co blbneš mě jeden chlap stačí doma já jsem věděla jakej je z vyprávění ale jsem unešená tou jeho pečlivostí a vůbec ještě jsem se s tak dobrým kadeřníkem nesetkala no 😵

Strana